Laks, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Laks, konserves
Salmo salar
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
52.6 %
Fedt, total
47.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
648
kJ
Protein, total
20.3
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
8.2
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
3.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
68.9
g
Vitaminer
A-vitamin
90
RE
Retinol
90
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
13
μg
E-vitamin
1.5
aTE
alfa-tokoferol
1.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
10.8
NE
niacin
7
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.45
mg
Pantothensyre
0.55
mg
Biotin
5
μg
Folat
12
μg
B12-vitamin
3.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
570
mg
Kalium, K
300
mg
Calcium, Ca
270
mg
Magnesium, Mg
42
mg
Phosphor, P
440
mg
Jern, Fe
0.45
mg
Kobber, Cu
0.038
mg
Zink, Zn
0.7
mg
Jod, I
30
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
42
μg
Nikkel, Ni
2.29
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.368
g
C15:0
0
g
C16:0
1.44
g
C17:0
0
g
C18:0
0.3
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.461
g
C18:1, n-9
1.75
g
C20:1, n-11
0.645
g
C22:1, n-9
0.415
g
C18:2, n-6
0.107
g
C18:3, n-3
0.061
g
C20:4, n-6
0.039
g
C20:5, n-3
0.63
g
C22:5, n-3
0.207
g
C22:6, n-3
0.845
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.11
g
Sum monoumættede
3.27
g
Sum polyumættede
2
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.74
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.146
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
90
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
590
mg
Cystin
230
mg
Phenylalanin
840
mg
Tyrosin
720
mg
Threonin
970
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
590
mg
Alanin
1400
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
940
mg
Prolin
840
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0136