Oksekød, tykkam, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tykkam, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
39.6 %
Fedt, total
60.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
824
kJ
Protein, total
19.5
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
13.3
g
mættede fedtsyrer
5.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
66.3
g
Vitaminer
A-vitamin
13
RE
Retinol
13
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.427
aTE
alfa-tokoferol
0.427
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.185
mg
Niacin
9.37
NE
niacin
5.7
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.46
mg
Pantothensyre
0.75
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
310
mg
Calcium, Ca
5.27
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
175
mg
Jern, Fe
2.2
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
4.4
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.4
g
C15:0
0.075
g
C16:0
3.36
g
C17:0
0.15
g
C18:0
1.63
g
C14:1, n-5
0.188
g
C16:1, n-7
0.788
g
C18:1, n-9
5.25
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.25
g
C18:3, n-3
0.163
g
C20:4, n-6
0.125
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.61
g
Sum monoumættede
6.35
g
Sum polyumættede
0.538
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.163
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.375
g
Transfedtsyrer, total
0.375
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
470
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
750
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
660
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
870
mg
Serin
780
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0432