Pantothensyre pr. 100 g | |
Gær, tørret | 11 mg |
Lever, kalv, rå | 8 mg |
Æg, blomme, tørret | 7.77 mg |
Lever, okse, rå | 7.7 mg |
Lever, høne, rå | 7.16 mg |
Lever, svin, rå | 6.4 mg |
Lever, ande, rå | 6.18 mg |
Lever, gåse, rå | 6.18 mg |
Lever, kylling, rå | 6 mg |
Æg, hele, tørret | 5.91 mg |
Vallepulver, tørret | 5.62 mg |
Æg, blomme, rå | 4.4 mg |
Nyre, kalv, rå | 4 mg |
Nyre, okse, rå | 3.85 mg |
Skummetmælkspulver | 3.6 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 3.52 mg |
Bagegær, presset, rå | 3.5 mg |
Nyre, svin, rå | 3.2 mg |
Torsk, rogn, rå | 3.2 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 3.13 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 3.05 mg |
Hjerte, kalv, råt | 2.8 mg |
Jordnød, tørret | 2.8 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 2.56 mg |
Hjerte, okse, råt | 2.5 mg |
Hjerte, svin, råt | 2.5 mg |
Hvedeklid | 2.4 mg |
Sødmælkspulver | 2.27 mg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 2.2 mg |
Tomat, tørret | 2.09 mg |
Tunge, svin, saltet | 2 mg |
Champignon, rå | 2 mg |
Tunge, okse, rå | 2 mg |
Tunge, svin, rå | 2 mg |
Laks, rå | 2 mg |
Tunge, kalv, saltet | 2 mg |
Tunge, kalv, rå | 2 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 2 mg |
Gås, kød, rå | 1.97 mg |
Torsk, rogn, konserves | 1.97 mg |
Ørred, hav-, rå | 1.95 mg |
Sojabønner, tørrede | 1.92 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 1.86 mg |
Æg, and, rå | 1.86 mg |
Sojamel | 1.8 mg |
Æg, gås, rå | 1.76 mg |
Danablu 50+ | 1.73 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1.73 mg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 1.73 mg |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 1.73 mg |
Danablu 60+ | 1.73 mg |
Roquefort, 50+ | 1.73 mg |
Mycella, 50+ | 1.73 mg |
Paté, pålæg | 1.67 mg |
Hummer, kogt | 1.63 mg |
Hummer, konserves | 1.63 mg |
And, kød, rå | 1.6 mg |
Æg, hele, rå | 1.6 mg |
Leverpostej | 1.6 mg |
Havregryn, ikke beriget | 1.5 mg |
Havregryn, beriget | 1.5 mg |
Hummer, rå | 1.5 mg |
Havregryn, uspec. | 1.5 mg |
Jomfruhummer, rå | 1.5 mg |
Leverpostej, fedtreduceret | 1.45 mg |
Boghvedegryn, rå | 1.45 mg |
Feta, 50+ | 1.36 mg |
Feta, 40+ | 1.36 mg |
Camembert, 30+ | 1.36 mg |
Camembert, 50+ | 1.36 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 1.36 mg |
Camembert, 45+ | 1.36 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 1.34 mg |
Te, blade | 1.3 mg |
Gås, kød og skind, rå | 1.29 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1.22 mg |
Cashewnød, tørristet | 1.22 mg |
Hvedekim, rå | 1.2 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 1.2 mg |
Hasselnød, tørret | 1.15 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1.1 mg |
Avocado, rå | 1.1 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 1.1 mg |
Ris, brune, rå | 1.1 mg |
Kyllingepølse, pålæg | 1.08 mg |
Kylling, kød, rå | 1.06 mg |
Kalvekød, helt magert | 1.06 mg |
Jordnøddesmør | 1.04 mg |
Høne, kød, rå | 1.03 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 1.03 mg |
Grønkål, rå | 1 mg |
Kartoffelchips, grove | 1 mg |
Champignon, konserves | 1 mg |
Lammebrissel, rå | 1 mg |
Broccoli, rå | 1 mg |
Mayonnaise | 1 mg |
Hvide bønner, tørrede | 0.98 mg |
Sild, rå | 0.97 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 0.97 mg |
Fasan, kød, rå | 0.96 mg |
And, kød og skind, rå | 0.951 mg |
Sild, røget | 0.93 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 0.928 mg |
Spegepølse | 0.92 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 0.91 mg |
Kalvekød, magert, råt | 0.9 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.9 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 0.9 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 0.9 mg |
Ris, parboiled, rå | 0.9 mg |
Sylte | 0.9 mg |
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå | 0.9 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.9 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.9 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 0.9 mg |
Salat, endivie, kruset (frisee), rå | 0.9 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 0.9 mg |
Kippers i olie, konserves | 0.9 mg |
Valnød | 0.9 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.9 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.9 mg |
Cacao, instant, med mælk, pulver | 0.893 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.89 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.89 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.89 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.889 mg |
Høne, kød og skind, rå | 0.885 mg |
Cashewnød, olieristet | 0.88 mg |
Kalkunkød, hakket, råt | 0.88 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.88 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.88 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.87 mg |
