Phosphor, P pr. 100 g | |
Bagepulver | 8430 mg |
Risklid | 1677 mg |
Gær, tørret | 1290 mg |
Hvedeklid | 1055 mg |
Hvedekim, rå | 1000 mg |
Skummetmælkspulver | 956 mg |
Vallepulver, tørret | 932 mg |
Grana, 32+ | 930 mg |
Parmesan, 32+ | 930 mg |
Æg, blomme, tørret | 920 mg |
Smelteost, 20+ | 912 mg |
Smelteost, 30+ | 900 mg |
Birkes, frø | 849 mg |
Æg, hele, tørret | 831 mg |
Hingino, 32+ | 820 mg |
Sødmælkspulver | 810 mg |
Smelteost, 45+ | 800 mg |
Sesamfrø, afskallede | 739 mg |
Parmesan, revet | 729 mg |
Cacao, pulver | 660 mg |
Te, blade | 630 mg |
Havregryn, beriget | 622 mg |
Samsø, 30+ | 620 mg |
Emmentaler, 45+ | 610 mg |
Gruyere, 45+ | 610 mg |
Havarti, 30+ | 590 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 590 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 590 mg |
Paranød | 590 mg |
Svenbo, 45+ | 580 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 580 mg |
Danbo, 30+ | 580 mg |
Pinjefrø, tørrede | 575 mg |
Maribo, 30+ | 560 mg |
Sojamel | 560 mg |
Danbo, 20+ | 550 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 550 mg |
Hørfrø, rå | 547 mg |
Dild, tørret | 543 mg |
Æg, blomme, rå | 540 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 540 mg |
Samsø, 45+ | 540 mg |
Cashewnød, olieristet | 531 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 530 mg |
Maribo, 45+ | 530 mg |
Havarti, 45+ | 530 mg |
Havreklid, dansk | 519 mg |
St. Paulin, 50+ | 510 mg |
Danbo, 45+ | 510 mg |
Fynbo, 45+ | 500 mg |
Elbo, 40+ | 500 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 500 mg |
Esrom, 45+ | 500 mg |
Fontina, 45+ | 500 mg |
Torsk, rogn, rå | 500 mg |
Mandel, rå | 491 mg |
Cashewnød, tørristet | 490 mg |
Pistacienød, tørret | 490 mg |
Fennikel, frø | 487 mg |
Pistacienød, tørristet | 485 mg |
Koriander, blade, tørrede | 481 mg |
Brune bønner, tørrede | 477 mg |
Mynster, 50+ | 470 mg |
Cheddar, 50+ | 470 mg |
Sojabønner, tørrede | 467 mg |
Fontina, 50+ | 460 mg |
Havregryn, uspec. | 455 mg |
Torsk, rogn, røget | 453 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 450 mg |
Sardin, i olie, konserves | 450 mg |
Mozzarella, 30+ | 440 mg |
Laks, konserves | 440 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 431 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 430 mg |
Chesire, 50+ | 430 mg |
Hvide bønner, tørrede | 425 mg |
Brissel, kalv, rå | 420 mg |
Hvidløg, tørret, pulver | 417 mg |
Havregryn, ikke beriget | 411 mg |
Jordnød, tørret | 409 mg |
Koriander, frø | 409 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 407 mg |
Camembert, 50+ | 400 mg |
Havarti, 60+ | 400 mg |
Lammebrissel, rå | 400 mg |
Danablu 60+ | 400 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 395 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 391 mg |
Mozzarella, 45+ | 390 mg |
Brie, 50+ | 380 mg |
Danablu 50+ | 380 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 380 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 380 mg |
Roquefort, 50+ | 380 mg |
Brie, 60+ | 380 mg |
Müsli uden tilsat sukker. | 379 mg |
Valnød | 379 mg |
Müsli med tilsat sukker. | 379 mg |
Boghvede, hel, rå | 377 mg |
Brune linser, tørrede, rå | 373 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 371 mg |
Ris, brune, rå | 370 mg |
Camembert, 45+ | 370 mg |
Brie, 45+ | 370 mg |
Camembert, 30+ | 370 mg |
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 370 mg |
Lever, svin, rå | 369 mg |
Røde linser, tørrede, rå | 368 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 360 mg |
Esrom, 60+ | 360 mg |
Mycella, 50+ | 360 mg |
Feta, 50+ | 360 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 360 mg |
Feta, 40+ | 360 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 357 mg |
Tomat, tørret | 356 mg |
Krabbe, kogt | 350 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 350 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 350 mg |
Kaffe, instant, pulver | 350 mg |
Hasselnød, tørret | 349 mg |
Karry, pulver | 349 mg |
Müsli, uspec. | 349 mg |
Lever, okse, rå | 348 mg |
Bagegær, presset, rå | 340 mg |
Myseost, 33+ | 332 mg |
Lever, kalv, rå | 330 mg |
Jordnøddesmør | 330 mg |
Røget svinefilet | 326 mg |
Kippers i olie, konserves | 325 mg |
Lever, kylling, rå | 320 mg |
Sild, rå | 320 mg |
