| Niacin pr. 100 g | |
| Gærekstrakt, marmite | 103 NE |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 102 NE |
| Gær, tørret | 43.3 NE |
| Hjerte, okse, råt | 40.8 NE |
| Hjerte, kalv, råt | 32.7 NE |
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 28.5 NE |
| Kaffe, instant, pulver | 25.8 NE |
| Jordnød, tørret | 24.2 NE |
| Lever, okse, rå | 22 NE |
| Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 21.7 NE |
| Jordnøddesmør | 21.3 NE |
| Te, blade | 21.2 NE |
| Lever, svin, rå | 21 NE |
| Lever, kalv, rå | 19.7 NE |
| Tun i vand, konserves | 17.9 NE |
| Æg, hvide, tørret | 17.5 NE |
| Tun i olie, konserves | 17.1 NE |
| Kaffebønne, ristet, formalet | 16.8 NE |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 16.2 NE |
| Lever, kylling, rå | 15 NE |
| Kanin, kød, rå | 14.7 NE |
| Lever, høne, rå | 14 NE |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 13.8 NE |
| Tun, rå | 13.7 NE |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 13.6 NE |
| Laks, røget, udskåret | 13.5 NE |
| Tun i tomat, konserves | 13.3 NE |
| Makrel, røget | 13.3 NE |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 12.8 NE |
| Sesamfrø, afskallede | 12.8 NE |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 12.6 NE |
| Hornfisk, rå | 12.5 NE |
| Fasan, kød, rå | 12.3 NE |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 12.3 NE |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 12.3 NE |
| Hare, rå | 12.1 NE |
| Nyre, svin, rå | 12 NE |
| Kylling, kød, rå | 11.7 NE |
| Kalkun, kød, rå | 11.6 NE |
| Fasan, kød og skind, rå | 11.6 NE |
| Gås, kød og skind, rå | 11.5 NE |
| Ørred, regnbue-, rå | 11.5 NE |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 11.4 NE |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 11.4 NE |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 11.4 NE |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 11.4 NE |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 11.4 NE |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 11.3 NE |
| Kylling, kød og skind, rå | 11.3 NE |
| Røget svinefilet | 11.2 NE |
| Makrel, rå | 11.2 NE |
| Rype, kød, rå | 11 NE |
| Lever, ande, rå | 10.8 NE |
| Laks, konserves | 10.8 NE |
| Sojamel | 10.7 NE |
| Laks, gravad | 10.7 NE |
| Tomat, tørret | 10.7 NE |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 10.7 NE |
| Koriander, blade, tørrede | 10.7 NE |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 10.6 NE |
| Høne, kød, rå | 10.5 NE |
| Laks, saltet | 10.3 NE |
| Lever, gåse, rå | 10.3 NE |
| Poulard, kød og skind, rå | 10.3 NE |
| Due, kød, rå | 10.2 NE |
| Fennikel, frø | 10.2 NE |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 10.1 NE |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 10.1 NE |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 10.1 NE |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 10 NE |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 10 NE |
| Æg, hele, tørret | 9.97 NE |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 9.93 NE |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 9.87 NE |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 9.87 NE |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 9.87 NE |
| Kalvekød, helt magert | 9.83 NE |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 9.83 NE |
| Oksekød, lårtunge, rå | 9.83 NE |
| Hjerte, svin, råt | 9.83 NE |
| Oksekød, yderlår, råt | 9.83 NE |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 9.83 NE |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 9.83 NE |
| Høne, kød og skind, rå | 9.74 NE |
| Oksekød, mellemskært, råt | 9.73 NE |
| Kalvekød, magert, råt | 9.67 NE |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 9.67 NE |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 9.67 NE |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 9.63 NE |
| Gås, kød, rå | 9.61 NE |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 9.57 NE |
| Nyre, okse, rå | 9.57 NE |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 9.53 NE |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 9.5 NE |
| Laks, rå | 9.5 NE |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 9.5 NE |
| And, kød, rå | 9.47 NE |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 9.43 NE |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 9.37 NE |
| Oksekød, culotte, rå | 9.37 NE |
| Oksekød, tykkam, rå | 9.37 NE |
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 9.35 NE |
| Bagegær, presset, rå | 9.33 NE |
| Nyre, kalv, rå | 9.33 NE |
| Sojabønner, tørrede | 9.29 NE |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 9.27 NE |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 9.23 NE |
| Kalvekød, fedt, råt | 9.17 NE |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 9.17 NE |
| Sardin, i olie, konserves | 9.13 NE |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 9.13 NE |
| Pighvarre, rå | 9.1 NE |
| Makrel i tomat, konserves | 9.1 NE |
| Skummetmælkspulver | 9.07 NE |
| Due, kød og skind, rå | 9.05 NE |
| Kogt oksebryst | 9 NE |
| Parmesan, revet | 8.95 NE |
| Hamburgerryg, kogt | 8.93 NE |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 8.8 NE |
