| Pantothensyre pr. 100 g |   | 
| Gær, tørret | 11 mg | 
| Lever, kalv, rå | 8 mg | 
| Æg, blomme, tørret | 7.77 mg | 
| Lever, okse, rå | 7.7 mg | 
| Lever, høne, rå | 7.16 mg | 
| Lever, svin, rå | 6.4 mg | 
| Lever, ande, rå | 6.18 mg | 
| Lever, gåse, rå | 6.18 mg | 
| Lever, kylling, rå | 6 mg | 
| Æg, hele, tørret | 5.91 mg | 
| Vallepulver, tørret | 5.62 mg | 
| Æg, blomme, rå | 4.4 mg | 
| Nyre, kalv, rå | 4 mg | 
| Nyre, okse, rå | 3.85 mg | 
| Skummetmælkspulver | 3.6 mg | 
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 3.52 mg | 
| Bagegær, presset, rå | 3.5 mg | 
| Nyre, svin, rå | 3.2 mg | 
| Torsk, rogn, rå | 3.2 mg | 
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 3.13 mg | 
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 3.05 mg | 
| Hjerte, kalv, råt | 2.8 mg | 
| Jordnød, tørret | 2.8 mg | 
| Hjerte, høne (kylling), råt | 2.56 mg | 
| Hjerte, okse, råt | 2.5 mg | 
| Hjerte, svin, råt | 2.5 mg | 
| Hvedeklid | 2.4 mg | 
| Sødmælkspulver | 2.27 mg | 
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 2.2 mg | 
| Tomat, tørret | 2.09 mg | 
| Tunge, svin, saltet | 2 mg | 
| Champignon, rå | 2 mg | 
| Tunge, okse, rå | 2 mg | 
| Tunge, svin, rå | 2 mg | 
| Laks, rå | 2 mg | 
| Tunge, kalv, saltet | 2 mg | 
| Tunge, kalv, rå | 2 mg | 
| Gule ærter (flækærter), rå | 2 mg | 
| Gås, kød, rå | 1.97 mg | 
| Torsk, rogn, konserves | 1.97 mg | 
| Ørred, hav-, rå | 1.95 mg | 
| Sojabønner, tørrede | 1.92 mg | 
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 1.86 mg | 
| Æg, and, rå | 1.86 mg | 
| Sojamel | 1.8 mg | 
| Æg, gås, rå | 1.76 mg | 
| Danablu 50+ | 1.73 mg | 
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1.73 mg | 
| Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 1.73 mg | 
| Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 1.73 mg | 
| Danablu 60+ | 1.73 mg | 
| Roquefort, 50+ | 1.73 mg | 
| Mycella, 50+ | 1.73 mg | 
| Paté, pålæg | 1.67 mg | 
| Hummer, kogt | 1.63 mg | 
| Hummer, konserves | 1.63 mg | 
| And, kød, rå | 1.6 mg | 
| Æg, hele, rå | 1.6 mg | 
| Leverpostej | 1.6 mg | 
| Havregryn, ikke beriget | 1.5 mg | 
| Havregryn, beriget | 1.5 mg | 
| Hummer, rå | 1.5 mg | 
| Havregryn, uspec. | 1.5 mg | 
| Jomfruhummer, rå | 1.5 mg | 
| Leverpostej, fedtreduceret | 1.45 mg | 
| Boghvedegryn, rå | 1.45 mg | 
| Feta, 50+ | 1.36 mg | 
| Feta, 40+ | 1.36 mg | 
| Camembert, 30+ | 1.36 mg | 
| Camembert, 50+ | 1.36 mg | 
| Linser, tørrede, uspec. | 1.36 mg | 
| Camembert, 45+ | 1.36 mg | 
| Rugkerner, hele/knækkede | 1.34 mg | 
| Te, blade | 1.3 mg | 
| Gås, kød og skind, rå | 1.29 mg | 
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1.22 mg | 
| Cashewnød, tørristet | 1.22 mg | 
| Hvedekim, rå | 1.2 mg | 
| Kylling, kød og skind, rå | 1.2 mg | 
| Hasselnød, tørret | 1.15 mg | 
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1.1 mg | 
| Avocado, rå | 1.1 mg | 
| Hvedekerner, hele/knækkede | 1.1 mg | 
| Ris, brune, rå | 1.1 mg | 
| Kyllingepølse, pålæg | 1.08 mg | 
| Kylling, kød, rå | 1.06 mg | 
| Kalvekød, helt magert | 1.06 mg | 
| Jordnøddesmør | 1.04 mg | 
| Høne, kød, rå | 1.03 mg | 
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 1.03 mg | 
| Grønkål, rå | 1 mg | 
| Kartoffelchips, grove | 1 mg | 
| Champignon, konserves | 1 mg | 
