Feta, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Halvfast løbeost
Feta, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.5 %
Fedt, total
74.5 %
Kulhydrat, total
2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1260
kJ
Protein, total
17.8
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
25.2
g
mættede fedtsyrer
16.3
g
monoumætt. fedtsyrer
6.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
1.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.7
g
Vand
50.8
g
Vitaminer
A-vitamin
223
RE
Retinol
214
μg
ß-caroten
111
μg
D-vitamin
0.257
μg
D3 cholecalciferol
0.257
μg
E-vitamin
0.643
aTE
alfa-tokoferol
0.643
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
5.97
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
4.17
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
1.36
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
62
μg
B12-vitamin
1.13
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1584
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
620
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
360
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
5.9
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.53
g
Sukkerarter, ialt
0.53
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.857
g
C6:0
0.548
g
C8:0
0.357
g
C10:0
0.786
g
C12:0
0.976
g
C14:0
2.79
g
C16:0
7.45
g
C18:0
2.55
g
C14:1, n-5
0.357
g
C16:1, n-7
0.548
g
C18:1, n-9
5.6
g
C20:1, n-11
0.286
g
C18:2, n-6
0.524
g
C18:3, n-3
0.191
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
16.3
g
Sum monoumættede
6.79
g
Sum polyumættede
0.715
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.191
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.524
g
Transfedtsyrer, total
1.1
g
Cholesterol
Cholesterol
83
mg
Aminosyrer
Isoleucin
980
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
500
mg
Cystin
64
mg
Phenylalanin
920
mg
Tyrosin
980
mg
Threonin
610
mg
Tryptofan
250
mg
Valin
1200
mg
Arginin
560
mg
Histidin
500
mg
Alanin
560
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
3500
mg
Glycin
360
mg
Prolin
1900
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0787