| Methionin pr. 100 g | |
| Æg, hvide, tørret | 2900 mg |
| Æg, hele, tørret | 1400 mg |
| Parmesan, revet | 1100 mg |
| Paranød | 1100 mg |
| Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 1100 mg |
| Grana, 32+ | 950 mg |
| Parmesan, 32+ | 950 mg |
| Hingino, 32+ | 930 mg |
| Skummetmælkspulver | 910 mg |
| Laks, røget, udskåret | 860 mg |
| Samsø, 30+ | 850 mg |
| Havarti, 30+ | 850 mg |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 850 mg |
| Gruyere, 45+ | 840 mg |
| Maribo, 30+ | 820 mg |
| Mozzarella, 30+ | 820 mg |
| Æg, blomme, tørret | 820 mg |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 810 mg |
| Smelteost, 20+ | 800 mg |
| Danbo, 30+ | 800 mg |
| Danbo, 20+ | 800 mg |
| Tun, rå | 790 mg |
| Emmentaler, 45+ | 790 mg |
| Svenbo, 45+ | 780 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 770 mg |
| Skinke, røget | 770 mg |
| Samsø, 45+ | 760 mg |
| Elbo, 40+ | 750 mg |
| Klipfisk | 750 mg |
| Maribo, 45+ | 750 mg |
| Smelteost, 30+ | 750 mg |
| Cheddar, 50+ | 740 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 740 mg |
| Tun i vand, konserves | 730 mg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 730 mg |
| Fynbo, 45+ | 730 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 720 mg |
| Tun i olie, konserves | 720 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 710 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 710 mg |
| Camembert, 30+ | 710 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 700 mg |
| Fontina, 45+ | 700 mg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 700 mg |
| Sødmælkspulver | 700 mg |
| Reje, kogt | 690 mg |
| Havarti, 45+ | 690 mg |
| Esrom, 45+ | 680 mg |
| Fasan, kød, rå | 680 mg |
| Smelteost, 45+ | 680 mg |
| Figuraost, 10+ | 680 mg |
| Chesire, 50+ | 680 mg |
| Gelatine | 680 mg |
| Mozzarella, 45+ | 680 mg |
| Kanin, kød, rå | 680 mg |
| Danbo, 45+ | 670 mg |
| Mynster, 50+ | 670 mg |
| Fontina, 50+ | 670 mg |
| Krabbekløer, rå | 660 mg |
| Krabbekløer, konserves | 660 mg |
| Sild, røget | 660 mg |
| St. Paulin, 50+ | 660 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 650 mg |
| Musling, kogt | 650 mg |
| Laks, gravad | 640 mg |
| Helleflynder, rå | 630 mg |
| Helleflynder, røget | 630 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 630 mg |
| Æg, gås, rå | 620 mg |
| Kippers i olie, konserves | 620 mg |
| Hornfisk, rå | 620 mg |
| Gås, kød, rå | 620 mg |
| Mycella, 50+ | 610 mg |
| Laks, rå | 610 mg |
| Camembert, 45+ | 600 mg |
| Brie, 45+ | 590 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 590 mg |
| Laks, konserves | 590 mg |
| Krabbe, kogt | 580 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 580 mg |
| Torsk, filet, røget, med skind | 580 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 570 mg |
| Torsk, filet, rå | 570 mg |
| Danablu 50+ | 570 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 570 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 570 mg |
| Torsk, filet, kogt | 570 mg |
| Roquefort, 50+ | 570 mg |
| Æg, and, rå | 570 mg |
| Brie, 50+ | 560 mg |
| Ål, røget | 560 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 560 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 560 mg |
| Kalkun, kød, rå | 560 mg |
| Jomfruhummer, rå | 560 mg |
| Hummer, rå | 560 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 560 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 560 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 550 mg |
| Esrom, 60+ | 550 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 550 mg |
| Havarti, 60+ | 550 mg |
| Camembert, 50+ | 550 mg |
| Makrel, røget | 550 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 550 mg |
| Rødspætte, rå | 550 mg |
| Sild, rå | 550 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 550 mg |
| Høne, kød, rå | 550 mg |
| Tun i tomat, konserves | 550 mg |
| Feta, 40+ | 550 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 550 mg |
| Hummer, konserves | 540 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 540 mg |
| Søtunge, rå | 540 mg |
| Flæskesvær, snacks | 540 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 540 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 540 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 540 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 540 mg |
| Hummer, kogt | 540 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 540 mg |
| And, brystkød, rå | 540 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 540 mg |
| Kuller, rå | 540 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 540 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 530 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 530 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 530 mg |
| Røget svinefilet | 530 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 530 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 530 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 520 mg |
| Sojamel | 520 mg |
