Torsk, rogn, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Torsk, rogn, rå
Gadus morhua
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
73.2 %
Fedt, total
21.8 %
Kulhydrat, total
5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
503
kJ
Protein, total
21.8
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
2.9
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
1.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
73.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
12.1
μg
D3 cholecalciferol
12.1
μg
E-vitamin
10
aTE
alfa-tokoferol
10
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.93
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.65
mg
Niacin
5.5
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
3.2
mg
Biotin
13
μg
Folat
22
μg
B12-vitamin
17.7
μg
C-vitamin
24
mg
Mineraler
Natrium, Na
87
mg
Kalium, K
264
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
500
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
104
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
1.5
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0.011
g
C16:0
0.345
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.115
g
C18:1, n-9
0.345
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.345
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.575
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.356
g
Sum monoumættede
0.46
g
Sum polyumættede
0.92
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.92
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
235
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1200
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
520
mg
Cystin
180
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
870
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1400
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
450
mg
Alanin
1400
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
730
mg
Prolin
1200
mg
Serin
1300
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0316