Calcium, Ca pr. 100 g | |
Bagepulver | 11300 mg |
Tyggegummi, uden sukker, uspec. | 2355 mg |
Dild, tørret | 1784 mg |
Tyggegummi, med sukker, uspec. | 1756 mg |
Birkes, frø | 1448 mg |
Koriander, blade, tørrede | 1246 mg |
Skummetmælkspulver | 1226 mg |
Fennikel, frø | 1196 mg |
Parmesan, 32+ | 1180 mg |
Grana, 32+ | 1180 mg |
Svenbo, 45+ | 1140 mg |
Parmesan, revet | 1109 mg |
Hingino, 32+ | 1090 mg |
Samsø, 30+ | 1050 mg |
Kanel, stang | 1002 mg |
Emmentaler, 45+ | 990 mg |
Gruyere, 45+ | 990 mg |
Samsø, 45+ | 970 mg |
Sødmælkspulver | 960 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 960 mg |
Elbo, 40+ | 960 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 959 mg |
Fontina, 45+ | 950 mg |
Maribo, 30+ | 930 mg |
Fontina, 50+ | 920 mg |
Fynbo, 45+ | 910 mg |
Chesire, 50+ | 890 mg |
Mynster, 50+ | 880 mg |
Maribo, 45+ | 870 mg |
Cheddar, 50+ | 840 mg |
St. Paulin, 50+ | 820 mg |
Esrom, 45+ | 810 mg |
Vallepulver, tørret | 796 mg |
Havarti, 30+ | 788 mg |
Mozzarella, 30+ | 740 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 733 mg |
Danbo, 30+ | 723 mg |
Brie, 45+ | 720 mg |
Danablu 60+ | 720 mg |
Camembert, 30+ | 720 mg |
Mozzarella, 45+ | 720 mg |
Camembert, 45+ | 720 mg |
Koriander, frø | 709 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 705 mg |
Danbo, 20+ | 705 mg |
Tang, agar | 690 mg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 680 mg |
Hyben pulver, tørret | 663 mg |
Danbo, 45+ | 659 mg |
Smelteost, 20+ | 658 mg |
Smelteost, 30+ | 650 mg |
Smelteost, 45+ | 630 mg |
Danablu 50+ | 620 mg |
Feta, 50+ | 620 mg |
Feta, 40+ | 620 mg |
Roquefort, 50+ | 620 mg |
Esrom, 60+ | 610 mg |
Havarti, 45+ | 607 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 607 mg |
Brie, 60+ | 600 mg |
Brie, 50+ | 600 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 590 mg |
Mycella, 50+ | 540 mg |
Havarti, 60+ | 498 mg |
Camembert, 50+ | 490 mg |
Karry, pulver | 478 mg |
Dragé, lakrids | 448 mg |
Peber, sort | 437 mg |
Te, blade | 430 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 422 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 420 mg |
Sardin, i olie, konserves | 420 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 400 mg |
Kørvel, rå | 400 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 400 mg |
Myseost, 33+ | 340 mg |
Havregryn, beriget | 329 mg |
Selleri, blade, rå | 325 mg |
Flødechokolade med nødder | 310 mg |
Rygeost, 40+ | 290 mg |
Æg, blomme, tørret | 284 mg |
Brisling, rå | 280 mg |
Rygeost, 5+ | 280 mg |
Gelatine | 280 mg |
Laks, konserves | 270 mg |
Peber, hvid | 265 mg |
Kvark, 5+ | 260 mg |
Mandel, rå | 256 mg |
Citronskal, rå | 250 mg |
Æg, hele, tørret | 231 mg |
Flødeost, 70+ | 230 mg |
Kvark, 45+ | 230 mg |
Kvark, 45+, med vanille | 230 mg |
Salt, stensalt, køkkensalt | 230 mg |
Hytteost, 20+ | 220 mg |
Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec. | 220 mg |
Grønkål, rå | 219 mg |
Spinat, hakket, dybfrost | 219 mg |
Dild, rå | 202 mg |
Hørfrø, rå | 201 mg |
Flødeost, 60+ | 200 mg |
Ymer naturel | 197 mg |
Flødechokolade | 195 mg |
Ylette naturel | 195 mg |
Figen, tørret | 193 mg |
Fiberbrød | 190 mg |
Sukker, brun farin | 185 mg |
Persille, rå | 185 mg |
Hyben, rå | 184 mg |
Muskatnød, hel | 184 mg |
Havregryn, uspec. | 180 mg |
Nougat | 173 mg |
Vinbjergssnegle, rå | 170 mg |
Sojabønner, tørrede | 163 mg |
Kaffe, instant, pulver | 160 mg |
Pizza, dybfrost, uspec. | 160 mg |
Pastiller, sukkerfri, uspec. | 156 mg |
Is, 3. farvet | 156 mg |
Nougatis | 156 mg |
Vanilleis | 156 mg |
Pizza romana, dybfrost | 154 mg |
Frugtkvark | 154 mg |
Sojamel | 150 mg |
Mælkebøtte, blade, rå | 150 mg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 150 mg |
Grønkål, dybfrost | 150 mg |
Kiks, fuldkorns-, digestivetype | 150 mg |
Nøddepasta, Nutella | 148 mg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 145 mg |
Kørvel, hakket, dybfrost | 145 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 145 mg |
Mælkeis, uspec. | 140 mg |
Paranød | 140 mg |
