Niacin pr. 100 g | |
Gærekstrakt, marmite | 103 NE |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 102 NE |
Gær, tørret | 43.3 NE |
Hjerte, okse, råt | 40.8 NE |
Hjerte, kalv, råt | 32.7 NE |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 28.5 NE |
Kaffe, instant, pulver | 25.8 NE |
Jordnød, tørret | 24.2 NE |
Lever, okse, rå | 22 NE |
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 21.7 NE |
Jordnøddesmør | 21.3 NE |
Te, blade | 21.2 NE |
Lever, svin, rå | 21 NE |
Lever, kalv, rå | 19.7 NE |
Tun i vand, konserves | 17.9 NE |
Æg, hvide, tørret | 17.5 NE |
Tun i olie, konserves | 17.1 NE |
Kaffebønne, ristet, formalet | 16.8 NE |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 16.2 NE |
Lever, kylling, rå | 15 NE |
Kanin, kød, rå | 14.7 NE |
Lever, høne, rå | 14 NE |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 13.8 NE |
Tun, rå | 13.7 NE |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 13.6 NE |
Laks, røget, udskåret | 13.5 NE |
Tun i tomat, konserves | 13.3 NE |
Makrel, røget | 13.3 NE |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 12.8 NE |
Sesamfrø, afskallede | 12.8 NE |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 12.6 NE |
Hornfisk, rå | 12.5 NE |
Fasan, kød, rå | 12.3 NE |
Sesamfrø, hele, tørrede | 12.3 NE |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 12.3 NE |
Hare, rå | 12.1 NE |
Nyre, svin, rå | 12 NE |
Kylling, kød, rå | 11.7 NE |
Kalkun, kød, rå | 11.6 NE |
Fasan, kød og skind, rå | 11.6 NE |
Gås, kød og skind, rå | 11.5 NE |
Ørred, regnbue-, rå | 11.5 NE |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 11.4 NE |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 11.4 NE |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 11.4 NE |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 11.4 NE |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 11.4 NE |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 11.3 NE |
Kylling, kød og skind, rå | 11.3 NE |
Røget svinefilet | 11.2 NE |
Makrel, rå | 11.2 NE |
Rype, kød, rå | 11 NE |
Lever, ande, rå | 10.8 NE |
Laks, konserves | 10.8 NE |
Sojamel | 10.7 NE |
Laks, gravad | 10.7 NE |
Tomat, tørret | 10.7 NE |
Svinekød, kæbeklump, rå | 10.7 NE |
Koriander, blade, tørrede | 10.7 NE |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 10.6 NE |
Høne, kød, rå | 10.5 NE |
Laks, saltet | 10.3 NE |
Lever, gåse, rå | 10.3 NE |
Poulard, kød og skind, rå | 10.3 NE |
Due, kød, rå | 10.2 NE |
Fennikel, frø | 10.2 NE |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 10.1 NE |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 10.1 NE |
Makrel, filet, naturel, konserves | 10.1 NE |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 10 NE |
Oksekød, uspec., magert, råt | 10 NE |
Æg, hele, tørret | 9.97 NE |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 9.93 NE |
Svinekød, bovsteaks, rå | 9.87 NE |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 9.87 NE |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 9.87 NE |
Kalvekød, helt magert | 9.83 NE |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 9.83 NE |
Oksekød, lårtunge, rå | 9.83 NE |
Hjerte, svin, råt | 9.83 NE |
Oksekød, yderlår, råt | 9.83 NE |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 9.83 NE |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 9.83 NE |
Høne, kød og skind, rå | 9.74 NE |
Oksekød, mellemskært, råt | 9.73 NE |
Kalvekød, magert, råt | 9.67 NE |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 9.67 NE |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 9.67 NE |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 9.63 NE |
Gås, kød, rå | 9.61 NE |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 9.57 NE |
Nyre, okse, rå | 9.57 NE |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 9.53 NE |
Kalvekød, middelfedt, råt | 9.5 NE |
Laks, rå | 9.5 NE |
Skinke, kogt, skiveskåret | 9.5 NE |
And, kød, rå | 9.47 NE |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 9.43 NE |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 9.37 NE |
Oksekød, culotte, rå | 9.37 NE |
Oksekød, tykkam, rå | 9.37 NE |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 9.35 NE |
Bagegær, presset, rå | 9.33 NE |
Nyre, kalv, rå | 9.33 NE |
Sojabønner, tørrede | 9.29 NE |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 9.27 NE |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 9.23 NE |
Kalvekød, fedt, råt | 9.17 NE |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 9.17 NE |
Sardin, i olie, konserves | 9.13 NE |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 9.13 NE |
Pighvarre, rå | 9.1 NE |
Makrel i tomat, konserves | 9.1 NE |
Skummetmælkspulver | 9.07 NE |
Due, kød og skind, rå | 9.05 NE |
Kogt oksebryst | 9 NE |
Parmesan, revet | 8.95 NE |
Hamburgerryg, kogt | 8.93 NE |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 8.8 NE |
