D-vitamin pr. 100 g | |
Levertran (Sej) | 500 μg |
Torsk, levertran | 250 μg |
Torsk, lever, rå | 100 μg |
Torsk, lever, røget | 100 μg |
Torsk, lever, konserves | 100 μg |
Ål, rå | 30 μg |
Laks, gravad | 30 μg |
Laks, rå | 30 μg |
Torsk, rogn, røget | 27.2 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 18.7 μg |
Hellefisk, rå | 15 μg |
Ansjos, marineret, konserves | 14 μg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 14 μg |
Laks, konserves | 13 μg |
Laks, saltet | 13 μg |
Ørred, regnbue-, rå | 13 μg |
Sild, marineret, kryddersild | 13 μg |
Torsk, rogn, rå | 12.1 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 12 μg |
Sardin, i olie, konserves | 12 μg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 12 μg |
Sardin, i tomat, konserves | 12 μg |
Torsk, rogn, konserves | 11 μg |
Sild, rå | 10.7 μg |
Spegesild | 10.7 μg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 10.7 μg |
Sild, marineret | 10.1 μg |
Bækforel, filet, røget | 9 μg |
Bækforel, rå | 9 μg |
Helleflynder, rå | 9 μg |
Helleflynder, røget | 9 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 8.3 μg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 8.25 μg |
Sild, røget | 8.1 μg |
Søtunge, rå | 8 μg |
Sildepostej | 8 μg |
Sild, marineret, i karrysauce | 6.3 μg |
Stenbider, røget | 6 μg |
Kippers i olie, konserves | 6 μg |
Brasen, rå | 5.5 μg |
Makrel, rå | 5.45 μg |
Makrel, røget | 5.2 μg |
Laks, røget, udskåret | 5 μg |
Ål, røget | 5 μg |
Hellefisk, røget | 5 μg |
Hornfisk, rå | 5 μg |
Hellefisk, gravad | 5 μg |
Æg, blomme, rå | 4 μg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 4 μg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 4 μg |
Stenbider, rå | 3.9 μg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 3.8 μg |
Sælkød, råt | 3.5 μg |
Rødspætte, rå | 3 μg |
Helt, rå | 3 μg |
Tun, rå | 2.9 μg |
Tun i vand, konserves | 2.9 μg |
Tun i tomat, konserves | 2.9 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 2.71 μg |
Makrel i tomat, konserves | 2.38 μg |
Oksetalg | 2.3 μg |
Tun i olie, konserves | 2.1 μg |
Ørred, hav-, rå | 2.1 μg |
Æg, hele, tørret | 1.8 μg |
Æg, hele, rå | 1.75 μg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 1.5 μg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 1.5 μg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 1.5 μg |
Ising, rå | 1.5 μg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1.5 μg |
Wienerbrød, uspec. | 1.5 μg |
Poulard, kød og skind, rå | 1.5 μg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 1.5 μg |
Croissant | 1.5 μg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 1.5 μg |
Tebirkes | 1.5 μg |
Svinespæk, rygspæk | 1.43 μg |
Havkat, plettet, rå | 1.3 μg |
Havkat, rå | 1.3 μg |
Sødmælkspulver | 1.2 μg |
Tunge, svin, rå | 1.15 μg |
Tunge, svin, saltet | 1.15 μg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 1.1 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 1.08 μg |
Salami | 1.05 μg |
Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 1.02 μg |
Remoulade, uspec. | 1.02 μg |
Nyre, kalv, rå | 1 μg |
And, kød og skind, rå | 1 μg |
Blodpølse | 1 μg |
Hjerte, kalv, råt | 1 μg |
Nyre, okse, rå | 1 μg |
And, kød, rå | 1 μg |
Blæksprutte, rå | 1 μg |
Gås, kød og skind, rå | 1 μg |
Hjerte, okse, råt | 1 μg |
Nyre, svin, rå | 1 μg |
Gås, kød, rå | 1 μg |
Torsk, filet, røget, med skind | 1 μg |
Torsk, filet, rå | 1 μg |
Østers, rå | 1 μg |
Mayonnaise | 1 μg |
Lammebrissel, rå | 1 μg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.93 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.91 μg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.9 μg |
Gedde, rå | 0.9 μg |
Oksekød, slag, råt | 0.9 μg |
Kogt oksebryst | 0.9 μg |
Oksekød, tykbryst, råt | 0.9 μg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 0.9 μg |
Oksekød, tværreb, råt | 0.9 μg |
Svinekød, revelsben, rå | 0.86 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.848 μg |
Rullepølse, lammekød | 0.842 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.81 μg |
Skrubbe, rå | 0.8 μg |
Sej, filet, rå | 0.8 μg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.8 μg |
Aborre, rå | 0.8 μg |
Sej, filet, dybfrost | 0.8 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.784 μg |
Svinekød, spareribs, rå | 0.77 μg |
Pølser, cocktailpølser | 0.77 μg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.76 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.76 μg |
Smør, saltet | 0.76 μg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.75 μg |
Pølse, cervelatpølse | 0.746 μg |
Pølse, hot dog | 0.746 μg |
Bacon i tern, rå | 0.74 μg |
Wienerpølse, ristet | 0.739 μg |
Wienerpølse | 0.739 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.73 μg |
Smør, usaltet | 0.73 μg |
Skinke med skank, rå | 0.727 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.718 μg |
Sprængt nakke, svinekød | 0.709 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.708 μg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 μg |
Sandart, rå | 0.7 μg |
Svinekam med svær, rå | 0.7 μg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.7 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.691 μg |