Pizza napolitana, dybfrost | 140 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 140 mg |
Frugtpålæg, uspec. | 138 mg |
Lucerne, alfalfa, frø | 136 mg |
Yoghurt naturel | 136 mg |
Hasselnød, tørret | 136 mg |
Gedemælk | 134 mg |
Ris, parboiled, rå | 130 mg |
Spinat, rå | 129 mg |
Tofu, sojabønneost | 128 mg |
Kefir | 127 mg |
Cultura, syrnet sødmælk | 127 mg |
Tykmælk | 127 mg |
Ørred, regnbue-, rå | 127 mg |
Hvide bønner, tørrede | 126 mg |
Skummetmælk | 124 mg |
Skummetmælk, økologisk | 124 mg |
A38, acidophilus tykmælk | 124 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 124 mg |
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 124 mg |
Sennep, brun, færdiglavet | 124 mg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 122 mg |
Letmælk, økologisk | 122 mg |
Creme Fraiche 9% | 122 mg |
Kærnemælk | 121 mg |
Oliven, grønne, marinerede, konserves | 120 mg |
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 120 mg |
Tørkage, kransekage | 120 mg |
Rabarber, dybfrost | 120 mg |
Kaffebønne, ristet, formalet | 120 mg |
Krabbekløer, konserves | 120 mg |
Krabbekløer, rå | 120 mg |
Cacaoskummetmælk (UHT) | 119 mg |
Cacaoskummetmælk | 119 mg |
Yoghurt med jordbær | 119 mg |
Yoghurt med pære og banan | 118 mg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 118 mg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 116 mg |
Sødmælk, økologisk | 116 mg |
Yoghurt med appelsinsaft | 116 mg |
Cacaomælk (UHT) | 115 mg |
Rabarber, rå | 115 mg |
Yoghurt med müsli | 115 mg |
Reje, kogt | 115 mg |
Yoghurt med peach melba | 114 mg |
Frugtpålæg, figen | 114 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 114 mg |
Kærnemælk med citronsaft | 114 mg |
Sødmælk (UHT) | 112 mg |
Cacaomælk | 112 mg |
Müsli med tilsat sukker. | 111 mg |
Müsli uden tilsat sukker. | 111 mg |
Citronsaft, friskpresset | 110 mg |
Pistacienød, tørristet | 110 mg |
Ostekiks, Cream Crackers | 110 mg |
Aborre, rå | 110 mg |
Grønkål, konserves | 110 mg |
Tomat, tørret | 110 mg |
Flødeis | 108 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 108 mg |
Pistacienød, tørret | 107 mg |
Letmælksyoghurt med saft | 105 mg |
Fløde 9 %, syrnet | 105 mg |
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå | 105 mg |
Cacao, pulver | 105 mg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 105 mg |
Fløde 9 % | 105 mg |
Fløde 13 % | 104 mg |
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage | 103 mg |
Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec. | 101 mg |
Kuller, paneret, stegt | 100 mg |
Fiskefars, rå | 100 mg |
Æg, blomme, rå | 100 mg |
Fløde 13 % (UHT) | 99 mg |
Creme fraiche 18 % | 97 mg |
Lakridskonfekt | 97 mg |
Sennep, gul, færdiglavet | 95 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 95 mg |
Fløde 18 % | 95 mg |
Karameller, blandede | 95 mg |
Valnøddebrød | 94 mg |
Peberrod, rå | 93.7 mg |
Skærekage, formkage, uspec. | 93 mg |
Dragéprodukt, uspec. | 91 mg |
Snacks, ekstruderet, majsbasis | 90 mg |
Sojadrik, kommercielt tilberedt | 89 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 88 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 87 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 87 mg |
Gærekstrakt, marmite | 86 mg |
Reje, dybfrost | 86 mg |
Hummer, konserves | 85 mg |
Hummer, kogt | 85 mg |
Skærekage, sandkage | 85 mg |
Valnød | 83.1 mg |
Brøndkarse, rå | 82.8 mg |
Dressing, blue cheese | 81 mg |
Okra, gumbo, rå | 81 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 80 mg |
Kogechokolade | 80 mg |
Oliven, sorte, saltede, i olie | 80 mg |
Hvidløg, tørret, pulver | 80 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 80 mg |
Pastiller, med sukker, uspec. | 80 mg |
Reje, konserves | 78 mg |
Brune bønner, tørrede | 77.3 mg |
Chokolade, fyldt | 77 mg |
Fiskefrikadelle | 76 mg |
Sirup | 75 mg |
Hvedeklid | 74.7 mg |
Tamarind, rå | 74 mg |
Lakrids, uspec. | 74 mg |
Wienerpølse, konserves | 73.2 mg |
Rundstykke, spansk | 72.8 mg |
Forårsløg, rå | 72 mg |
Pecannød, tørristet | 72 mg |
Rundstykke | 71.2 mg |