Kødextrakt, terning | 320 mg |
Lever, høne, rå | 320 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 320 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 313 mg |
Gås, kød, rå | 312 mg |
Miso, sojapasta | 310 mg |
Salt kød | 309 mg |
Due, kød, rå | 307 mg |
Risengryn, grødris, brune, rå | 307 mg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 302 mg |
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 301 mg |
Hamburgerryg, kogt | 301 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 300 mg |
Klipfisk | 300 mg |
Bygmel | 300 mg |
Bækforel, filet, røget | 300 mg |
Pecannød, tørristet | 293 mg |
Ørred, hav-, rå | 290 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 290 mg |
Helt, rå | 290 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 290 mg |
Rype, kød, rå | 290 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 286 mg |
Tunge, svin, saltet | 285 mg |
Sild, røget | 280 mg |
Pecannød, tørret | 277 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 276 mg |
Skinke, røget | 275 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 272 mg |
Søtunge, rå | 271 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 270 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 270 mg |
Lever, ande, rå | 269 mg |
Grahamsbrød | 268 mg |
Kogt oksebryst | 267 mg |
Makrel, rå | 267 mg |
Makrel, røget | 267 mg |
Reje, kogt | 265 mg |
Pecannød, olieristet | 263 mg |
Lever, gåse, rå | 261 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 261 mg |
Bækforel, rå | 260 mg |
Ørred, regnbue-, rå | 260 mg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 260 mg |
Pølse, hot dog | 255 mg |
Kongeål (pighaj), rå | 253 mg |
Hornfisk, rå | 251 mg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 250 mg |
Laks, røget, udskåret | 250 mg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 250 mg |
Ål, røget | 250 mg |
Due, kød og skind, rå | 248 mg |
Byggryn, rå | 246 mg |
Nyre, kalv, rå | 245 mg |
Medisterpølse, rå | 245 mg |
Hamburgerryg, røget | 241 mg |
Laks, saltet | 240 mg |
Marcipan | 240 mg |
Flødechokolade | 240 mg |
Hirseflager | 240 mg |
Aborre, rå | 240 mg |
Gedde, rå | 240 mg |
Hirse, hele korn | 240 mg |
Flødechokolade med nødder | 240 mg |
Nyre, svin, rå | 238 mg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 236 mg |
Gås, kød og skind, rå | 234 mg |
Kvark, 5+ | 230 mg |
Leverpølse | 230 mg |
Fasan, kød, rå | 230 mg |
Kyllingepølse, pålæg | 229 mg |
Nyre, okse, rå | 229 mg |
Rullepølse | 229 mg |
Kødpølse | 228 mg |
Pølse, cervelatpølse | 228 mg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 225 mg |
Medisterpølse, røget | 224 mg |
Torsk, rogn, konserves | 221 mg |
Kalkunkød, hakket, råt | 221 mg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 220 mg |
Æg, and, rå | 220 mg |
Hytteost, 20+ | 220 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 220 mg |
Brisling, rå | 220 mg |
Rødspætte, rå | 220 mg |
Sandart, rå | 220 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 220 mg |
Krabbekløer, konserves | 220 mg |
Helleflynder, rå | 220 mg |
Krabbekløer, rå | 220 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 220 mg |
Makrel i tomat, konserves | 220 mg |
Helleflynder, røget | 220 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 218 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 218 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 217 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 217 mg |
Hjerte, kalv, råt | 215 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 215 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 214 mg |
Hjerte, okse, råt | 214 mg |
Muskatnød, hel | 213 mg |
Sælkød, råt | 213 mg |
Wienerpølse | 211 mg |
Pølser, cocktailpølser | 211 mg |
Wienerpølse, ristet | 211 mg |
Tun i olie, konserves | 211 mg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 211 mg |
Laks, gravad | 210 mg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 210 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 210 mg |
Kanin, kød, rå | 210 mg |
Hare, rå | 210 mg |
Hellefisk, røget | 210 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 210 mg |
Æg, hele, rå | 210 mg |
Skærekage, formkage, uspec. | 210 mg |
Brasen, rå | 210 mg |