| Phosphor, P pr. 100 g |  | 
| Bagepulver | 8430 mg | 
| Risklid | 1677 mg | 
| Gær, tørret | 1290 mg | 
| Hvedeklid | 1055 mg | 
| Hvedekim, rå | 1000 mg | 
| Skummetmælkspulver | 956 mg | 
| Vallepulver, tørret | 932 mg | 
| Grana, 32+ | 930 mg | 
| Parmesan, 32+ | 930 mg | 
| Æg, blomme, tørret | 920 mg | 
| Smelteost, 20+ | 912 mg | 
| Smelteost, 30+ | 900 mg | 
| Birkes, frø | 849 mg | 
| Æg, hele, tørret | 831 mg | 
| Hingino, 32+ | 820 mg | 
| Sødmælkspulver | 810 mg | 
| Smelteost, 45+ | 800 mg | 
| Sesamfrø, afskallede | 739 mg | 
| Parmesan, revet | 729 mg | 
| Cacao, pulver | 660 mg | 
| Te, blade | 630 mg | 
| Havregryn, beriget | 622 mg | 
| Samsø, 30+ | 620 mg | 
| Emmentaler, 45+ | 610 mg | 
| Gruyere, 45+ | 610 mg | 
| Havarti, 30+ | 590 mg | 
| Ost, fast, 30+, alle typer | 590 mg | 
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 590 mg | 
| Paranød | 590 mg | 
| Svenbo, 45+ | 580 mg | 
| Sesamfrø, hele, tørrede | 580 mg | 
| Danbo, 30+ | 580 mg | 
| Pinjefrø, tørrede | 575 mg | 
| Maribo, 30+ | 560 mg | 
| Sojamel | 560 mg | 
| Danbo, 20+ | 550 mg | 
| Ost, fast, 20+, alle typer | 550 mg | 
| Hørfrø, rå | 547 mg | 
| Dild, tørret | 543 mg | 
| Æg, blomme, rå | 540 mg | 
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 540 mg | 
| Samsø, 45+ | 540 mg | 
| Cashewnød, olieristet | 531 mg | 
| Ost, fast, 45+, alle typer | 530 mg | 
| Maribo, 45+ | 530 mg | 
| Havarti, 45+ | 530 mg | 
| Havreklid, dansk | 519 mg | 
| St. Paulin, 50+ | 510 mg | 
| Danbo, 45+ | 510 mg | 
| Fynbo, 45+ | 500 mg | 
| Elbo, 40+ | 500 mg | 
| Ost, fast, 40+, alle typer | 500 mg | 
| Esrom, 45+ | 500 mg | 
| Fontina, 45+ | 500 mg | 
| Torsk, rogn, rå | 500 mg | 
| Mandel, rå | 491 mg | 
| Cashewnød, tørristet | 490 mg | 
| Pistacienød, tørret | 490 mg | 
| Fennikel, frø | 487 mg | 
| Pistacienød, tørristet | 485 mg | 
| Koriander, blade, tørrede | 481 mg | 
| Brune bønner, tørrede | 477 mg | 
| Mynster, 50+ | 470 mg | 
| Cheddar, 50+ | 470 mg | 
| Sojabønner, tørrede | 467 mg | 
| Fontina, 50+ | 460 mg | 
| Havregryn, uspec. | 455 mg | 
| Torsk, rogn, røget | 453 mg | 
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 450 mg | 
| Sardin, i olie, konserves | 450 mg | 
| Mozzarella, 30+ | 440 mg | 
| Laks, konserves | 440 mg | 
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 431 mg | 
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 430 mg | 
| Chesire, 50+ | 430 mg | 
| Hvide bønner, tørrede | 425 mg | 
| Brissel, kalv, rå | 420 mg | 
| Hvidløg, tørret, pulver | 417 mg | 
| Havregryn, ikke beriget | 411 mg | 
| Jordnød, tørret | 409 mg | 
| Koriander, frø | 409 mg | 
| Gule ærter (flækærter), rå | 407 mg | 
| Camembert, 50+ | 400 mg | 
| Havarti, 60+ | 400 mg | 
| Lammebrissel, rå | 400 mg | 
| Danablu 60+ | 400 mg | 
| Mungbønner, tørrede, rå | 395 mg | 
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 391 mg | 
| Mozzarella, 45+ | 390 mg | 
| Brie, 50+ | 380 mg | 
| Danablu 50+ | 380 mg | 
| Knækbrød, rug-, fint | 380 mg | 
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 380 mg | 
| Roquefort, 50+ | 380 mg | 
| Brie, 60+ | 380 mg | 
| Müsli uden tilsat sukker. | 379 mg | 
| Valnød | 379 mg | 
| Müsli med tilsat sukker. | 379 mg | 
| Boghvede, hel, rå | 377 mg | 
| Brune linser, tørrede, rå | 373 mg | 
| Linser, tørrede, uspec. | 371 mg | 
| Ris, brune, rå | 370 mg | 
| Camembert, 45+ | 370 mg | 
| Brie, 45+ | 370 mg | 
| Camembert, 30+ | 370 mg | 
| Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 370 mg | 
| Lever, svin, rå | 369 mg | 
| Røde linser, tørrede, rå | 368 mg | 
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 360 mg | 
| Esrom, 60+ | 360 mg | 
| Mycella, 50+ | 360 mg | 
| Feta, 50+ | 360 mg | 
| Rugkerner, hele/knækkede | 360 mg | 
| Feta, 40+ | 360 mg | 
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 357 mg | 
| Tomat, tørret | 356 mg | 
| Krabbe, kogt | 350 mg | 
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 350 mg | 
| Sardin, i tomat, konserves | 350 mg | 
| Kaffe, instant, pulver | 350 mg | 
| Hasselnød, tørret | 349 mg | 
| Karry, pulver | 349 mg | 
| Müsli, uspec. | 349 mg | 
| Lever, okse, rå | 348 mg | 
| Bagegær, presset, rå | 340 mg | 
| Myseost, 33+ | 332 mg | 
| Lever, kalv, rå | 330 mg | 
| Jordnøddesmør | 330 mg | 
| Røget svinefilet | 326 mg | 
| Kippers i olie, konserves | 325 mg | 
| Lever, kylling, rå | 320 mg | 
| Sild, rå | 320 mg | 
