Jod, I pr. 100 g | |
Tang, agar | 36000 μg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 36000 μg |
Salt, bordsalt | 1830 μg |
Salt, stensalt, køkkensalt | 1300 μg |
Hummer, rå | 700 μg |
Torsk, lever, rå | 500 μg |
Torsk, lever, røget | 500 μg |
Torsk, lever, konserves | 500 μg |
Levertran (Sej) | 400 μg |
Torsk, levertran | 400 μg |
Kødextrakt, terning | 390 μg |
Bouillon, oksekød, terning, spiseklar | 390 μg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 390 μg |
Kongeål (pighaj), rå | 260 μg |
Torsk, filet, rå | 253 μg |
Jomfruhummer, rå | 240 μg |
Klipfisk | 230 μg |
Torsk, rogn, røget | 230 μg |
Musling, konserves | 197 μg |
Musling, kogt | 140 μg |
Hummer, konserves | 140 μg |
Hummer, kogt | 140 μg |
Musling, rå | 140 μg |
Krabbe, kogt | 130 μg |
Torsk, filet, paneret, rå | 114 μg |
Torsk, rogn, rå | 104 μg |
Sej, filet, rå | 85 μg |
Sej, filet, dybfrost | 85 μg |
Makrel, rå | 83.6 μg |
Fiskefrikadelle | 83 μg |
Myseost, 33+ | 69 μg |
Laks, saltet | 65 μg |
Fiskeboller, konserves | 65 μg |
Fiskefars, rå | 60 μg |
Havkat, rå | 60 μg |
Krabbekløer, rå | 60 μg |
Krabbekløer, konserves | 60 μg |
Østers, rå | 60 μg |
Havkat, plettet, rå | 60 μg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 60 μg |
Kippers i olie, konserves | 60 μg |
Torsk, rogn, konserves | 59 μg |
Æg, blomme, rå | 57 μg |
Stenbider, rå | 50 μg |
Stenbider, røget | 50 μg |
Makrel i tomat, konserves | 46.8 μg |
Makrel, røget | 46.5 μg |
Salt, havsalt (ikke jodberiget) | 42 μg |
Knude, rå | 40 μg |
Spegesild | 40 μg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 39 μg |
Sild, rå | 37.9 μg |
Hvidvin, mousserende, champagne | 35 μg |
Hvidvin, tør | 35 μg |
Sandart, rå | 35 μg |
Pighvarre, rå | 35 μg |
Hvidvin, medium | 35 μg |
Sild, marineret, kryddersild | 35 μg |
Hvidvin, Rhinskvin | 35 μg |
Hvidvin, sød | 35 μg |
Rødspætte, rå | 34 μg |
Sild, marineret | 31.5 μg |
Krebs, rå | 30 μg |
Laks, konserves | 30 μg |
Gaffelbidder | 30 μg |
Cacao, instant, med mælk, pulver | 30 μg |
Laks, røget, udskåret | 30 μg |
Ising, rå | 30 μg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 30 μg |
Laks, rå | 30 μg |
Ansjos, marineret, konserves | 30 μg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 27 μg |
Sildepostej | 27 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 25 μg |
Sardin, i tomat, konserves | 25 μg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 25 μg |
Flûte, fint, industrifremstillet | 25 μg |
Søtunge, rå | 25 μg |
Ål, rå | 25 μg |
Sardin, i olie, konserves | 25 μg |
Sild, røget | 25 μg |
Ål, røget | 25 μg |
A38, acidophilus tykmælk | 24.3 μg |
Kærnemælk | 24.3 μg |
Tykmælk | 24.3 μg |
Ylette naturel | 24.3 μg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 24.3 μg |
Cacaoskummetmælk (UHT) | 24.3 μg |
Yoghurt med pære og banan | 24.3 μg |
Cultura, syrnet sødmælk | 24.3 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 24.3 μg |
Cacaomælk | 24.3 μg |
Kærnemælk med citronsaft | 24.3 μg |
Ymer naturel | 24.3 μg |
Skummetmælk | 24.3 μg |
Yoghurt med müsli | 24.3 μg |
Yoghurt naturel | 24.3 μg |
Cacaoskummetmælk | 24.3 μg |
Yoghurt med jordbær | 24.3 μg |
Yoghurt med appelsinsaft | 24.3 μg |
Sødmælk (UHT) | 24.3 μg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 24.3 μg |
Letmælksyoghurt med saft | 24.3 μg |
Cacaomælk (UHT) | 24.3 μg |
Yoghurt med peach melba | 24.3 μg |
Kefir | 24.3 μg |
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 24 μg |
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet | 24 μg |
Rugbrød, lyst | 24 μg |
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 23.3 μg |
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 23 μg |
Fiberbrød | 22 μg |
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet | 22 μg |
Rugbrød, fuldkorn | 22 μg |
Rugbrød, mørkt | 22 μg |
Fladbrød | 22 μg |
Softrugbrød (uden fedtrige frø) | 22 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 21.9 μg |
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet | 21.6 μg |
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 21 μg |
Hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet | 21 μg |