| Lammebrissel, rå | 1 mg | 
| Broccoli, rå | 1 mg | 
| Mayonnaise | 1 mg | 
| Hvide bønner, tørrede | 0.98 mg | 
| Sild, rå | 0.97 mg | 
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 0.97 mg | 
| Fasan, kød, rå | 0.96 mg | 
| And, kød og skind, rå | 0.951 mg | 
| Sild, røget | 0.93 mg | 
| Fasan, kød og skind, rå | 0.928 mg | 
| Spegepølse | 0.92 mg | 
| Poulard, kød og skind, rå | 0.91 mg | 
| Kalvekød, magert, råt | 0.9 mg | 
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.9 mg | 
| Oksekød, yderlår, råt | 0.9 mg | 
| Kalvekød, middelfedt, råt | 0.9 mg | 
| Ris, parboiled, rå | 0.9 mg | 
| Sylte | 0.9 mg | 
| Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå | 0.9 mg | 
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.9 mg | 
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.9 mg | 
| Kalvekød, fedt, råt | 0.9 mg | 
| Salat, endivie, kruset (frisee), rå | 0.9 mg | 
| Oksekød, lårtunge, rå | 0.9 mg | 
| Kippers i olie, konserves | 0.9 mg | 
| Valnød | 0.9 mg | 
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.9 mg | 
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.9 mg | 
| Cacao, instant, med mælk, pulver | 0.893 mg | 
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.89 mg | 
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.89 mg | 
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.89 mg | 
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.889 mg | 
| Høne, kød og skind, rå | 0.885 mg | 
| Cashewnød, olieristet | 0.88 mg | 
| Kalkunkød, hakket, råt | 0.88 mg | 
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.88 mg | 
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.88 mg | 
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.87 mg | 
| Pecannød, tørret | 0.863 mg | 
| Ising, rå | 0.86 mg | 
| Makrel, filet, naturel, konserves | 0.85 mg | 
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 0.85 mg | 
| Makrel i tomat, konserves | 0.85 mg | 
| Sardin, i olie, konserves | 0.85 mg | 
| Svinekød, kæbeklump, rå | 0.85 mg | 
| Makrel, rå | 0.85 mg | 
| Røget svinefilet | 0.84 mg | 
| Svinekød, hakket, ca.  6% fedt, råt | 0.83 mg | 
| Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.82 mg | 
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.8 mg | 
| Oksekød, mellemskært, råt | 0.8 mg | 
| Batat, sød kartoffel, rå | 0.8 mg | 
| Hare, rå | 0.8 mg | 
| Kalkun, kød, rå | 0.8 mg | 
| Salami | 0.8 mg | 
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.8 mg | 
| Hornfisk, rå | 0.8 mg | 
| Rødspætte, rå | 0.8 mg | 
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.79 mg | 
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.79 mg | 
| Svinekød, uspec., magert, råt | 0.79 mg | 
| Due, kød, rå | 0.787 mg | 
| Daddel, tørret | 0.78 mg | 
| Svinekød, bovsteaks, rå | 0.78 mg | 
| Kanin, kød, rå | 0.78 mg | 
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.78 mg | 
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.78 mg | 
| Æg, hvide, tørret | 0.775 mg | 
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.77 mg | 
| Due, kød og skind, rå | 0.76 mg | 
| Grahamsbrød | 0.76 mg | 
| Grønne ærter, rå | 0.75 mg | 
| Oksekød, tykkam, rå | 0.75 mg | 
| Kalkun, kød og skind, rå | 0.75 mg | 
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.74 mg | 
