Smelteost, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Smelteost
Smelteost, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
30.4 %
Fedt, total
68.8 %
Kulhydrat, total
0.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1328
kJ
Protein, total
24.2
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
24.5
g
mættede fedtsyrer
15.9
g
monoumætt. fedtsyrer
6.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0.6
g
kulhydrat, tilgængelig
0.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
46.6
g
Vitaminer
A-vitamin
217
RE
Retinol
208
μg
ß-caroten
108
μg
D-vitamin
0.247
μg
D3 cholecalciferol
0.247
μg
E-vitamin
0.625
aTE
alfa-tokoferol
0.625
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.43
mg
Niacin
5.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.025
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
519
mg
Kalium, K
120
mg
Calcium, Ca
630
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
800
mg
Jern, Fe
0.34
mg
Kobber, Cu
0.35
mg
Zink, Zn
2.6
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.041
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Lactose
0.09
g
Sukkerarter, ialt
0.09
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.833
g
C6:0
0.533
g
C8:0
0.347
g
C10:0
0.764
g
C12:0
0.949
g
C14:0
2.71
g
C16:0
7.25
g
C18:0
2.48
g
C14:1, n-5
0.347
g
C16:1, n-7
0.533
g
C18:1, n-9
5.44
g
C20:1, n-11
0.278
g
C18:2, n-6
0.509
g
C18:3, n-3
0.185
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
15.9
g
Sum monoumættede
6.6
g
Sum polyumættede
0.694
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.185
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.509
g
Transfedtsyrer, total
1.07
g
Cholesterol
Cholesterol
81
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
680
mg
Cystin
87
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
760
mg
Histidin
680
mg
Alanin
760
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4700
mg
Glycin
490
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0265