Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
46.7 %
Fedt, total
53.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
732
kJ
Protein, total
20.4
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
10.4
g
mættede fedtsyrer
4.4
g
monoumætt. fedtsyrer
5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
69.2
g
Vitaminer
A-vitamin
9
RE
Retinol
9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
0.344
aTE
alfa-tokoferol
0.344
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.059
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.19
mg
Niacin
9.57
NE
niacin
5.9
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
50
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.2
mg
Kobber, Cu
0.085
mg
Zink, Zn
3.4
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
9.3
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.313
g
C15:0
0.059
g
C16:0
2.63
g
C17:0
0.117
g
C18:0
1.27
g
C14:1, n-5
0.147
g
C16:1, n-7
0.616
g
C18:1, n-9
4.11
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.196
g
C18:3, n-3
0.127
g
C20:4, n-6
0.098
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.39
g
Sum monoumættede
4.97
g
Sum polyumættede
0.421
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.127
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.294
g
Transfedtsyrer, total
0.293
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
980
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
520
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
690
mg
Threonin
880
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
690
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
850
mg
Serin
820
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0424