| Pecannød, olieristet | 0.737 mg | 
| Rosenkål, uspec., rå | 0.723 mg | 
| Hellefisk, røget | 0.72 mg | 
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.72 mg | 
| Krabbekløer, rå | 0.71 mg | 
| Krabbekløer, konserves | 0.71 mg | 
| Laks, røget, udskåret | 0.71 mg | 
| Bacon i skiver, rå | 0.71 mg | 
| Bacon i tern, rå | 0.71 mg | 
| Pecannød, tørristet | 0.703 mg | 
| Abrikos, tørret | 0.7 mg | 
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 mg | 
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.7 mg | 
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 0.7 mg | 
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.7 mg | 
| Sardin, i tomat, konserves | 0.7 mg | 
| Oksekød, culotte, rå | 0.7 mg | 
| Brie, 45+ | 0.69 mg | 
| Brie, 50+ | 0.69 mg | 
| Brie, 60+ | 0.69 mg | 
| Kongeål (pighaj), rå | 0.69 mg | 
| Medisterpølse, rå | 0.68 mg | 
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.68 mg | 
| Pølser, cocktailpølser | 0.68 mg | 
| Skrubbe, rå | 0.68 mg | 
| Skinke, kogt, skiveskåret | 0.67 mg | 
| Tun, rå | 0.66 mg | 
| Svinekød, ribbensteg, rå | 0.66 mg | 
| Svinekød, spareribs, rå | 0.65 mg | 
| Torsk, lever, røget | 0.64 mg | 
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.64 mg | 
| Torsk, lever, rå | 0.64 mg | 
| Kråse, kylling, rå | 0.631 mg | 
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.63 mg | 
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.62 mg | 
| Oksekød, uspec., magert, råt | 0.62 mg | 
| Snacks, ekstruderet, majsbasis | 0.62 mg | 
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.6 mg | 
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.6 mg | 
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.6 mg | 
| Hestekød, råt | 0.6 mg | 
| Blomkål, uspec., rå | 0.6 mg | 
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.6 mg | 
| Svinekam uden svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.6 mg | 
| Hamburgerryg, kogt | 0.6 mg | 
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.6 mg | 
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.6 mg | 
| Blomkål, dansk, rå | 0.6 mg | 
| Hamburgerryg, røget | 0.6 mg | 
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.6 mg | 
| Svinebov, helt afpudset, rå | 0.6 mg | 
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.6 mg | 
| Skinke, røget | 0.6 mg | 
| Svinekød, bov i tern, rå | 0.6 mg | 
| Svinekam med svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.6 mg | 
| Svinespæk, rygspæk | 0.6 mg | 
| Rugbrød, fuldkorn | 0.6 mg | 
| Rasp | 0.6 mg | 
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.6 mg | 
| Blomkål, importeret, rå | 0.6 mg | 
| Svinebov med svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.6 mg | 
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.6 mg | 
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.6 mg | 
| Skinke, røget, kogt | 0.6 mg | 
| Skinkemignon, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.6 mg | 
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.6 mg | 
| Pastinak, rå | 0.6 mg | 
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.6 mg | 
| Chokolade, fyldt | 0.6 mg | 
| Rugbrød, lyst | 0.6 mg | 
| Bayonneskinke, udbenet | 0.6 mg | 
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.6 mg |