| Jern, Fe pr. 100 g | |
| Dild, tørret | 48.8 mg |
| Koriander, blade, tørrede | 42.5 mg |
| Lever, gåse, rå | 30.5 mg |
| Lever, ande, rå | 30.5 mg |
| Karry, pulver | 29.6 mg |
| Peber, sort | 28.9 mg |
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 24.5 mg |
| Hvedeklid | 19 mg |
| Risklid | 18.5 mg |
| Fennikel, frø | 18.5 mg |
| Te, blade | 18 mg |
| Koriander, frø | 16.3 mg |
| Blodpølse | 16.2 mg |
| Gær, tørret | 16.1 mg |
| Sojabønner, tørrede | 15.7 mg |
| Hørfrø, rå | 14.6 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 14.6 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 14.6 mg |
| Peber, hvid | 14.3 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 14 mg |
| Lever, svin, rå | 13.4 mg |
| Lucerne, alfalfa, frø | 12.9 mg |
| Sælkød, råt | 12.1 mg |
| Cacao, pulver | 11 mg |
| Tyggegummi, uden sukker, uspec. | 10 mg |
| Birkes, frø | 9.39 mg |
| Lever, kylling, rå | 9.15 mg |
| Tomat, tørret | 9.09 mg |
| Tang, agar | 9 mg |
| Musling, konserves | 8.44 mg |
| Kanel, stang | 8.32 mg |
| Musling, rå | 7.7 mg |
| Musling, kogt | 7.7 mg |
| Lever, høne, rå | 7.6 mg |
| Rype, kød, rå | 7.5 mg |
| Leverpølse | 7.11 mg |
| Cacao, instant, med mælk, pulver | 7 mg |
| Cacao, instant, uden mælk, pulver | 7 mg |
| Pastiller, med sukker, uspec. | 7 mg |
| Nyre, okse, rå | 6.9 mg |
| Fersken, tørret | 6.8 mg |
| Nyre, kalv, rå | 6.8 mg |
| Æg, hele, tørret | 6.79 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 6.74 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 6.5 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 6.4 mg |
| Paté, pålæg | 6.08 mg |
| Lever, okse, rå | 6.05 mg |
| Cashewnød, olieristet | 6.05 mg |
| Abrikos, tørret | 6 mg |
| Hjerte, svin, råt | 6 mg |
| Cashewnød, tørristet | 6 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 5.96 mg |
| Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. | 5.7 mg |
| Leverpostej | 5.57 mg |
| Pinjefrø, tørrede | 5.53 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 5.5 mg |
| Dild, rå | 5.5 mg |
| Æg, blomme, rå | 5.5 mg |
| Gule ærter (flækærter), rå | 5.5 mg |
| Æg, blomme, tørret | 5.42 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 5.2 mg |
| Cornflakes, frosted | 5.2 mg |
| Leverpostej, fedtreduceret | 5.17 mg |
| Brune bønner, tørrede | 5 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 5 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 5 mg |
| Knækbrød, hvede-, fint | 5 mg |
| Lever, kalv, rå | 5 mg |
| Hvedekim, rå | 5 mg |
| Tyggegummi, med sukker, uspec. | 5 mg |
| Hirse, hele korn | 4.8 mg |
| Hirseflager | 4.8 mg |
| Fiberbrød | 4.68 mg |
| Due, kød, rå | 4.51 mg |
| Spinat, rå | 4.5 mg |
| Bygmel | 4.5 mg |
| And, brystkød, rå | 4.5 mg |
| Mandel, rå | 4.5 mg |
| Kaffe, instant, pulver | 4.4 mg |
| Cornflakes, uspec. | 4.35 mg |
| Hjerte, okse, råt | 4.2 mg |
| Pistacienød, tørristet | 4.2 mg |
| Vekao | 4.2 mg |
| Lakridskonfekt | 4.2 mg |
| Hyben pulver, tørret | 4.2 mg |
| Pistacienød, tørret | 4.15 mg |
| Kaffebønne, ristet, formalet | 4.1 mg |
| Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 4 mg |
| Sojamel | 4 mg |
| Rugkerner, hele/knækkede | 4 mg |
| Torsk, lever, røget | 4 mg |
| Selleri, blade, rå | 4 mg |
| Torsk, lever, rå | 4 mg |
| Havregryn, uspec. | 3.93 mg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 3.9 mg |
| Æg, and, rå | 3.85 mg |
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 3.8 mg |
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 3.8 mg |
| Knækbrød, rug-, fint | 3.8 mg |
| Havregryn, beriget | 3.77 mg |
| Havregryn, ikke beriget | 3.76 mg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 3.75 mg |
| Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec. | 3.7 mg |
| Hvalkød, råt | 3.7 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 3.7 mg |
| Æg, gås, rå | 3.64 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 3.6 mg |
| Persille, rå | 3.6 mg |
| Kokosmel | 3.6 mg |
| Due, kød og skind, rå | 3.54 mg |
| Hestekød, råt | 3.5 mg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 3.5 mg |
| Vinbjergssnegle, rå | 3.5 mg |
| Krabbekløer, konserves | 3.5 mg |
| Krabbekløer, rå | 3.5 mg |
| Müsli med tilsat sukker. | 3.5 mg |
| Müsli uden tilsat sukker. | 3.5 mg |
| Lakrids, uspec. | 3.5 mg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 3.31 mg |
| Nyre, svin, rå | 3.3 mg |
| Flødeboller, skumboller | 3.3 mg |
| Tang, konbu, tørret (kelp) | 3.3 mg |
| Pastiller, sukkerfri, uspec. | 3.3 mg |
| Dragéprodukt, uspec. | 3.3 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 3.3 mg |
| Müsli, uspec. | 3.28 mg |
| Linsespirer, rå | 3.21 mg |
| Fladbrød | 3.2 mg |
| Reje, kogt | 3.1 mg |
| Lakrids, salt | 3.1 mg |
| Mælkebøtte, blade, rå | 3.1 mg |
