Krydder - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Krydder
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.7 %
Fedt, total
13.5 %
Kulhydrat, total
76.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1593
kJ
Protein, total
9.3
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
5.8
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
73.5
g
kulhydrat, tilgængelig
70.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
7.8
g
Vitaminer
A-vitamin
85.1
RE
Retinol
84
μg
ß-caroten
13
μg
D-vitamin
0.44
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
1.83
NE
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.09
mg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
166
mg
Kalium, K
189
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
22.4
mg
Phosphor, P
120
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Zink, Zn
1.2
mg
Jod, I
3.5
μg
Kulhydrater
C10:0
0.018
g
C12:0
0.114
g
C14:0
0.25
g
C16:0
0.908
g
C18:0
0.699
g
C20:0
0.078
g
C22:0
0.042
g
C16:1, n-7
0.281
g
C18:1, n-9
1.91
g
C20:1, n-11
0.191
g
C22:1, n-9
0.066
g
C18:2, n-6
0.83
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.11
g
Sum monoumættede
2.44
g
Sum polyumættede
0.956
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.956
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
420
mg
Leucin
700
mg
Lysin
250
mg
Methionin
160
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
470
mg
Tyrosin
200
mg
Threonin
310
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
510
mg
Arginin
360
mg
Histidin
210
mg
Alanin
360
mg
Asparaginsyre
510
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
390
mg
Prolin
1000
mg
Serin
540
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0989