A-vitamin pr. 100 g | |
Levertran (Sej) | 60000 RE |
Lever, gåse, rå | 31500 RE |
Torsk, levertran | 30000 RE |
Lever, høne, rå | 18000 RE |
Lever, okse, rå | 15579 RE |
Lever, svin, rå | 14125 RE |
Lever, ande, rå | 11984 RE |
Lever, kylling, rå | 9373 RE |
Paté, pålæg | 8800 RE |
Torsk, lever, røget | 5100 RE |
Torsk, lever, rå | 5100 RE |
Torsk, lever, konserves | 5100 RE |
Lever, kalv, rå | 4813 RE |
Leverpostej | 3950 RE |
Leverpostej, fedtreduceret | 3750 RE |
Ål, røget | 1800 RE |
Ål, rå | 1800 RE |
Gulerod, juice, konserves | 1288 RE |
Gulerod, dybfrost | 1064 RE |
Æg, blomme, tørret | 1028 RE |
Hyben, rå | 950 RE |
Hyben pulver, tørret | 950 RE |
Gulerod, importeret, rå | 917 RE |
Gulerod, uspec., rå | 816 RE |
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt | 810 RE |
Gulerod, dansk, rå | 756 RE |
Smør, saltet | 754 RE |
Mælkebøtte, blade, rå | 750 RE |
Smør, usaltet | 708 RE |
Gulerod, konserves | 688 RE |
Krabbe, kogt | 650 RE |
Krabbekløer, rå | 650 RE |
Krabbekløer, konserves | 650 RE |
Æg, blomme, rå | 610 RE |
Peber, chili, konserves | 595 RE |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 580 RE |
Græskar, konserves | 578 RE |
Dild, rå | 499 RE |
Persille, rå | 474 RE |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 465 RE |
Grøntsagsjuice, pasteuriseret | 436 RE |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 428 RE |
Grønkål, rå | 421 RE |
Nøddepasta, Nutella | 400 RE |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 391 RE |
Ansjos, marineret, konserves | 390 RE |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 390 RE |
Spinat, hakket, dybfrost | 378 RE |
Batat, sød kartoffel, rå | 373 RE |
Tun i tomat, konserves | 372 RE |
Tun, rå | 372 RE |
Tun i vand, konserves | 372 RE |
Grønkål, konserves | 370 RE |
Peber, chili, rå | 366 RE |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 357 RE |
Spinat, rå | 349 RE |
Creme fraiche 38 % | 340 RE |
Esrom, 60+ | 340 RE |
Havarti, 60+ | 338 RE |
Brøndkarse, rå | 334 RE |
Fløde 38 %, piskefløde | 333 RE |
Koriander, blade, friske | 328 RE |
Flødeost, 70+ | 327 RE |
Grønkål, dybfrost | 324 RE |
Danablu 60+ | 320 RE |
Brie, 60+ | 298 RE |
Cheddar, 50+ | 293 RE |
Mynster, 50+ | 287 RE |
Småkage, uspec. | 279 RE |
Flødeost, 60+ | 279 RE |
Chesire, 50+ | 277 RE |
Æg, hele, tørret | 273 RE |
Fontina, 50+ | 272 RE |
St. Paulin, 50+ | 270 RE |
Gruyere, 45+ | 267 RE |
Parmesan, revet | 266 RE |
Mycella, 50+ | 264 RE |
Danablu 50+ | 262 RE |
Roquefort, 50+ | 262 RE |
Svenbo, 45+ | 259 RE |
Emmentaler, 45+ | 258 RE |
Croissant | 257 RE |
Tebirkes | 257 RE |
Wienerbrød, uspec. | 257 RE |
Forårsløg, rå | 250 RE |
Kørvel, hakket, dybfrost | 249 RE |
Maribo, 45+ | 248 RE |
Samsø, 45+ | 247 RE |
Brie, 50+ | 246 RE |
Fynbo, 45+ | 246 RE |
Kongeål (pighaj), rå | 239 RE |
Myseost, 33+ | 239 RE |
Sødmælkspulver | 238 RE |
Havarti, 45+ | 238 RE |
Fontina, 45+ | 231 RE |
Ost, fast, 45+, alle typer | 229 RE |
Esrom, 45+ | 228 RE |
Danbo, 45+ | 224 RE |
Feta, 50+ | 223 RE |
Mozzarella, 45+ | 223 RE |
Hingino, 32+ | 219 RE |
Smelteost, 45+ | 217 RE |
Parmesan, 32+ | 214 RE |
Grana, 32+ | 214 RE |
Camembert, 50+ | 212 RE |
Æg, hele, rå | 208 RE |
Karse, frisk | 207 RE |
Elbo, 40+ | 207 RE |
Syre (krydderplante), rå | 200 RE |
Ost, fast, 40+, alle typer | 200 RE |
Abrikos, tørret | 199 RE |
Camembert, 45+ | 199 RE |
Brie, 45+ | 193 RE |
Æg, and, rå | 193 RE |
Æg, gås, rå | 186 RE |
Likør, kaffe med fløde | 174 RE |
Feta, 40+ | 170 RE |
Bladbede, sølvbede, rå | 167 RE |
Modermælk, colostrum | 166 RE |
Creme fraiche 18 % | 165 RE |
Havarti, 30+ | 164 RE |
Fløde 18 % | 160 RE |
Mozzarella, 30+ | 157 RE |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 156 RE |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 156 RE |
Samsø, 30+ | 153 RE |
Nyre, svin, rå | 151 RE |
Brisling, rå | 150 RE |