| Kødextrakt, terning | 320 mg | 
| Lever, høne, rå | 320 mg | 
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 320 mg | 
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 313 mg | 
| Gås, kød, rå | 312 mg | 
| Miso, sojapasta | 310 mg | 
| Salt kød | 309 mg | 
| Due, kød, rå | 307 mg | 
| Risengryn, grødris, brune, rå | 307 mg | 
| Skinke, kogt, skiveskåret | 302 mg | 
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 301 mg | 
| Hamburgerryg, kogt | 301 mg | 
| Kikærter, tørrede, rå | 300 mg | 
| Klipfisk | 300 mg | 
| Bygmel | 300 mg | 
| Bækforel, filet, røget | 300 mg | 
| Pecannød, tørristet | 293 mg | 
| Ørred, hav-, rå | 290 mg | 
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 290 mg | 
| Helt, rå | 290 mg | 
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 290 mg | 
| Rype, kød, rå | 290 mg | 
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 286 mg | 
| Tunge, svin, saltet | 285 mg | 
| Sild, røget | 280 mg | 
| Pecannød, tørret | 277 mg | 
| Svinekød, uspec., magert, råt | 276 mg | 
| Skinke, røget | 275 mg | 
| Hvedekerner, hele/knækkede | 272 mg | 
| Søtunge, rå | 271 mg | 
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 270 mg | 
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 270 mg | 
| Lever, ande, rå | 269 mg | 
| Grahamsbrød | 268 mg | 
| Kogt oksebryst | 267 mg | 
| Makrel, rå | 267 mg | 
| Makrel, røget | 267 mg | 
| Reje, kogt | 265 mg | 
| Pecannød, olieristet | 263 mg | 
| Lever, gåse, rå | 261 mg | 
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 261 mg | 
| Bækforel, rå | 260 mg | 
| Ørred, regnbue-, rå | 260 mg | 
| Ørred, dam-, sø-, rå | 260 mg | 
| Pølse, hot dog | 255 mg | 
| Kongeål (pighaj), rå | 253 mg | 
| Hornfisk, rå | 251 mg | 
| Sild, marineret, i madeirasauce | 250 mg | 
| Laks, røget, udskåret | 250 mg | 
| Tang, konbu, tørret (kelp) | 250 mg | 
| Ål, røget | 250 mg | 
| Due, kød og skind, rå | 248 mg | 
| Byggryn, rå | 246 mg | 
| Nyre, kalv, rå | 245 mg | 
| Medisterpølse, rå | 245 mg | 
| Hamburgerryg, røget | 241 mg | 
| Laks, saltet | 240 mg | 
| Marcipan | 240 mg | 
| Flødechokolade | 240 mg | 
| Hirseflager | 240 mg | 
| Aborre, rå | 240 mg | 
| Gedde, rå | 240 mg | 
| Hirse, hele korn | 240 mg | 
| Flødechokolade med nødder | 240 mg | 
| Nyre, svin, rå | 238 mg | 
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 236 mg | 
| Gås, kød og skind, rå | 234 mg | 
| Kvark, 5+ | 230 mg | 
| Leverpølse | 230 mg | 
| Fasan, kød, rå | 230 mg | 
| Kyllingepølse, pålæg | 229 mg | 
| Nyre, okse, rå | 229 mg | 
| Rullepølse | 229 mg | 
| Kødpølse | 228 mg | 
| Pølse, cervelatpølse | 228 mg | 
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 225 mg | 
| Medisterpølse, røget | 224 mg | 
| Torsk, rogn, konserves | 221 mg | 
| Kalkunkød, hakket, råt | 221 mg | 
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 220 mg | 
| Æg, and, rå | 220 mg | 
| Hytteost, 20+ | 220 mg | 
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 220 mg | 
| Brisling, rå | 220 mg | 
| Rødspætte, rå | 220 mg | 
| Sandart, rå | 220 mg | 
| Makrel, filet, naturel, konserves | 220 mg | 
| Krabbekløer, konserves | 220 mg | 
| Helleflynder, rå | 220 mg | 
| Krabbekløer, rå | 220 mg | 
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 220 mg | 
| Makrel i tomat, konserves | 220 mg | 
| Helleflynder, røget | 220 mg | 
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 218 mg | 
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 218 mg | 
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 217 mg | 
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 217 mg | 
| Hjerte, kalv, råt | 215 mg | 
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 215 mg | 
| Fasan, kød og skind, rå | 214 mg | 
| Hjerte, okse, råt | 214 mg | 
| Muskatnød, hel | 213 mg | 
| Sælkød, råt | 213 mg | 
| Wienerpølse | 211 mg | 
| Pølser, cocktailpølser | 211 mg | 
| Wienerpølse, ristet | 211 mg | 
| Tun i olie, konserves | 211 mg | 
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 211 mg | 
| Laks, gravad | 210 mg | 
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 210 mg | 
| Ansjos, marineret, konserves | 210 mg | 
| Kanin, kød, rå | 210 mg | 
| Hare, rå | 210 mg | 
| Hellefisk, røget | 210 mg | 
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 210 mg | 
| Æg, hele, rå | 210 mg | 
| Skærekage, formkage, uspec. | 210 mg | 
| Brasen, rå | 210 mg |