| 25-hydroxycholecalciferol pr. 100 g | |
| Svinespæk, rygspæk | 0.19 μg |
| Svinekød, halssnitte, rå | 0.148 μg |
| Salami | 0.145 μg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.14 μg |
| Spegepølse | 0.138 μg |
| Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.13 μg |
| Svinekød, revelsben, rå | 0.13 μg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.13 μg |
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.123 μg |
| Rullepølse, lammekød | 0.122 μg |
| Svinekød, spareribs, rå | 0.12 μg |
| Pølser, cocktailpølser | 0.12 μg |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 0.12 μg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.116 μg |
| Medisterpølse, røget | 0.114 μg |
| Pølse, cervelatpølse | 0.112 μg |
| Kødpølse | 0.112 μg |
| Pølse, hot dog | 0.112 μg |
| Rullepølse | 0.111 μg |
| Wienerpølse, ristet | 0.111 μg |
| Wienerpølse | 0.111 μg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.11 μg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.11 μg |
| Skinke med skank, rå | 0.11 μg |
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.11 μg |
| Svinekam med svær, rå | 0.11 μg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.11 μg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.11 μg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.11 μg |
| Bacon i tern, rå | 0.11 μg |
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.109 μg |
| Bacon i skiver, rå | 0.109 μg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.108 μg |
| Sprængt nakke, svinekød | 0.108 μg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.106 μg |
| Sylte | 0.105 μg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.104 μg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.104 μg |
| Medisterpølse, rå | 0.104 μg |
| Wienerpølse, konserves | 0.103 μg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.102 μg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.102 μg |
| Svinekam uden svær, rå | 0.1 μg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.1 μg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.1 μg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 0.1 μg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.1 μg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.099 μg |
| Skinke, røget, kogt | 0.099 μg |
| Skinke, røget | 0.098 μg |
| Svinebov med svær, rå | 0.098 μg |
| Bayonneskinke, udbenet | 0.097 μg |
| Yderlår, skinkesteg (med svær), rå | 0.097 μg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.097 μg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.097 μg |
| Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå | 0.095 μg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.095 μg |
| Svinekød, bagskank uden svær, rå | 0.091 μg |
| Tunge, svin, rå | 0.09 μg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.09 μg |
| Tunge, svin, saltet | 0.09 μg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.09 μg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 0.09 μg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.09 μg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 0.09 μg |
| Skinkemignon, rå | 0.09 μg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.09 μg |
| Hamburgerryg, kogt | 0.088 μg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 0.088 μg |
| Hamburgerryg, røget | 0.088 μg |
| Skinke, kogt, konserves | 0.088 μg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.087 μg |
| Hjerte, svin, råt | 0.087 μg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.086 μg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.086 μg |
| Røget svinefilet | 0.086 μg |
| Kødpølse, fedtreduceret | 0.086 μg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.086 μg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.086 μg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 0.086 μg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 0.085 μg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.084 μg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.084 μg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.08 μg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.08 μg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.08 μg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.08 μg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.08 μg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.08 μg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.08 μg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.08 μg |