Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
90.9 %
Fedt, total
9.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
418
kJ
Protein, total
22.4
g
total-N
3.58
g
Fedt, total
1
g
mættede fedtsyrer
0.37
g
monoumætt. fedtsyrer
0.42
g
polyumætt. fedtsyrer
0.11
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
75.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.47
μg
D3 cholecalciferol
0.05
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.838
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.156
mg
Niacin
11.4
NE
niacin
7.4
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.357
mg
Pantothensyre
0.89
mg
Biotin
0.89
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
374
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
218
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.001
g
C12:0
0.002
g
C14:0
0.015
g
C16:0
0.23
g
C18:0
0.12
g
C20:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.024
g
C18:1, n-9
0.35
g
C18:1, n-7
0.037
g
C20:1, n-11
0.007
g
C18:2, n-6
0.1
g
C18:3, n-3
0.009
g
Andre fedtsyrer
0.015
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.37
g
Sum monoumættede
0.42
g
Sum polyumættede
0.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.009
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.1
g
Transfedtsyrer, total
0.005
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1070
mg
Leucin
1610
mg
Lysin
1970
mg
Methionin
540
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1180
mg
Arginin
1320
mg
Histidin
820
mg
Alanin
1320
mg
Asparaginsyre
1970
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1150
mg
Prolin
900
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5003