| Calcium, Ca pr. 100 g | |
| Bagepulver | 11300 mg |
| Tyggegummi, uden sukker, uspec. | 2355 mg |
| Dild, tørret | 1784 mg |
| Tyggegummi, med sukker, uspec. | 1756 mg |
| Birkes, frø | 1448 mg |
| Koriander, blade, tørrede | 1246 mg |
| Skummetmælkspulver | 1226 mg |
| Fennikel, frø | 1196 mg |
| Parmesan, 32+ | 1180 mg |
| Grana, 32+ | 1180 mg |
| Svenbo, 45+ | 1140 mg |
| Parmesan, revet | 1109 mg |
| Hingino, 32+ | 1090 mg |
| Samsø, 30+ | 1050 mg |
| Kanel, stang | 1002 mg |
| Emmentaler, 45+ | 990 mg |
| Gruyere, 45+ | 990 mg |
| Samsø, 45+ | 970 mg |
| Sødmælkspulver | 960 mg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 960 mg |
| Elbo, 40+ | 960 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 959 mg |
| Fontina, 45+ | 950 mg |
| Maribo, 30+ | 930 mg |
| Fontina, 50+ | 920 mg |
| Fynbo, 45+ | 910 mg |
| Chesire, 50+ | 890 mg |
| Mynster, 50+ | 880 mg |
| Maribo, 45+ | 870 mg |
| Cheddar, 50+ | 840 mg |
| St. Paulin, 50+ | 820 mg |
| Esrom, 45+ | 810 mg |
| Vallepulver, tørret | 796 mg |
| Havarti, 30+ | 788 mg |
| Mozzarella, 30+ | 740 mg |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 733 mg |
| Danbo, 30+ | 723 mg |
| Brie, 45+ | 720 mg |
| Danablu 60+ | 720 mg |
| Camembert, 30+ | 720 mg |
| Mozzarella, 45+ | 720 mg |
| Camembert, 45+ | 720 mg |
| Koriander, frø | 709 mg |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 705 mg |
| Danbo, 20+ | 705 mg |
| Tang, agar | 690 mg |
| Tang, konbu, tørret (kelp) | 680 mg |
| Hyben pulver, tørret | 663 mg |
| Danbo, 45+ | 659 mg |
| Smelteost, 20+ | 658 mg |
| Smelteost, 30+ | 650 mg |
| Smelteost, 45+ | 630 mg |
| Danablu 50+ | 620 mg |
| Feta, 50+ | 620 mg |
| Feta, 40+ | 620 mg |
| Roquefort, 50+ | 620 mg |
| Esrom, 60+ | 610 mg |
| Havarti, 45+ | 607 mg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 607 mg |
| Brie, 60+ | 600 mg |
| Brie, 50+ | 600 mg |
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 590 mg |
| Mycella, 50+ | 540 mg |
| Havarti, 60+ | 498 mg |
| Camembert, 50+ | 490 mg |
| Karry, pulver | 478 mg |
| Dragé, lakrids | 448 mg |
| Peber, sort | 437 mg |
| Te, blade | 430 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 422 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 420 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 420 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 400 mg |
| Kørvel, rå | 400 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 400 mg |
| Myseost, 33+ | 340 mg |
| Havregryn, beriget | 329 mg |
| Selleri, blade, rå | 325 mg |
| Flødechokolade med nødder | 310 mg |
| Rygeost, 40+ | 290 mg |
| Æg, blomme, tørret | 284 mg |
| Brisling, rå | 280 mg |
| Rygeost, 5+ | 280 mg |
| Gelatine | 280 mg |
| Laks, konserves | 270 mg |
| Peber, hvid | 265 mg |
| Kvark, 5+ | 260 mg |
| Mandel, rå | 256 mg |
| Citronskal, rå | 250 mg |
| Æg, hele, tørret | 231 mg |
| Flødeost, 70+ | 230 mg |
| Kvark, 45+ | 230 mg |
| Kvark, 45+, med vanille | 230 mg |
| Salt, stensalt, køkkensalt | 230 mg |
| Hytteost, 20+ | 220 mg |
| Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec. | 220 mg |
| Grønkål, rå | 219 mg |
| Spinat, hakket, dybfrost | 219 mg |
| Dild, rå | 202 mg |
| Hørfrø, rå | 201 mg |
| Flødeost, 60+ | 200 mg |
| Ymer naturel | 197 mg |
| Flødechokolade | 195 mg |
| Ylette naturel | 195 mg |
| Figen, tørret | 193 mg |
| Fiberbrød | 190 mg |
| Sukker, brun farin | 185 mg |
| Persille, rå | 185 mg |
| Hyben, rå | 184 mg |
| Muskatnød, hel | 184 mg |
| Havregryn, uspec. | 180 mg |
| Nougat | 173 mg |
| Vinbjergssnegle, rå | 170 mg |
| Sojabønner, tørrede | 163 mg |
| Kaffe, instant, pulver | 160 mg |
| Pizza, dybfrost, uspec. | 160 mg |
| Pastiller, sukkerfri, uspec. | 156 mg |
| Is, 3. farvet | 156 mg |
| Nougatis | 156 mg |
| Vanilleis | 156 mg |
| Pizza romana, dybfrost | 154 mg |
| Frugtkvark | 154 mg |
| Sojamel | 150 mg |
| Mælkebøtte, blade, rå | 150 mg |
| Sild, marineret, i madeirasauce | 150 mg |
| Grønkål, dybfrost | 150 mg |
| Kiks, fuldkorns-, digestivetype | 150 mg |
| Nøddepasta, Nutella | 148 mg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 145 mg |
| Kørvel, hakket, dybfrost | 145 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 145 mg |
| Mælkeis, uspec. | 140 mg |
| Paranød | 140 mg |