Skinke, røget | 8.73 NE |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 8.73 NE |
Kuller, paneret, stegt | 8.67 NE |
Tunge, svin, rå | 8.63 NE |
Tunge, svin, saltet | 8.63 NE |
Sild, røget | 8.5 NE |
Fårekød, kølle, rå | 8.37 NE |
Bacon i tern, rå | 8.28 NE |
Bacon i skiver, rå | 8.23 NE |
Fårekød, bov, rå | 8.23 NE |
Hjerte, høne (kylling), råt | 8.22 NE |
Svinekød, uspec., magert, råt | 8.2 NE |
Oksekød, tyndbryst, råt | 8.17 NE |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 8.17 NE |
Oksekød, spidsbryst, råt | 8.13 NE |
Paté, pålæg | 8.1 NE |
And, brystkød, rå | 8.07 NE |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 8.03 NE |
Kalkunkød, hakket, råt | 8 NE |
Svinekød, spareribs, rå | 7.97 NE |
Oksekød, tværreb, råt | 7.97 NE |
Parmesan, 32+ | 7.94 NE |
Grana, 32+ | 7.94 NE |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 7.9 NE |
Svinekød, ribbensteg, rå | 7.9 NE |
Oksekød, slag, råt | 7.9 NE |
Oksekød, tykbryst, råt | 7.9 NE |
Hestekød, råt | 7.83 NE |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 7.83 NE |
Ørred, hav-, rå | 7.83 NE |
Hingino, 32+ | 7.77 NE |
Camembert, 30+ | 7.63 NE |
Kalkun, kød og skind, rå | 7.59 NE |
Svinekam uden svær, rå | 7.57 NE |
Lammebrissel, rå | 7.53 NE |
Kråse, kylling, rå | 7.5 NE |
Sild, rå | 7.5 NE |
Reje, kogt | 7.5 NE |
Mandel, rå | 7.5 NE |
Kuller, rå | 7.5 NE |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 7.47 NE |
Bayonneskinke, udbenet | 7.47 NE |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 7.47 NE |
Roastbeef | 7.43 NE |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 7.4 NE |
Svinebov, helt afpudset, rå | 7.37 NE |
Svinekød, bov i tern, rå | 7.37 NE |
Helleflynder, rå | 7.33 NE |
Rullepølse, lammekød | 7.3 NE |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 7.3 NE |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 7.3 NE |
Skinke, røget, kogt | 7.3 NE |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 7.3 NE |
Smelteost, 20+ | 7.23 NE |
Hamburgerryg, røget | 7.23 NE |
Svinebov med svær, rå | 7.23 NE |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 7.13 NE |
Lammekød, bov, rå | 7.13 NE |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 7.13 NE |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 7.13 NE |
Ost, fast, 20+, alle typer | 7.1 NE |
Samsø, 30+ | 7.1 NE |
Kantarel, rå | 7.1 NE |
Havarti, 30+ | 7.1 NE |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 7.03 NE |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 7.03 NE |
Søtunge, rå | 7 NE |
Aborre, rå | 7 NE |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 7 NE |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 6.97 NE |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 6.97 NE |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 6.97 NE |
Skinkemignon, rå | 6.97 NE |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 6.97 NE |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 6.97 NE |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 6.97 NE |
Gruyere, 45+ | 6.93 NE |
Leverpostej, fedtreduceret | 6.83 NE |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 6.83 NE |
Rullepølse | 6.83 NE |
Rødspætte, rå | 6.83 NE |
Sødmælkspulver | 6.81 NE |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 6.8 NE |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 6.8 NE |
Camembert, 45+ | 6.8 NE |
Maribo, 30+ | 6.77 NE |
Mozzarella, 30+ | 6.77 NE |
Musling, kogt | 6.77 NE |
Svinekød, revelsben, rå | 6.77 NE |
Ost, fast, 30+, alle typer | 6.77 NE |
Æg, blomme, tørret | 6.76 NE |
Tunge, okse, rå | 6.74 NE |
Skinke, kogt, konserves | 6.73 NE |
Hørfrø, rå | 6.67 NE |
Rødtunge, rå | 6.67 NE |
Lammekød, uspec., råt | 6.63 NE |
Lammekød, slag, råt | 6.63 NE |
Ål, røget | 6.63 NE |
Lammekød, bryst, råt | 6.63 NE |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 6.6 NE |
Danbo, 30+ | 6.6 NE |
Danbo, 20+ | 6.6 NE |
Emmentaler, 45+ | 6.6 NE |
Mungbønner, tørrede, rå | 6.58 NE |
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 6.57 NE |
Kyllingepølse, pålæg | 6.57 NE |
Gedde, rå | 6.5 NE |
Lammekød, rygstykke, råt | 6.5 NE |
Brasen, rå | 6.5 NE |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 6.5 NE |
Helt, rå | 6.5 NE |
Skinke med skank, rå | 6.47 NE |
Ål, rå | 6.47 NE |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 6.47 NE |
Svenbo, 45+ | 6.43 NE |
Leverpostej | 6.4 NE |
Svinekam med svær, rå | 6.4 NE |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 6.4 NE |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 6.4 NE |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 6.37 NE |
Sej, filet, rå | 6.33 NE |
Krabbe, kogt | 6.33 NE |
Feta, 40+ | 6.3 NE |
Camembert, 50+ | 6.3 NE |
Elbo, 40+ | 6.27 NE |
And, kød og skind, rå | 6.27 NE |
Samsø, 45+ | 6.27 NE |
Maribo, 45+ | 6.27 NE |
Pistacienød, tørristet | 6.26 NE |
Pinjefrø, tørrede | 6.22 NE |
Kartoffelchips, grove | 6.2 NE |