Methionin pr. 100 g | |
Æg, hvide, tørret | 2900 mg |
Æg, hele, tørret | 1400 mg |
Parmesan, revet | 1100 mg |
Paranød | 1100 mg |
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 1100 mg |
Grana, 32+ | 950 mg |
Parmesan, 32+ | 950 mg |
Hingino, 32+ | 930 mg |
Skummetmælkspulver | 910 mg |
Laks, røget, udskåret | 860 mg |
Samsø, 30+ | 850 mg |
Havarti, 30+ | 850 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 850 mg |
Gruyere, 45+ | 840 mg |
Maribo, 30+ | 820 mg |
Mozzarella, 30+ | 820 mg |
Æg, blomme, tørret | 820 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 810 mg |
Smelteost, 20+ | 800 mg |
Danbo, 30+ | 800 mg |
Danbo, 20+ | 800 mg |
Tun, rå | 790 mg |
Emmentaler, 45+ | 790 mg |
Svenbo, 45+ | 780 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 770 mg |
Skinke, røget | 770 mg |
Samsø, 45+ | 760 mg |
Elbo, 40+ | 750 mg |
Klipfisk | 750 mg |
Maribo, 45+ | 750 mg |
Smelteost, 30+ | 750 mg |
Cheddar, 50+ | 740 mg |
Sesamfrø, afskallede | 740 mg |
Tun i vand, konserves | 730 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 730 mg |
Fynbo, 45+ | 730 mg |
Kuller, paneret, stegt | 720 mg |
Tun i olie, konserves | 720 mg |
Sardin, i olie, konserves | 710 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 710 mg |
Camembert, 30+ | 710 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 700 mg |
Fontina, 45+ | 700 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 700 mg |
Sødmælkspulver | 700 mg |
Reje, kogt | 690 mg |
Havarti, 45+ | 690 mg |
Esrom, 45+ | 680 mg |
Fasan, kød, rå | 680 mg |
Smelteost, 45+ | 680 mg |
Figuraost, 10+ | 680 mg |
Chesire, 50+ | 680 mg |
Gelatine | 680 mg |
Mozzarella, 45+ | 680 mg |
Kanin, kød, rå | 680 mg |
Danbo, 45+ | 670 mg |
Mynster, 50+ | 670 mg |
Fontina, 50+ | 670 mg |
Krabbekløer, rå | 660 mg |
Krabbekløer, konserves | 660 mg |
Sild, røget | 660 mg |
St. Paulin, 50+ | 660 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 650 mg |
Musling, kogt | 650 mg |
Laks, gravad | 640 mg |
Helleflynder, rå | 630 mg |
Helleflynder, røget | 630 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 630 mg |
Æg, gås, rå | 620 mg |
Kippers i olie, konserves | 620 mg |
Hornfisk, rå | 620 mg |
Gås, kød, rå | 620 mg |
Mycella, 50+ | 610 mg |
Laks, rå | 610 mg |
Camembert, 45+ | 600 mg |
Brie, 45+ | 590 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 590 mg |
Laks, konserves | 590 mg |
Krabbe, kogt | 580 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 580 mg |
Torsk, filet, røget, med skind | 580 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 570 mg |
Torsk, filet, rå | 570 mg |
Danablu 50+ | 570 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 570 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 570 mg |
Torsk, filet, kogt | 570 mg |
Roquefort, 50+ | 570 mg |
Æg, and, rå | 570 mg |
Brie, 50+ | 560 mg |
Ål, røget | 560 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 560 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 560 mg |
Kalkun, kød, rå | 560 mg |
Jomfruhummer, rå | 560 mg |
Hummer, rå | 560 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 560 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 560 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 550 mg |
Esrom, 60+ | 550 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 550 mg |
Havarti, 60+ | 550 mg |
Camembert, 50+ | 550 mg |
Makrel, røget | 550 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 550 mg |
Rødspætte, rå | 550 mg |
Sild, rå | 550 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 550 mg |
Høne, kød, rå | 550 mg |
Tun i tomat, konserves | 550 mg |
Feta, 40+ | 550 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 550 mg |
Hummer, konserves | 540 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 540 mg |
Søtunge, rå | 540 mg |
Flæskesvær, snacks | 540 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 540 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 540 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 540 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 540 mg |
Hummer, kogt | 540 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 540 mg |
And, brystkød, rå | 540 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 540 mg |
Kuller, rå | 540 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 540 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 530 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 530 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 530 mg |
Røget svinefilet | 530 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 530 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 530 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 520 mg |
Sojamel | 520 mg |
Makrel, rå | 520 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 520 mg |