Æg, hele, rå | 21 μg |
Flûte, groft, industrifremstillet | 21 μg |
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 21 μg |
Æg, hele, tørret | 21 μg |
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 21 μg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 20.7 μg |
Hvedebrød, fint, store | 20.7 μg |
Rasp | 20.7 μg |
Tvebakker | 20.7 μg |
Franskbrød | 20.7 μg |
Pølsebrød | 20.7 μg |
Hvedebrød, store, italiensk | 20.5 μg |
Blæksprutte, rå | 20 μg |
Helt, rå | 20 μg |
Hellefisk, rå | 20 μg |
Hellefisk, gravad | 20 μg |
Hellefisk, røget | 20 μg |
Hornfisk, rå | 20 μg |
Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet | 20 μg |
Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner | 19.9 μg |
Grovfranskbrød | 19.9 μg |
Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 19.3 μg |
Creme Fraiche 9% | 19.3 μg |
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet | 19 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 19 μg |
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet | 18 μg |
Aborre, rå | 18 μg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 17.9 μg |
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 17.4 μg |
Reje, kogt | 17 μg |
Nøddepasta, Nutella | 17 μg |
Flødechokolade | 17 μg |
Flødechokolade med nødder | 17 μg |
Sødmælk, økologisk | 16.7 μg |
Te, blade | 16 μg |
Skrubbe, rå | 15.5 μg |
Is, 3. farvet | 15 μg |
Nougatis | 15 μg |
Vanilleis | 15 μg |
Reje, dybfrost | 14.1 μg |
Smelteost, 20+ | 14 μg |
Wienerpølse, ristet | 14 μg |
Pølse, hot dog | 14 μg |
Pølser, cocktailpølser | 14 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 14 μg |
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost | 14 μg |
Wienerpølse | 14 μg |
Wienerpølse, konserves | 14 μg |
Reje, konserves | 13.9 μg |
Mynster, 50+ | 13.8 μg |
Samsø, 30+ | 13.8 μg |
Havarti, 60+ | 13.8 μg |
Esrom, 45+ | 13.8 μg |
Feta, 50+ | 13.8 μg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 13.8 μg |
Danablu 60+ | 13.8 μg |
Brie, 60+ | 13.8 μg |
Chesire, 50+ | 13.8 μg |
Samsø, 45+ | 13.8 μg |
Cheddar, 50+ | 13.8 μg |
Flødeost, 70+ | 13.8 μg |
Flødeost, 60+ | 13.8 μg |
Maribo, 45+ | 13.8 μg |
Danbo, 30+ | 13.8 μg |
Havarti, 45+ | 13.8 μg |
Fontina, 45+ | 13.8 μg |
Fontina, 50+ | 13.8 μg |
Camembert, 30+ | 13.8 μg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 13.8 μg |
Parmesan, 32+ | 13.8 μg |
Rygeost, 5+ | 13.8 μg |
Grana, 32+ | 13.8 μg |
Smelteost, 30+ | 13.8 μg |
Emmentaler, 45+ | 13.8 μg |
Fynbo, 45+ | 13.8 μg |
Parmesan, revet | 13.8 μg |
Camembert, 45+ | 13.8 μg |
Kvark, 45+, med vanille | 13.8 μg |
Svenbo, 45+ | 13.8 μg |
Danbo, 20+ | 13.8 μg |
Havarti, 30+ | 13.8 μg |
Mozzarella, 45+ | 13.8 μg |
St. Paulin, 50+ | 13.8 μg |
Brie, 50+ | 13.8 μg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 13.8 μg |
Hytteost, 20+ | 13.8 μg |
Rygeost, 40+ | 13.8 μg |
Mycella, 50+ | 13.8 μg |
Gruyere, 45+ | 13.8 μg |
Kvark, 45+ | 13.8 μg |
Danbo, 45+ | 13.8 μg |
Elbo, 40+ | 13.8 μg |
Maribo, 30+ | 13.8 μg |
Esrom, 60+ | 13.8 μg |
Mozzarella, 30+ | 13.8 μg |
Camembert, 50+ | 13.8 μg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 13.8 μg |
Kvark, 5+ | 13.8 μg |
Smelteost, 45+ | 13.8 μg |
Danablu 50+ | 13.8 μg |
Brie, 45+ | 13.8 μg |
Hingino, 32+ | 13.8 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 13.8 μg |
Feta, 40+ | 13.8 μg |
Brøndkarse, rå | 13.5 μg |
Persille, rå | 13.5 μg |
Sild, marineret, i karrysauce | 13 μg |
Bolcher, blandede | 12 μg |
Tun i olie, konserves | 12 μg |
Snacks, ekstruderet, majsbasis | 12 μg |
Karameller, blandede | 12 μg |
Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec. | 11 μg |
Fløde 9 % | 10.6 μg |
Frugtkvark | 10.6 μg |
Fløde 18 % | 10.6 μg |
Fløde 13 % (UHT) | 10.6 μg |
Fløde 9 %, syrnet | 10.6 μg |
Creme fraiche 18 % | 10.6 μg |
Fløde 13 % | 10.6 μg |
Creme fraiche 38 % | 10.6 μg |
Fløde 38 %, piskefløde | 10.6 μg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 10.1 μg |
Ørred, hav-, rå | 10 μg |
Gær, tørret | 10 μg |
Selleri, blade, rå | 10 μg |
Skummetmælk, økologisk | 9 μg |
Roquefort, 50+ | 9 μg |
Letmælk, økologisk | 9 μg |
Fasan, kød og skind, rå | 8 μg |