B12-vitamin pr. 100 g | |
Lever, okse, rå | 110 μg |
Lever, kalv, rå | 60 μg |
Lever, ande, rå | 54 μg |
Lever, gåse, rå | 54 μg |
Lever, svin, rå | 40 μg |
Nyre, okse, rå | 31 μg |
Gedde, rå | 24 μg |
Lever, høne, rå | 23 μg |
Nyre, kalv, rå | 23 μg |
Torsk, lever, røget | 22 μg |
Lever, kylling, rå | 21 μg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 17.7 μg |
Torsk, rogn, rå | 17.7 μg |
Østers, rå | 17.2 μg |
Nyre, svin, rå | 17 μg |
Torsk, rogn, konserves | 15 μg |
Krabbekløer, konserves | 13.5 μg |
Krabbekløer, rå | 13.5 μg |
Hjerte, kalv, råt | 12 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 11.5 μg |
Sardin, i olie, konserves | 11.5 μg |
Leverpølse | 11 μg |
Torsk, lever, konserves | 10.6 μg |
Musling, rå | 10.2 μg |
Musling, konserves | 10.2 μg |
Musling, kogt | 10.2 μg |
Krabbe, kogt | 10 μg |
Hjerte, okse, råt | 10 μg |
Kanin, kød, rå | 10 μg |
Kippers i olie, konserves | 10 μg |
Blæksprutte, rå | 10 μg |
Torsk, lever, rå | 10 μg |
Sild, røget | 10 μg |
Makrel, røget | 9.91 μg |
Leverpostej | 9.9 μg |
Paté, pålæg | 9.9 μg |
Sild, rå | 9.27 μg |
Leverpostej, fedtreduceret | 8.9 μg |
Makrel, rå | 8.4 μg |
Sardin, i tomat, konserves | 7.8 μg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 7.8 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 7.7 μg |
Sild, marineret | 7.35 μg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 7.29 μg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 6.7 μg |
Hummer, rå | 6.3 μg |
Sild, marineret, kryddersild | 6.2 μg |
Laks, rå | 6.2 μg |
Spegesild | 6.1 μg |
Makrel i tomat, konserves | 5.98 μg |
Ål, røget | 5.8 μg |
Æg, and, rå | 5.4 μg |
Æg, blomme, tørret | 5.33 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 5.2 μg |
Æg, gås, rå | 5.1 μg |
Fårekød, bov, rå | 5 μg |
Ørred, hav-, rå | 5 μg |
Laks, røget, udskåret | 5 μg |
Tunge, okse, rå | 4.9 μg |
Tun, rå | 4.8 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 4.7 μg |
Gaffelbidder | 4.5 μg |
Ål, rå | 4.4 μg |
Skummetmælkspulver | 4.03 μg |
Tunge, kalv, saltet | 4 μg |
Tunge, kalv, rå | 4 μg |
Æg, hele, tørret | 3.95 μg |
Tunge, svin, rå | 3.7 μg |
Tunge, svin, saltet | 3.7 μg |
Ansjos, marineret, konserves | 3.5 μg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 3.5 μg |
Æg, blomme, rå | 3.34 μg |
Sødmælkspulver | 3.25 μg |
Lammebrissel, rå | 3.2 μg |
Hestekød, råt | 3.1 μg |
Laks, konserves | 3.1 μg |
Fårekød, kølle, rå | 3 μg |
Ørred, regnbue-, rå | 3 μg |
Skrubbe, rå | 3 μg |
Tun i vand, konserves | 2.82 μg |
Hjerte, svin, råt | 2.7 μg |
Krebs, rå | 2.7 μg |
Hornfisk, rå | 2.7 μg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 2.7 μg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 2.52 μg |
Reje, konserves | 2.5 μg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 2.38 μg |
Vallepulver, tørret | 2.37 μg |
Tun i tomat, konserves | 2.2 μg |
Havkat, plettet, rå | 2.2 μg |
Havkat, rå | 2.2 μg |
Tun i olie, konserves | 2.2 μg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.1 μg |
Æg, hele, rå | 2 μg |
Kalkun, kød, rå | 2 μg |
Oksekød, hakket, råt | 1.9 μg |
Kongeål (pighaj), rå | 1.8 μg |
Reje, dybfrost | 1.7 μg |
Spegepølse | 1.7 μg |
Roastbeef | 1.7 μg |
Brie, 50+ | 1.65 μg |
Brie, 60+ | 1.65 μg |
Brie, 45+ | 1.65 μg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 1.61 μg |
Parmesan, revet | 1.6 μg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 1.6 μg |
Danbo, 20+ | 1.6 μg |
Grana, 32+ | 1.6 μg |
Kalkunkød, hakket, råt | 1.6 μg |
Elbo, 40+ | 1.6 μg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 1.6 μg |
Parmesan, 32+ | 1.6 μg |
Hingino, 32+ | 1.6 μg |
Rødspætte, rå | 1.59 μg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 1.52 μg |
Danbo, 30+ | 1.52 μg |
Maribo, 30+ | 1.52 μg |
Mozzarella, 30+ | 1.52 μg |
Samsø, 30+ | 1.52 μg |
Ising, rå | 1.5 μg |
Chesire, 50+ | 1.5 μg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 1.5 μg |
Emmentaler, 45+ | 1.5 μg |
Cheddar, 50+ | 1.5 μg |
Gruyere, 45+ | 1.5 μg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 1.4 μg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, culotte, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1.4 μg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 1.4 μg |
