Tyrosin pr. 100 g | |
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 3500 mg |
Æg, hvide, tørret | 3100 mg |
Parmesan, revet | 2100 mg |
Æg, hele, tørret | 2000 mg |
Grana, 32+ | 1800 mg |
Hingino, 32+ | 1800 mg |
Parmesan, 32+ | 1800 mg |
Havarti, 30+ | 1700 mg |
Samsø, 30+ | 1700 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 1700 mg |
Danbo, 20+ | 1600 mg |
Maribo, 30+ | 1600 mg |
Mozzarella, 30+ | 1600 mg |
Gruyere, 45+ | 1600 mg |
Smelteost, 20+ | 1600 mg |
Danbo, 30+ | 1600 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 1600 mg |
Æg, blomme, tørret | 1500 mg |
Emmentaler, 45+ | 1500 mg |
Svenbo, 45+ | 1500 mg |
Elbo, 40+ | 1500 mg |
Skummetmælkspulver | 1500 mg |
Samsø, 45+ | 1500 mg |
Maribo, 45+ | 1500 mg |
Camembert, 30+ | 1400 mg |
Smelteost, 30+ | 1400 mg |
Fynbo, 45+ | 1400 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 1400 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 1400 mg |
Cheddar, 50+ | 1400 mg |
Fontina, 45+ | 1400 mg |
Mozzarella, 45+ | 1300 mg |
St. Paulin, 50+ | 1300 mg |
Sojamel | 1300 mg |
Smelteost, 45+ | 1300 mg |
Danbo, 45+ | 1300 mg |
Esrom, 45+ | 1300 mg |
Mynster, 50+ | 1300 mg |
Havarti, 45+ | 1300 mg |
Fontina, 50+ | 1300 mg |
Figuraost, 10+ | 1300 mg |
Chesire, 50+ | 1300 mg |
Camembert, 45+ | 1200 mg |
Mycella, 50+ | 1200 mg |
Sødmælkspulver | 1200 mg |
Gær, tørret | 1200 mg |
Camembert, 50+ | 1100 mg |
Esrom, 60+ | 1100 mg |
Roquefort, 50+ | 1100 mg |
Havarti, 60+ | 1100 mg |
Danablu 50+ | 1100 mg |
Brie, 45+ | 1100 mg |
Feta, 40+ | 1100 mg |
Sojabønner, tørrede | 1100 mg |
Brie, 50+ | 1100 mg |
Jordnød, tørret | 1000 mg |
Skinke, røget | 1000 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1000 mg |
Lever, høne, rå | 990 mg |
Musling, kogt | 990 mg |
Feta, 50+ | 980 mg |
Tun, rå | 970 mg |
Brie, 60+ | 950 mg |
Klipfisk | 940 mg |
Reje, kogt | 920 mg |
Hvedekim, rå | 920 mg |
Kanin, kød, rå | 920 mg |
Sesamfrø, afskallede | 910 mg |
Danablu 60+ | 910 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 910 mg |
Tun i vand, konserves | 890 mg |
Kuller, paneret, stegt | 880 mg |
Tun i olie, konserves | 880 mg |
Jordnøddesmør | 880 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 870 mg |
Gås, kød, rå | 870 mg |
Torsk, rogn, rå | 870 mg |
Lever, kylling, rå | 860 mg |
Helleflynder, røget | 860 mg |
Helleflynder, rå | 860 mg |
Krabbekløer, rå | 840 mg |
Krabbekløer, konserves | 840 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 840 mg |
Myseost, 33+ | 820 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 810 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 800 mg |
Fårekød, kølle, rå | 800 mg |
Lever, svin, rå | 780 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 760 mg |
Rullepølse, lammekød | 760 mg |
And, brystkød, rå | 760 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 750 mg |
Sardin, i olie, konserves | 750 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 750 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 750 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 750 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 750 mg |
Fasan, kød, rå | 750 mg |
Hornfisk, rå | 750 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 750 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 750 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 750 mg |
Fårekød, bov, rå | 750 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 750 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 750 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 740 mg |
Krabbe, kogt | 740 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 740 mg |
Lammekød, bov, rå | 740 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 730 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 730 mg |
Sild, røget | 730 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 730 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 730 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 730 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 730 mg |
Kalvekød, helt magert | 730 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 730 mg |
Laks, røget, udskåret | 720 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 720 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 720 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 720 mg |
Hummer, rå | 720 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 720 mg |
Jomfruhummer, rå | 720 mg |
Laks, konserves | 720 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 720 mg |
Laks, gravad | 710 mg |
Kalvekød, magert, råt | 710 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 710 mg |
Æg, blomme, rå | 710 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 710 mg |