Spegepølse | 0.69 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.69 μg |
Sylte | 0.681 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.673 μg |
Medisterpølse, rå | 0.671 μg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.67 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.67 μg |
Wienerpølse, konserves | 0.664 μg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.654 μg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.654 μg |
Skinke, røget, kogt | 0.628 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.626 μg |
Svinekam uden svær, rå | 0.62 μg |
Skinke, røget | 0.617 μg |
Svinebov med svær, rå | 0.616 μg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.61 μg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.61 μg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.61 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.607 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.606 μg |
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå | 0.606 μg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.606 μg |
Oksekød, tykkam, rå | 0.6 μg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 0.6 μg |
Oksekød, hakket, råt | 0.6 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.6 μg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.6 μg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.6 μg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.6 μg |
Oksekød, culotte, rå | 0.6 μg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.6 μg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.59 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.588 μg |
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå | 0.587 μg |
Medisterpølse, røget | 0.57 μg |
Kødpølse | 0.56 μg |
Rullepølse | 0.555 μg |
Svinekød, bagskank uden svær, rå | 0.551 μg |
Bacon i skiver, rå | 0.545 μg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.54 μg |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 0.532 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.524 μg |
Skinke, kogt, konserves | 0.524 μg |
Hamburgerryg, røget | 0.522 μg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.52 μg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.52 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.513 μg |
Hjerte, svin, råt | 0.513 μg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.51 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.51 μg |
Skinkemignon, rå | 0.51 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.506 μg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.505 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.504 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.504 μg |
Kødpølse, fedtreduceret | 0.503 μg |
Reje, kogt | 0.5 μg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.5 μg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.5 μg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 0.5 μg |
Skærekage, sandkage | 0.5 μg |
Knude, rå | 0.5 μg |
Oksekød, mellemskært, råt | 0.5 μg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.5 μg |
Reje, dybfrost | 0.5 μg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.5 μg |
Krebs, rå | 0.5 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.496 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.486 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.485 μg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.48 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.48 μg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.48 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.48 μg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.47 μg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.47 μg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.47 μg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.47 μg |
Tvebakker | 0.44 μg |
Hamburgerryg, kogt | 0.44 μg |
Krydder | 0.44 μg |
Røget svinefilet | 0.43 μg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.43 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 0.411 μg |
Lammekød, bryst, råt | 0.4 μg |
Lammekød, rygstykke, råt | 0.4 μg |
Oksekød, yderlår, råt | 0.4 μg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.4 μg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 0.4 μg |
Lammekød, slag, råt | 0.4 μg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.4 μg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.4 μg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.4 μg |
Lammekød, uspec., råt | 0.4 μg |
Fårekød, bov, rå | 0.4 μg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 0.4 μg |
Oksekød, lårtunge, rå | 0.4 μg |
Lammekød, bov, rå | 0.4 μg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.4 μg |
Fårekød, kølle, rå | 0.4 μg |
Småkage, uspec. | 0.4 μg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 0.4 μg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.4 μg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.4 μg |
Kongeål (pighaj), rå | 0.38 μg |
Creme fraiche 38 % | 0.375 μg |