Oksekød, tværreb, råt | 1.4 μg |
Kogt oksebryst | 1.4 μg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 1.4 μg |
Oksekød, yderlår, råt | 1.4 μg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tykkam, rå | 1.4 μg |
Oksekød, slag, råt | 1.4 μg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 1.4 μg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 1.4 μg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, mellemskært, råt | 1.4 μg |
Oksekød, tykbryst, råt | 1.4 μg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 1.4 μg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, lårtunge, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1.4 μg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 1.4 μg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 1.4 μg |
Salt kød | 1.4 μg |
Maribo, 45+ | 1.38 μg |
Havarti, 45+ | 1.38 μg |
Fontina, 45+ | 1.38 μg |
Fontina, 50+ | 1.38 μg |
Samsø, 45+ | 1.38 μg |
Fynbo, 45+ | 1.38 μg |
Svenbo, 45+ | 1.38 μg |
Havarti, 30+ | 1.38 μg |
Mozzarella, 45+ | 1.38 μg |
St. Paulin, 50+ | 1.38 μg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 1.38 μg |
Danbo, 45+ | 1.38 μg |
Esrom, 60+ | 1.38 μg |
Mynster, 50+ | 1.38 μg |
Havarti, 60+ | 1.38 μg |
Esrom, 45+ | 1.38 μg |
Kalvekød, helt magert | 1.3 μg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 1.3 μg |
Kalvekød, magert, råt | 1.3 μg |
Sej, filet, rå | 1.3 μg |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 1.3 μg |
Salami | 1.3 μg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 1.3 μg |
Kalvekød, fedt, råt | 1.3 μg |
Danablu 60+ | 1.23 μg |
Roquefort, 50+ | 1.23 μg |
Mycella, 50+ | 1.23 μg |
Danablu 50+ | 1.23 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1.23 μg |
Lammekød, uspec., råt | 1.2 μg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 1.2 μg |
Lammekød, bov, rå | 1.2 μg |
Rullepølse, lammekød | 1.2 μg |
Lammekød, bryst, råt | 1.2 μg |
Lammekød, slag, råt | 1.2 μg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 1.2 μg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 1.2 μg |
Camembert, 45+ | 1.13 μg |
Camembert, 50+ | 1.13 μg |
Camembert, 30+ | 1.13 μg |
Feta, 40+ | 1.13 μg |
Feta, 50+ | 1.13 μg |
Torsk, filet, rå | 1.11 μg |
Remoulade, uspec. | 1.1 μg |
Wienerpølse, konserves | 1.1 μg |
Wienerpølse, ristet | 1.1 μg |
Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 1.1 μg |
Pølser, cocktailpølser | 1.1 μg |
Wienerpølse | 1.1 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 1.1 μg |
Pølse, hot dog | 1.1 μg |
Rygeost, 40+ | 1.04 μg |
Rygeost, 5+ | 1.04 μg |
Smelteost, 20+ | 1.01 μg |
Rødtunge, rå | 1 μg |
Smelteost, 45+ | 1 μg |
Mayonnaise | 1 μg |
Hare, rå | 1 μg |
Skinke, røget | 1 μg |
Hellefisk, gravad | 1 μg |
Smelteost, 30+ | 1 μg |
Lammekød, rygstykke, råt | 1 μg |
Kalkun, kød og skind, rå | 1 μg |
Sej, filet, dybfrost | 1 μg |
Kødextrakt, terning | 1 μg |
Hellefisk, rå | 1 μg |
Kuller, rå | 1 μg |
Reje, kogt | 1 μg |
Kyllingepølse, pålæg | 0.99 μg |
Helleflynder, rå | 0.96 μg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.95 μg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.95 μg |
Jomfruhummer, rå | 0.9 μg |
Klipfisk | 0.85 μg |
Fasan, kød, rå | 0.84 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.835 μg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.8 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.8 μg |
Søtunge, rå | 0.8 μg |
Pighvarre, rå | 0.8 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.8 μg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.8 μg |
Fasan, kød og skind, rå | 0.77 μg |
And, brystkød, rå | 0.76 μg |
Medisterpølse, rå | 0.75 μg |
Medisterpølse, røget | 0.74 μg |
Fiskefrikadelle | 0.7 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.7 μg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.7 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.7 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.7 μg |
Svinekam uden svær, rå | 0.7 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.7 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.7 μg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.7 μg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.7 μg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.7 μg |