| Sukker, brun farin | 3.1 mg |
| Muskatnød, hel | 3.04 mg |
| Salt, havsalt (ikke jodberiget) | 3 mg |
| Østers, rå | 3 mg |
| Tomatpure, koncentreret | 2.98 mg |
| Dragé, lakrids | 2.9 mg |
| Spegepølse, oksekød | 2.86 mg |
| Tamarind, rå | 2.8 mg |
| Grønkål, konserves | 2.8 mg |
| Pecannød, tørristet | 2.8 mg |
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 2.8 mg |
| Hasselnød, tørret | 2.8 mg |
| Kogechokolade | 2.8 mg |
| Mørk chokolade | 2.76 mg |
| Hvidløg, tørret, pulver | 2.75 mg |
| Gås, kød, rå | 2.57 mg |
| Pecannød, tørret | 2.53 mg |
| Tunge, okse, rå | 2.5 mg |
| Kartoffelchips, grove | 2.5 mg |
| Paranød | 2.5 mg |
| Sirup | 2.5 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 2.5 mg |
| Kråse, kylling, rå | 2.49 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 2.47 mg |
| Pecannød, olieristet | 2.47 mg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 2.46 mg |
| Rosin uden kerner | 2.4 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 2.4 mg |
| Syre (krydderplante), rå | 2.4 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 2.4 mg |
| Byggryn, rå | 2.4 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 2.4 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 2.4 mg |
| Tunge, kalv, saltet | 2.3 mg |
| Tunge, kalv, rå | 2.3 mg |
| Sennep, gul, færdiglavet | 2.3 mg |
| Pop Corn (poppede majskærner) | 2.3 mg |
| Pop corn, traditionelle | 2.3 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 2.3 mg |
| Karse, frisk | 2.3 mg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.3 mg |
| Kammerjunkere | 2.29 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 2.2 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 2.2 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 2.2 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 2.2 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 2.2 mg |
| Sauce, shaslik | 2.2 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 2.2 mg |
| Figen, tørret | 2.2 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 2.2 mg |
| Tunge, svin, saltet | 2.15 mg |
| Tunge, svin, rå | 2.15 mg |
| Bønnespirer, soja, rå | 2.1 mg |
| Jordnøddesmør | 2.1 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 2.1 mg |
| Torsk, lever, konserves | 2.1 mg |
| Boghvedemel | 2.1 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 2.1 mg |
| Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 2.1 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 2.1 mg |
| Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 2.1 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 2.1 mg |
| Valnød | 2.1 mg |
| Oksekød, hakket, råt | 2.1 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 2.1 mg |
| Roastbeef | 2.1 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 2.1 mg |
| Rullepølse, lammekød | 2.06 mg |
| Kogt oksebryst | 2.04 mg |
| Valnøddebrød | 2.01 mg |
| Grønkål, rå | 2 mg |
| Spinat, hakket, dybfrost | 2 mg |
| Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %) | 2 mg |
| Grønkål, dybfrost | 2 mg |
| Æg, hele, rå | 2 mg |
| Sild, marineret, i madeirasauce | 2 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 2 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 2 mg |
| Jomfruhummer, rå | 2 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 2 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 1.98 mg |
| Soja sauce | 1.93 mg |
| Tørkage, napoleonshatte | 1.91 mg |
| Rundstykke | 1.91 mg |
| Tørkage, mazariner | 1.91 mg |
| Tofu, sojabønneost | 1.9 mg |
| Jordnød, tørret | 1.9 mg |
| Marcipan | 1.9 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1.9 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 1.9 mg |
| Tørkage, uspec. | 1.9 mg |
| Pizza romana, dybfrost | 1.85 mg |
| Sauce, gravad laks | 1.85 mg |
| Pumpernickel | 1.83 mg |
| Kyllingepølse, pålæg | 1.82 mg |
| Rødbede, konserves, uden tilsat sukker | 1.82 mg |
| Chokolade, fyldt | 1.81 mg |
| Sennep, brun, færdiglavet | 1.8 mg |
| Fårekød, bov, rå | 1.8 mg |
| Kokosnød, rå | 1.8 mg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 1.8 mg |
| Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 1.8 mg |
| Bladbede, sølvbede, rå | 1.8 mg |
| Pizza napolitana, dybfrost | 1.8 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 1.8 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 1.8 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1.8 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1.8 mg |
| Grønne ærter, rå | 1.8 mg |
| Koriander, blade, friske | 1.77 mg |
| Skinke, røget, kogt | 1.77 mg |
| Tebirkes | 1.76 mg |
| Pizza, dybfrost, uspec. | 1.73 mg |
| Frugtpålæg, uspec. | 1.71 mg |
| Rugbrød, mørkt | 1.7 mg |
| Tun i vand, konserves | 1.7 mg |
| Makaroni, spaghetti, rå | 1.7 mg |