Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total45.5 %
   Fedt, total54.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi708kJ
Protein, total19.2g
   total-N3.1g
Fedt, total10.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Vand69.6g

Vitaminer
D-vitamin0.587μg
   D3 cholecalciferol0.112μg
   25-hydroxycholecalciferol0.095μg

Mineraler
Transfedtsyrer, total0.019g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1246