Musling, konserves | 710 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 710 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 710 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 710 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 700 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 700 mg |
And, kød, rå | 700 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 700 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 700 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 700 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 690 mg |
Kippers i olie, konserves | 690 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 690 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 690 mg |
Hummer, kogt | 690 mg |
Birkes, frø | 690 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 690 mg |
Hummer, konserves | 690 mg |
Lever, okse, rå | 680 mg |
Hørfrø, rå | 680 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 680 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 680 mg |
Høne, kød, rå | 680 mg |
Rygeost, 5+ | 680 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 680 mg |
Ål, røget | 680 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 680 mg |
Æg, gås, rå | 670 mg |
Hestekød, råt | 670 mg |
Skinkemignon, rå | 670 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 670 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 670 mg |
Skinke, røget, kogt | 670 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 670 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 670 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 670 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 670 mg |
Laks, rå | 670 mg |
Makrel, røget | 670 mg |
Skrubbe, rå | 670 mg |
Svinekam uden svær, rå | 670 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 670 mg |
Kuller, rå | 670 mg |
Kogt oksebryst | 670 mg |
Torsk, filet, røget, med skind | 670 mg |
Hytteost, 20+ | 670 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 670 mg |
Lever, ande, rå | 660 mg |
Sprængt nakke, svinekød | 660 mg |
Torsk, filet, kogt | 660 mg |
Søtunge, rå | 660 mg |
Torsk, filet, rå | 660 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 650 mg |
Kvark, 5+ | 650 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 650 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 650 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 650 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 650 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 650 mg |
Hjerte, okse, råt | 650 mg |
Reje, dybfrost | 650 mg |
Svinekam med svær, rå | 650 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 650 mg |
Makrel, rå | 640 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 640 mg |
Spegepølse, oksekød | 640 mg |
Lever, kalv, rå | 640 mg |
Reje, konserves | 630 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 630 mg |
Svinebov med svær, rå | 630 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 630 mg |
Tunge, svin, saltet | 630 mg |
Lammekød, rygstykke, råt | 630 mg |
Kalkun, kød, rå | 630 mg |
Tun i tomat, konserves | 630 mg |
Tunge, svin, rå | 630 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 630 mg |
Salt kød | 620 mg |
Oksekød, culotte, rå | 620 mg |
Hamburgerryg, røget | 620 mg |
Røget svinefilet | 620 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 620 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 620 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 620 mg |
Æg, and, rå | 620 mg |
Hamburgerryg, kogt | 620 mg |
Hvide bønner, tørrede | 610 mg |
Kvark, 45+ | 610 mg |
Rødspætte, rå | 610 mg |
Sild, rå | 610 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 610 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 610 mg |
Due, kød, rå | 610 mg |
Ål, rå | 610 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 610 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 610 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 610 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 610 mg |
Kylling, kød, rå | 610 mg |
Flæskesvær, snacks | 610 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 610 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 610 mg |
Hjerte, svin, råt | 600 mg |
Nyre, kalv, rå | 600 mg |
Rødtunge, rå | 600 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 600 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 590 mg |
Mandel, rå | 590 mg |
Nyre, svin, rå | 590 mg |
Rullepølse | 590 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 590 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 590 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 580 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 580 mg |
Lammekød, uspec., råt | 580 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 580 mg |
Lever, gåse, rå | 580 mg |
Lammekød, slag, råt | 580 mg |