Svinebryst, stegestykke med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebryst, stegestykke med svær, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.3 %
Fedt, total
80.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1382
kJ
Protein, total
16
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
30
g
mættede fedtsyrer
11.9
g
monoumætt. fedtsyrer
13.5
g
polyumætt. fedtsyrer
2.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
53.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.91
μg
D3 cholecalciferol
0.21
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.14
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
5.23
NE
niacin
2.4
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
57
mg
Kalium, K
190
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
90
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.45
g
C15:0
0
g
C16:0
7.61
g
C17:0
0
g
C18:0
3.88
g
C16:1, n-7
0.954
g
C18:1, n-9
12.3
g
C20:1, n-11
0.196
g
C18:2, n-6
2.04
g
C18:3, n-3
0.169
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.9
g
Sum monoumættede
13.5
g
Sum polyumættede
2.21
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.169
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.04
g
Transfedtsyrer, total
0.055
g
Cholesterol
Isoleucin
790
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
490
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
590
mg
Tyrosin
540
mg
Threonin
720
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
790
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
510
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
770
mg
Prolin
590
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0373