Krydder - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Krydder

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.7 %
   Fedt, total13.5 %
   Kulhydrat, total76.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1593kJ
Protein, total9.3g
   total-N1.6g
Fedt, total5.8g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer2.4g
   polyumætt. fedtsyrer1g
Kulhydrat, total73.5g
   kulhydrat, tilgængelig70.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand7.8g

Vitaminer
A-vitamin85.1RE
   Retinol84μg
   ß-caroten13μg
D-vitamin0.44μg
E-vitamin0.9aTE
   alfa-tokoferol0.9mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.13mg
B2-vitamin, riboflavin0.02mg
Niacin1.83NE
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.09mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na166mg
Kalium, K189mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg22.4mg
Phosphor, P120mg
Jern, Fe0.7mg
Zink, Zn1.2mg
Jod, I3.5μg

Kulhydrater
C10:00.018g
C12:00.114g
C14:00.25g
C16:00.908g
C18:00.699g
C20:00.078g
C22:00.042g
C16:1, n-70.281g
C18:1, n-91.91g
C20:1, n-110.191g
C22:1, n-90.066g
C18:2, n-60.83g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.11g
Sum monoumættede2.44g
Sum polyumættede0.956g
Sum n-6 fedtsyrer0.956g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin420mg
Leucin700mg
Lysin250mg
Methionin160mg
Cystin160mg
Phenylalanin470mg
Tyrosin200mg
Threonin310mg
Tryptofan110mg
Valin510mg
Arginin360mg
Histidin210mg
Alanin360mg
Asparaginsyre510mg
Glutaminsyre3100mg
Glycin390mg
Prolin1000mg
Serin540mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0989