Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total90.9 %
   Fedt, total9.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi418kJ
Protein, total22.4g
   total-N3.58g
Fedt, total1g
   mættede fedtsyrer0.37g
   monoumætt. fedtsyrer0.42g
   polyumætt. fedtsyrer0.11g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand75.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.47μg
   D3 cholecalciferol0.05μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.838mg
B2-vitamin, riboflavin0.156mg
Niacin11.4NE
   niacin7.4mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.357mg
Pantothensyre0.89mg
Biotin0.89μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na83mg
Kalium, K374mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P218mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.001g
C12:00.002g
C14:00.015g
C16:00.23g
C18:00.12g
C20:00.002g
C16:1, n-70.024g
C18:1, n-90.35g
C18:1, n-70.037g
C20:1, n-110.007g
C18:2, n-60.1g
C18:3, n-30.009g
Andre fedtsyrer0.015g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.37g
Sum monoumættede0.42g
Sum polyumættede0.11g
Sum n-3 fedtsyrer0.009g
Sum n-6 fedtsyrer0.1g
Transfedtsyrer, total0.005g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1070mg
Leucin1610mg
Lysin1970mg
Methionin540mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin750mg
Threonin930mg
Tryptofan240mg
Valin1180mg
Arginin1320mg
Histidin820mg
Alanin1320mg
Asparaginsyre1970mg
Glutaminsyre2900mg
Glycin1150mg
Prolin900mg
Serin860mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5003