| Skinke, røget | 8.73 NE |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 8.73 NE |
| Kuller, paneret, stegt | 8.67 NE |
| Tunge, svin, rå | 8.63 NE |
| Tunge, svin, saltet | 8.63 NE |
| Sild, røget | 8.5 NE |
| Fårekød, kølle, rå | 8.37 NE |
| Bacon i tern, rå | 8.28 NE |
| Bacon i skiver, rå | 8.23 NE |
| Fårekød, bov, rå | 8.23 NE |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 8.22 NE |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 8.2 NE |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 8.17 NE |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 8.17 NE |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 8.13 NE |
| Paté, pålæg | 8.1 NE |
| And, brystkød, rå | 8.07 NE |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 8.03 NE |
| Kalkunkød, hakket, råt | 8 NE |
| Svinekød, spareribs, rå | 7.97 NE |
| Oksekød, tværreb, råt | 7.97 NE |
| Parmesan, 32+ | 7.94 NE |
| Grana, 32+ | 7.94 NE |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 7.9 NE |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 7.9 NE |
| Oksekød, slag, råt | 7.9 NE |
| Oksekød, tykbryst, råt | 7.9 NE |
| Hestekød, råt | 7.83 NE |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 7.83 NE |
| Ørred, hav-, rå | 7.83 NE |
| Hingino, 32+ | 7.77 NE |
| Camembert, 30+ | 7.63 NE |
| Kalkun, kød og skind, rå | 7.59 NE |
| Svinekam uden svær, rå | 7.57 NE |
| Lammebrissel, rå | 7.53 NE |
| Kråse, kylling, rå | 7.5 NE |
| Sild, rå | 7.5 NE |
| Reje, kogt | 7.5 NE |
| Mandel, rå | 7.5 NE |
| Kuller, rå | 7.5 NE |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 7.47 NE |
| Bayonneskinke, udbenet | 7.47 NE |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 7.47 NE |
| Roastbeef | 7.43 NE |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 7.4 NE |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 7.37 NE |
| Svinekød, bov i tern, rå | 7.37 NE |
| Helleflynder, rå | 7.33 NE |
| Rullepølse, lammekød | 7.3 NE |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 7.3 NE |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 7.3 NE |
| Skinke, røget, kogt | 7.3 NE |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 7.3 NE |
| Smelteost, 20+ | 7.23 NE |
| Hamburgerryg, røget | 7.23 NE |
| Svinebov med svær, rå | 7.23 NE |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 7.13 NE |
| Lammekød, bov, rå | 7.13 NE |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 7.13 NE |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 7.13 NE |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 7.1 NE |
| Samsø, 30+ | 7.1 NE |
| Kantarel, rå | 7.1 NE |
| Havarti, 30+ | 7.1 NE |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 7.03 NE |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 7.03 NE |
| Søtunge, rå | 7 NE |
| Aborre, rå | 7 NE |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 7 NE |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 6.97 NE |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 6.97 NE |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 6.97 NE |
| Skinkemignon, rå | 6.97 NE |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 6.97 NE |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 6.97 NE |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 6.97 NE |
| Gruyere, 45+ | 6.93 NE |
| Leverpostej, fedtreduceret | 6.83 NE |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 6.83 NE |
| Rullepølse | 6.83 NE |
| Rødspætte, rå | 6.83 NE |
| Sødmælkspulver | 6.81 NE |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 6.8 NE |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 6.8 NE |
| Camembert, 45+ | 6.8 NE |
| Maribo, 30+ | 6.77 NE |
| Mozzarella, 30+ | 6.77 NE |
| Musling, kogt | 6.77 NE |
| Svinekød, revelsben, rå | 6.77 NE |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 6.77 NE |
| Æg, blomme, tørret | 6.76 NE |
| Tunge, okse, rå | 6.74 NE |
| Skinke, kogt, konserves | 6.73 NE |
| Hørfrø, rå | 6.67 NE |
| Rødtunge, rå | 6.67 NE |
| Lammekød, uspec., råt | 6.63 NE |
| Lammekød, slag, råt | 6.63 NE |
| Ål, røget | 6.63 NE |
| Lammekød, bryst, råt | 6.63 NE |
| Kartoffel, chips (franske kartofler) | 6.6 NE |
| Danbo, 30+ | 6.6 NE |
| Danbo, 20+ | 6.6 NE |
| Emmentaler, 45+ | 6.6 NE |
| Mungbønner, tørrede, rå | 6.58 NE |
| Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 6.57 NE |
| Kyllingepølse, pålæg | 6.57 NE |
| Gedde, rå | 6.5 NE |
| Lammekød, rygstykke, råt | 6.5 NE |
| Brasen, rå | 6.5 NE |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 6.5 NE |
| Helt, rå | 6.5 NE |
| Skinke med skank, rå | 6.47 NE |
| Ål, rå | 6.47 NE |
| Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 6.47 NE |
| Svenbo, 45+ | 6.43 NE |
| Leverpostej | 6.4 NE |
| Svinekam med svær, rå | 6.4 NE |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 6.4 NE |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 6.4 NE |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 6.37 NE |
| Sej, filet, rå | 6.33 NE |
| Krabbe, kogt | 6.33 NE |
| Feta, 40+ | 6.3 NE |
| Camembert, 50+ | 6.3 NE |
| Elbo, 40+ | 6.27 NE |
| And, kød og skind, rå | 6.27 NE |
| Samsø, 45+ | 6.27 NE |
| Maribo, 45+ | 6.27 NE |
| Pistacienød, tørristet | 6.26 NE |
| Pinjefrø, tørrede | 6.22 NE |
| Kartoffelchips, grove | 6.2 NE |