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå | 150 RE |
Smelteost, 30+ | 146 RE |
Maribo, 30+ | 145 RE |
Gåsefedt | 144 RE |
Flødeis | 144 RE |
Sildepostej | 142 RE |
Ost, fast, 30+, alle typer | 142 RE |
Danbo, 30+ | 139 RE |
Kvark, 45+ | 137 RE |
Kvark, 45+, med vanille | 133 RE |
Abrikos, rå | 131 RE |
Salat, Romaine, romersk, rå | 130 RE |
Skærekage, formkage, uspec. | 128 RE |
Kørvel, rå | 123 RE |
Salat, hovedsalat, rå | 120 RE |
Sælkød, råt | 120 RE |
Fløde 13 % | 119 RE |
Fløde 13 % (UHT) | 118 RE |
Purløg, rå | 115 RE |
Smelteost, 20+ | 110 RE |
Kantarel, rå | 108 RE |
Danbo, 20+ | 107 RE |
Peberfrugt, rød, rå | 106 RE |
Flødechokolade med nødder | 104 RE |
Flødechokolade | 104 RE |
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå | 103 RE |
Salat, endivie, kruset (frisee), rå | 103 RE |
Nougatis | 102 RE |
Vanilleis | 102 RE |
Is, 3. farvet | 102 RE |
Ost, fast, 20+, alle typer | 97.5 RE |
Camembert, 30+ | 97.5 RE |
Salat, egeløv, rå | 95 RE |
Netmelon, rå | 91.7 RE |
Rygeost, 40+ | 91.3 RE |
Laks, konserves | 90 RE |
Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen) | 88.1 RE |
Nyre, okse, rå | 87 RE |
Nyre, kalv, rå | 85.7 RE |
Krydder | 85.1 RE |
Tvebakker | 85.1 RE |
Sauce, shaslik | 85 RE |
Musling, rå | 84 RE |
Musling, kogt | 84 RE |
Tomat, uspec., rå | 82.7 RE |
Tomat, importeret, rå | 82.7 RE |
Tomat, dansk, rå | 82.7 RE |
Fløde 9 % | 80.7 RE |
Fløde 9 %, syrnet | 79.8 RE |
Creme Fraiche 9% | 79 RE |
Broccoli, kogt | 77.4 RE |
Loquat, japansk mispel, rå | 76.7 RE |
Tomatpure, koncentreret | 75.1 RE |
Fasan, kød og skind, rå | 73 RE |
Due, kød og skind, rå | 73 RE |
Frugtkvark | 72.8 RE |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 68 RE |
Dressing, blue cheese | 66.3 RE |
Abrikos, konserves, let sukkerlage | 65.4 RE |
Kråse, kylling, rå | 65 RE |
Tomatpure | 61.2 RE |
Kinakål, pe-tsai, rå | 60 RE |
Modermælk, moden | 60 RE |
Mayonnaise | 60 RE |
Figuraost, 10+ | 58 RE |
Østers, rå | 57 RE |
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå | 56.7 RE |
Tomatsuppe, spiseklar | 56 RE |
Remoulade, uspec. | 54 RE |
Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 54 RE |
Makrel, røget | 53.5 RE |
Fasan, kød, rå | 53 RE |
Kyllingepølse, pålæg | 52 RE |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 51.6 RE |
And, kød og skind, rå | 51 RE |
Hellefisk, røget | 51 RE |
Broccoli, dybfrost | 50.8 RE |
Makrel, rå | 50.6 RE |
Hellefisk, gravad | 50 RE |
Hellefisk, rå | 50 RE |
Savoykål, rå | 50 RE |
Sild, marineret, i madeirasauce | 50 RE |
Blæksprutte, rå | 50 RE |
Tomatketchup | 49.9 RE |
Karry, pulver | 49.5 RE |
Makrel i tomat, konserves | 48.4 RE |
Spegesild | 48 RE |
Hytteost, 20+ | 47.9 RE |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 47 RE |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 47 RE |
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå | 46.1 RE |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 45 RE |
Fårekød, kølle, rå | 45 RE |
Lammekød, uspec., råt | 45 RE |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 45 RE |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 45 RE |
Lammekød, bov, rå | 45 RE |
Lammekød, rygstykke, råt | 45 RE |
Lammekød, bryst, råt | 45 RE |
Rullepølse, lammekød | 45 RE |
Lammekød, slag, råt | 45 RE |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 45 RE |
Fårekød, bov, rå | 45 RE |
Broccoli, rå | 44.4 RE |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 44 RE |
Tomat, tørret | 43.7 RE |
Sveske, rå | 42.8 RE |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 42 RE |
Gaffelbidder | 42 RE |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 42 RE |
Kogt oksebryst | 42 RE |
Fersken, tørret | 41.7 RE |
Asparges, konserves | 41.1 RE |
Oksekød, spidsbryst, råt | 40 RE |
Laks, saltet | 40 RE |
Poulard, kød og skind, rå | 38 RE |
Høne, kød og skind, rå | 38 RE |