| Pizza napolitana, dybfrost | 140 mg |
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 140 mg |
| Frugtpålæg, uspec. | 138 mg |
| Lucerne, alfalfa, frø | 136 mg |
| Yoghurt naturel | 136 mg |
| Hasselnød, tørret | 136 mg |
| Gedemælk | 134 mg |
| Ris, parboiled, rå | 130 mg |
| Spinat, rå | 129 mg |
| Tofu, sojabønneost | 128 mg |
| Kefir | 127 mg |
| Cultura, syrnet sødmælk | 127 mg |
| Tykmælk | 127 mg |
| Ørred, regnbue-, rå | 127 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 126 mg |
| Skummetmælk | 124 mg |
| Skummetmælk, økologisk | 124 mg |
| A38, acidophilus tykmælk | 124 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 124 mg |
| Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 124 mg |
| Sennep, brun, færdiglavet | 124 mg |
| Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 122 mg |
| Letmælk, økologisk | 122 mg |
| Creme Fraiche 9% | 122 mg |
| Kærnemælk | 121 mg |
| Oliven, grønne, marinerede, konserves | 120 mg |
| Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. | 120 mg |
| Tørkage, kransekage | 120 mg |
| Rabarber, dybfrost | 120 mg |
| Kaffebønne, ristet, formalet | 120 mg |
| Krabbekløer, konserves | 120 mg |
| Krabbekløer, rå | 120 mg |
| Cacaoskummetmælk (UHT) | 119 mg |
| Cacaoskummetmælk | 119 mg |
| Yoghurt med jordbær | 119 mg |
| Yoghurt med pære og banan | 118 mg |
| Yoghurt med frugt, uspec. | 118 mg |
| Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 116 mg |
| Sødmælk, økologisk | 116 mg |
| Yoghurt med appelsinsaft | 116 mg |
| Cacaomælk (UHT) | 115 mg |
| Rabarber, rå | 115 mg |
| Yoghurt med müsli | 115 mg |
| Reje, kogt | 115 mg |
| Yoghurt med peach melba | 114 mg |
| Frugtpålæg, figen | 114 mg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 114 mg |
| Kærnemælk med citronsaft | 114 mg |
| Sødmælk (UHT) | 112 mg |
| Cacaomælk | 112 mg |
| Müsli med tilsat sukker. | 111 mg |
| Müsli uden tilsat sukker. | 111 mg |
| Citronsaft, friskpresset | 110 mg |
| Pistacienød, tørristet | 110 mg |
| Ostekiks, Cream Crackers | 110 mg |
| Aborre, rå | 110 mg |
| Grønkål, konserves | 110 mg |
| Tomat, tørret | 110 mg |
| Flødeis | 108 mg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 108 mg |
| Pistacienød, tørret | 107 mg |
| Letmælksyoghurt med saft | 105 mg |
| Fløde 9 %, syrnet | 105 mg |
| Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå | 105 mg |
| Cacao, pulver | 105 mg |
| Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 105 mg |
| Fløde 9 % | 105 mg |
| Fløde 13 % | 104 mg |
| Oliven, sorte, uden sten, i saltlage | 103 mg |
| Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec. | 101 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 100 mg |
| Fiskefars, rå | 100 mg |
| Æg, blomme, rå | 100 mg |
| Fløde 13 % (UHT) | 99 mg |
| Creme fraiche 18 % | 97 mg |
| Lakridskonfekt | 97 mg |
| Sennep, gul, færdiglavet | 95 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 95 mg |
| Fløde 18 % | 95 mg |
| Karameller, blandede | 95 mg |
| Valnøddebrød | 94 mg |
| Peberrod, rå | 93.7 mg |
| Skærekage, formkage, uspec. | 93 mg |
| Dragéprodukt, uspec. | 91 mg |
| Snacks, ekstruderet, majsbasis | 90 mg |
| Sojadrik, kommercielt tilberedt | 89 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 88 mg |
| Knækbrød, hvede-, fint | 87 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 87 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 86 mg |
| Reje, dybfrost | 86 mg |
| Hummer, konserves | 85 mg |
| Hummer, kogt | 85 mg |
| Skærekage, sandkage | 85 mg |
| Valnød | 83.1 mg |
| Brøndkarse, rå | 82.8 mg |
| Dressing, blue cheese | 81 mg |
| Okra, gumbo, rå | 81 mg |
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 80 mg |
| Kogechokolade | 80 mg |
| Oliven, sorte, saltede, i olie | 80 mg |
| Hvidløg, tørret, pulver | 80 mg |
| Knækbrød, rug-, fint | 80 mg |
| Pastiller, med sukker, uspec. | 80 mg |
| Reje, konserves | 78 mg |
| Brune bønner, tørrede | 77.3 mg |
| Chokolade, fyldt | 77 mg |
| Fiskefrikadelle | 76 mg |
| Sirup | 75 mg |
| Hvedeklid | 74.7 mg |
| Tamarind, rå | 74 mg |
| Lakrids, uspec. | 74 mg |
| Wienerpølse, konserves | 73.2 mg |
| Rundstykke, spansk | 72.8 mg |
| Forårsløg, rå | 72 mg |
| Pecannød, tørristet | 72 mg |
| Rundstykke | 71.2 mg |