| Makrel, rå | 520 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 520 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 520 mg |
| Havkat, rå | 520 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 520 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 520 mg |
| Hørfrø, rå | 520 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 520 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 520 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 520 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 520 mg |
| Due, kød, rå | 520 mg |
| Kalvekød, helt magert | 520 mg |
| Skrubbe, rå | 520 mg |
| Torsk, rogn, rå | 520 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 510 mg |
| Havkat, plettet, rå | 510 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 510 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 510 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 510 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 510 mg |
| Kylling, kød, rå | 510 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 510 mg |
| Kalvekød, magert, råt | 500 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 500 mg |
| Feta, 50+ | 500 mg |
| Lever, høne, rå | 500 mg |
| And, kød, rå | 500 mg |
| Skinke, røget, kogt | 500 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 500 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 500 mg |
| Gær, tørret | 500 mg |
| Kogt oksebryst | 500 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 490 mg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 490 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 490 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 490 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 490 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 490 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 490 mg |
| Tunge, svin, saltet | 490 mg |
| Brie, 60+ | 490 mg |
| Rødtunge, rå | 490 mg |
| Tunge, svin, rå | 490 mg |
| Ål, rå | 490 mg |
| Rullepølse, lammekød | 490 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 480 mg |
| Fårekød, bov, rå | 480 mg |
| Reje, dybfrost | 480 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 480 mg |
| Hvedekim, rå | 480 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 480 mg |
| Reje, konserves | 480 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 480 mg |
| Bacon i skiver, rå | 480 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 480 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 480 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 480 mg |
| Spegepølse, oksekød | 480 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 480 mg |
| Svinebov med svær, rå | 480 mg |
| Skinkemignon, rå | 480 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 480 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 470 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 470 mg |
| Æg, hvide, rå | 470 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 470 mg |
| Lever, svin, rå | 470 mg |
| Pighvarre, rå | 470 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 470 mg |
| Danablu 60+ | 470 mg |
| Kråse, kylling, rå | 470 mg |
| Lammekød, bov, rå | 470 mg |
| Due, kød og skind, rå | 470 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 470 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 470 mg |
| Sprængt nakke, svinekød | 470 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 470 mg |
| Hamburgerryg, røget | 470 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 470 mg |
| Musling, konserves | 460 mg |
| Birkes, frø | 460 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 460 mg |
| Hestekød, råt | 460 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 460 mg |
| Svinekam med svær, rå | 460 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 460 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 460 mg |
| Sojabønner, tørrede | 450 mg |
| Hjerte, okse, råt | 450 mg |
| Lever, ande, rå | 450 mg |
| Hellefisk, røget | 450 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 440 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 440 mg |
| Salt kød | 440 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 440 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 440 mg |
| Æg, hele, rå | 440 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 440 mg |
| Rullepølse | 440 mg |
| Lever, kylling, rå | 430 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 430 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 430 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 430 mg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 420 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 420 mg |
| Tunge, okse, rå | 420 mg |
| Myseost, 33+ | 420 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 420 mg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 410 mg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 410 mg |
| Hjerte, svin, råt | 410 mg |
| Ingefær, rod, rå | 410 mg |
| Æg, blomme, rå | 410 mg |
| Skinke med skank, rå | 410 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 410 mg |