Fårekød, kølle, rå | 520 mg |
Havkat, rå | 520 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 520 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 520 mg |
Hørfrø, rå | 520 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 520 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 520 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 520 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 520 mg |
Due, kød, rå | 520 mg |
Kalvekød, helt magert | 520 mg |
Skrubbe, rå | 520 mg |
Torsk, rogn, rå | 520 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 510 mg |
Havkat, plettet, rå | 510 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 510 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 510 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 510 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 510 mg |
Kylling, kød, rå | 510 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 510 mg |
Kalvekød, magert, råt | 500 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 500 mg |
Feta, 50+ | 500 mg |
Lever, høne, rå | 500 mg |
And, kød, rå | 500 mg |
Skinke, røget, kogt | 500 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 500 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 500 mg |
Gær, tørret | 500 mg |
Kogt oksebryst | 500 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 490 mg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 490 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 490 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 490 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 490 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 490 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 490 mg |
Tunge, svin, saltet | 490 mg |
Brie, 60+ | 490 mg |
Rødtunge, rå | 490 mg |
Tunge, svin, rå | 490 mg |
Ål, rå | 490 mg |
Rullepølse, lammekød | 490 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 480 mg |
Fårekød, bov, rå | 480 mg |
Reje, dybfrost | 480 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 480 mg |
Hvedekim, rå | 480 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 480 mg |
Reje, konserves | 480 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 480 mg |
Bacon i skiver, rå | 480 mg |
Svinekam uden svær, rå | 480 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 480 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 480 mg |
Spegepølse, oksekød | 480 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 480 mg |
Svinebov med svær, rå | 480 mg |
Skinkemignon, rå | 480 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 480 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 470 mg |
Høne, kød og skind, rå | 470 mg |
Æg, hvide, rå | 470 mg |
Hamburgerryg, kogt | 470 mg |
Lever, svin, rå | 470 mg |
Pighvarre, rå | 470 mg |
Oksekød, culotte, rå | 470 mg |
Danablu 60+ | 470 mg |
Kråse, kylling, rå | 470 mg |
Lammekød, bov, rå | 470 mg |
Due, kød og skind, rå | 470 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 470 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 470 mg |
Sprængt nakke, svinekød | 470 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 470 mg |
Hamburgerryg, røget | 470 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 470 mg |
Musling, konserves | 460 mg |
Birkes, frø | 460 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 460 mg |
Hestekød, råt | 460 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 460 mg |
Svinekam med svær, rå | 460 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 460 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 460 mg |
Sojabønner, tørrede | 450 mg |
Hjerte, okse, råt | 450 mg |
Lever, ande, rå | 450 mg |
Hellefisk, røget | 450 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 440 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 440 mg |
Salt kød | 440 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 440 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 440 mg |
Æg, hele, rå | 440 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 440 mg |
Rullepølse | 440 mg |
Lever, kylling, rå | 430 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 430 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 430 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 430 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 420 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 420 mg |
Tunge, okse, rå | 420 mg |
Myseost, 33+ | 420 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 420 mg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 410 mg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 410 mg |
Hjerte, svin, råt | 410 mg |
Ingefær, rod, rå | 410 mg |
Æg, blomme, rå | 410 mg |
Skinke med skank, rå | 410 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 410 mg |