| B12-vitamin pr. 100 g | |
| Lever, okse, rå | 110 μg |
| Lever, kalv, rå | 60 μg |
| Lever, ande, rå | 54 μg |
| Lever, gåse, rå | 54 μg |
| Lever, svin, rå | 40 μg |
| Nyre, okse, rå | 31 μg |
| Gedde, rå | 24 μg |
| Lever, høne, rå | 23 μg |
| Nyre, kalv, rå | 23 μg |
| Torsk, lever, røget | 22 μg |
| Lever, kylling, rå | 21 μg |
| Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 17.7 μg |
| Torsk, rogn, rå | 17.7 μg |
| Østers, rå | 17.2 μg |
| Nyre, svin, rå | 17 μg |
| Torsk, rogn, konserves | 15 μg |
| Krabbekløer, konserves | 13.5 μg |
| Krabbekløer, rå | 13.5 μg |
| Hjerte, kalv, råt | 12 μg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 11.5 μg |
| Sardin, i olie, konserves | 11.5 μg |
| Leverpølse | 11 μg |
| Torsk, lever, konserves | 10.6 μg |
| Musling, rå | 10.2 μg |
| Musling, konserves | 10.2 μg |
| Musling, kogt | 10.2 μg |
| Krabbe, kogt | 10 μg |
| Hjerte, okse, råt | 10 μg |
| Kanin, kød, rå | 10 μg |
| Kippers i olie, konserves | 10 μg |
| Blæksprutte, rå | 10 μg |
| Torsk, lever, rå | 10 μg |
| Sild, røget | 10 μg |
| Makrel, røget | 9.91 μg |
| Leverpostej | 9.9 μg |
| Paté, pålæg | 9.9 μg |
| Sild, rå | 9.27 μg |
| Leverpostej, fedtreduceret | 8.9 μg |
| Makrel, rå | 8.4 μg |
| Sardin, i tomat, konserves | 7.8 μg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 7.8 μg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 7.7 μg |
| Sild, marineret | 7.35 μg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 7.29 μg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 6.7 μg |
| Hummer, rå | 6.3 μg |
| Sild, marineret, kryddersild | 6.2 μg |
| Laks, rå | 6.2 μg |
| Spegesild | 6.1 μg |
| Makrel i tomat, konserves | 5.98 μg |
| Ål, røget | 5.8 μg |
| Æg, and, rå | 5.4 μg |
| Æg, blomme, tørret | 5.33 μg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 5.2 μg |
| Æg, gås, rå | 5.1 μg |
| Fårekød, bov, rå | 5 μg |
| Ørred, hav-, rå | 5 μg |
| Laks, røget, udskåret | 5 μg |
| Tunge, okse, rå | 4.9 μg |
| Tun, rå | 4.8 μg |
| Ørred, dam-, sø-, rå | 4.7 μg |
| Gaffelbidder | 4.5 μg |
| Ål, rå | 4.4 μg |
| Skummetmælkspulver | 4.03 μg |
| Tunge, kalv, saltet | 4 μg |
| Tunge, kalv, rå | 4 μg |
| Æg, hele, tørret | 3.95 μg |
| Tunge, svin, rå | 3.7 μg |
| Tunge, svin, saltet | 3.7 μg |
| Ansjos, marineret, konserves | 3.5 μg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 3.5 μg |
| Æg, blomme, rå | 3.34 μg |
| Sødmælkspulver | 3.25 μg |
| Lammebrissel, rå | 3.2 μg |
| Hestekød, råt | 3.1 μg |
| Laks, konserves | 3.1 μg |
| Fårekød, kølle, rå | 3 μg |
| Ørred, regnbue-, rå | 3 μg |
| Skrubbe, rå | 3 μg |
| Tun i vand, konserves | 2.82 μg |
| Hjerte, svin, råt | 2.7 μg |
| Krebs, rå | 2.7 μg |
| Hornfisk, rå | 2.7 μg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 2.7 μg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 2.52 μg |
| Reje, konserves | 2.5 μg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 2.38 μg |
| Vallepulver, tørret | 2.37 μg |
| Tun i tomat, konserves | 2.2 μg |
| Havkat, plettet, rå | 2.2 μg |
| Havkat, rå | 2.2 μg |
| Tun i olie, konserves | 2.2 μg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.1 μg |
| Æg, hele, rå | 2 μg |
| Kalkun, kød, rå | 2 μg |
| Oksekød, hakket, råt | 1.9 μg |
| Kongeål (pighaj), rå | 1.8 μg |
| Reje, dybfrost | 1.7 μg |
| Spegepølse | 1.7 μg |
| Roastbeef | 1.7 μg |
| Brie, 50+ | 1.65 μg |
| Brie, 60+ | 1.65 μg |
| Brie, 45+ | 1.65 μg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 1.61 μg |
| Parmesan, revet | 1.6 μg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 1.6 μg |
| Danbo, 20+ | 1.6 μg |
| Grana, 32+ | 1.6 μg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 1.6 μg |
| Elbo, 40+ | 1.6 μg |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 1.6 μg |
| Parmesan, 32+ | 1.6 μg |
| Hingino, 32+ | 1.6 μg |
| Rødspætte, rå | 1.59 μg |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 1.52 μg |
| Danbo, 30+ | 1.52 μg |
| Maribo, 30+ | 1.52 μg |
| Mozzarella, 30+ | 1.52 μg |
| Samsø, 30+ | 1.52 μg |
| Ising, rå | 1.5 μg |
| Chesire, 50+ | 1.5 μg |
| Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 1.5 μg |