Pecannød, tørret | 0.863 mg |
Ising, rå | 0.86 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 0.85 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 0.85 mg |
Makrel i tomat, konserves | 0.85 mg |
Sardin, i olie, konserves | 0.85 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.85 mg |
Makrel, rå | 0.85 mg |
Røget svinefilet | 0.84 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.83 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.82 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.8 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 0.8 mg |
Batat, sød kartoffel, rå | 0.8 mg |
Hare, rå | 0.8 mg |
Kalkun, kød, rå | 0.8 mg |
Salami | 0.8 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.8 mg |
Hornfisk, rå | 0.8 mg |
Rødspætte, rå | 0.8 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.79 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.79 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.79 mg |
Due, kød, rå | 0.787 mg |
Daddel, tørret | 0.78 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.78 mg |
Kanin, kød, rå | 0.78 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.78 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.78 mg |
Æg, hvide, tørret | 0.775 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.77 mg |
Due, kød og skind, rå | 0.76 mg |
Grahamsbrød | 0.76 mg |
Grønne ærter, rå | 0.75 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 0.75 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 0.75 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.74 mg |
Pecannød, olieristet | 0.737 mg |
Rosenkål, uspec., rå | 0.723 mg |
Hellefisk, røget | 0.72 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.72 mg |
Krabbekløer, rå | 0.71 mg |
Krabbekløer, konserves | 0.71 mg |
Laks, røget, udskåret | 0.71 mg |
Bacon i skiver, rå | 0.71 mg |
Bacon i tern, rå | 0.71 mg |
Pecannød, tørristet | 0.703 mg |
Abrikos, tørret | 0.7 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.7 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 0.7 mg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.7 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 0.7 mg |
Oksekød, culotte, rå | 0.7 mg |
Brie, 45+ | 0.69 mg |
Brie, 50+ | 0.69 mg |
Brie, 60+ | 0.69 mg |
Kongeål (pighaj), rå | 0.69 mg |
Medisterpølse, rå | 0.68 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.68 mg |
Pølser, cocktailpølser | 0.68 mg |
Skrubbe, rå | 0.68 mg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.67 mg |
Tun, rå | 0.66 mg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.66 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 0.65 mg |
Torsk, lever, røget | 0.64 mg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.64 mg |
Torsk, lever, rå | 0.64 mg |
Kråse, kylling, rå | 0.631 mg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.63 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.62 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 0.62 mg |
Snacks, ekstruderet, majsbasis | 0.62 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.6 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.6 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.6 mg |
Hestekød, råt | 0.6 mg |
Blomkål, uspec., rå | 0.6 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.6 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.6 mg |
Svinekam uden svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.6 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.6 mg |
Hamburgerryg, kogt | 0.6 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.6 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.6 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.6 mg |
Blomkål, dansk, rå | 0.6 mg |
Hamburgerryg, røget | 0.6 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.6 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.6 mg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.6 mg |
Skinke, røget | 0.6 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.6 mg |
Svinekam med svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.6 mg |
Svinespæk, rygspæk | 0.6 mg |
Rugbrød, fuldkorn | 0.6 mg |
Rasp | 0.6 mg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.6 mg |
Blomkål, importeret, rå | 0.6 mg |
Svinebov med svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.6 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.6 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.6 mg |
Skinke, røget, kogt | 0.6 mg |
Skinkemignon, rå | 0.6 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.6 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.6 mg |
Pastinak, rå | 0.6 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.6 mg |
Chokolade, fyldt | 0.6 mg |
Rugbrød, lyst | 0.6 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.6 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.6 mg |