Havarti, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Havarti, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
28.6 %
Fedt, total
70 %
Kulhydrat, total
1.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1428
kJ
Protein, total
24.5
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
26.8
g
mættede fedtsyrer
17.3
g
monoumætt. fedtsyrer
7.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
1.2
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
43.4
g
Vitaminer
A-vitamin
238
RE
Retinol
228
μg
ß-caroten
118
μg
D-vitamin
0.265
μg
D3 cholecalciferol
0.265
μg
E-vitamin
0.683
aTE
alfa-tokoferol
0.683
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
755
mg
Kalium, K
67.1
mg
Calcium, Ca
607
mg
Magnesium, Mg
26.9
mg
Phosphor, P
530
mg
Jern, Fe
0.16
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.912
g
C6:0
0.582
g
C8:0
0.38
g
C10:0
0.836
g
C12:0
1.04
g
C14:0
2.96
g
C16:0
7.93
g
C18:0
2.71
g
C14:1, n-5
0.38
g
C16:1, n-7
0.582
g
C18:1, n-9
5.95
g
C20:1, n-11
0.304
g
C18:2, n-6
0.557
g
C18:3, n-3
0.203
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
17.3
g
Sum monoumættede
7.22
g
Sum polyumættede
0.76
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.203
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.557
g
Transfedtsyrer, total
1.17
g
Cholesterol
Cholesterol
88
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2300
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
690
mg
Cystin
88
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
850
mg
Tryptofan
340
mg
Valin
1700
mg
Arginin
770
mg
Histidin
690
mg
Alanin
770
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4800
mg
Glycin
500
mg
Prolin
2600
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0780