| Emmentaler, 45+ | 1.5 μg |
| Cheddar, 50+ | 1.5 μg |
| Gruyere, 45+ | 1.5 μg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, culotte, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tværreb, råt | 1.4 μg |
| Kogt oksebryst | 1.4 μg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, yderlår, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tykkam, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, slag, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 1.4 μg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 1.4 μg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 1.4 μg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 1.4 μg |
| Salt kød | 1.4 μg |
| Maribo, 45+ | 1.38 μg |
| Havarti, 45+ | 1.38 μg |
| Fontina, 45+ | 1.38 μg |
| Fontina, 50+ | 1.38 μg |
| Samsø, 45+ | 1.38 μg |
| Fynbo, 45+ | 1.38 μg |
| Svenbo, 45+ | 1.38 μg |
| Havarti, 30+ | 1.38 μg |
| Mozzarella, 45+ | 1.38 μg |
| St. Paulin, 50+ | 1.38 μg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 1.38 μg |
| Danbo, 45+ | 1.38 μg |
| Esrom, 60+ | 1.38 μg |
| Mynster, 50+ | 1.38 μg |
| Havarti, 60+ | 1.38 μg |
| Esrom, 45+ | 1.38 μg |
| Kalvekød, helt magert | 1.3 μg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 1.3 μg |
| Kalvekød, magert, råt | 1.3 μg |
| Sej, filet, rå | 1.3 μg |
| Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 1.3 μg |
| Salami | 1.3 μg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 1.3 μg |
| Kalvekød, fedt, råt | 1.3 μg |
| Danablu 60+ | 1.23 μg |
| Roquefort, 50+ | 1.23 μg |
| Mycella, 50+ | 1.23 μg |
| Danablu 50+ | 1.23 μg |
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1.23 μg |
| Lammekød, uspec., råt | 1.2 μg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 1.2 μg |
| Lammekød, bov, rå | 1.2 μg |
| Rullepølse, lammekød | 1.2 μg |
| Lammekød, bryst, råt | 1.2 μg |
| Lammekød, slag, råt | 1.2 μg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 1.2 μg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 1.2 μg |
| Camembert, 45+ | 1.13 μg |
| Camembert, 50+ | 1.13 μg |
| Camembert, 30+ | 1.13 μg |
| Feta, 40+ | 1.13 μg |
| Feta, 50+ | 1.13 μg |
| Torsk, filet, rå | 1.11 μg |
| Remoulade, uspec. | 1.1 μg |
| Wienerpølse, konserves | 1.1 μg |
| Wienerpølse, ristet | 1.1 μg |
| Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 1.1 μg |
| Pølser, cocktailpølser | 1.1 μg |
| Wienerpølse | 1.1 μg |
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 1.1 μg |
| Pølse, hot dog | 1.1 μg |
| Rygeost, 40+ | 1.04 μg |
| Rygeost, 5+ | 1.04 μg |
| Smelteost, 20+ | 1.01 μg |
| Rødtunge, rå | 1 μg |
| Smelteost, 45+ | 1 μg |
| Mayonnaise | 1 μg |
| Hare, rå | 1 μg |
| Skinke, røget | 1 μg |
| Hellefisk, gravad | 1 μg |
| Smelteost, 30+ | 1 μg |
| Lammekød, rygstykke, råt | 1 μg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 1 μg |
| Sej, filet, dybfrost | 1 μg |
| Kødextrakt, terning | 1 μg |
| Hellefisk, rå | 1 μg |
| Kuller, rå | 1 μg |
| Reje, kogt | 1 μg |
| Kyllingepølse, pålæg | 0.99 μg |
| Helleflynder, rå | 0.96 μg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.95 μg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.95 μg |
| Jomfruhummer, rå | 0.9 μg |
| Klipfisk | 0.85 μg |
| Fasan, kød, rå | 0.84 μg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.835 μg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.8 μg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.8 μg |
| Søtunge, rå | 0.8 μg |
| Pighvarre, rå | 0.8 μg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.8 μg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.8 μg |
| Fasan, kød og skind, rå | 0.77 μg |
| And, brystkød, rå | 0.76 μg |
| Medisterpølse, rå | 0.75 μg |
| Medisterpølse, røget | 0.74 μg |
| Fiskefrikadelle | 0.7 μg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.7 μg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.7 μg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.7 μg |
| Svinekam uden svær, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.7 μg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.7 μg |