Jern, Fe pr. 100 g | |
Dild, tørret | 48.8 mg |
Koriander, blade, tørrede | 42.5 mg |
Lever, gåse, rå | 30.5 mg |
Lever, ande, rå | 30.5 mg |
Karry, pulver | 29.6 mg |
Peber, sort | 28.9 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 24.5 mg |
Hvedeklid | 19 mg |
Risklid | 18.5 mg |
Fennikel, frø | 18.5 mg |
Te, blade | 18 mg |
Koriander, frø | 16.3 mg |
Blodpølse | 16.2 mg |
Gær, tørret | 16.1 mg |
Sojabønner, tørrede | 15.7 mg |
Hørfrø, rå | 14.6 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 14.6 mg |
Sesamfrø, afskallede | 14.6 mg |
Peber, hvid | 14.3 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 14 mg |
Lever, svin, rå | 13.4 mg |
Lucerne, alfalfa, frø | 12.9 mg |
Sælkød, råt | 12.1 mg |
Cacao, pulver | 11 mg |
Tyggegummi, uden sukker, uspec. | 10 mg |
Birkes, frø | 9.39 mg |
Lever, kylling, rå | 9.15 mg |
Tomat, tørret | 9.09 mg |
Tang, agar | 9 mg |
Musling, konserves | 8.44 mg |
Kanel, stang | 8.32 mg |
Musling, rå | 7.7 mg |
Musling, kogt | 7.7 mg |
Lever, høne, rå | 7.6 mg |
Rype, kød, rå | 7.5 mg |
Leverpølse | 7.11 mg |
Cacao, instant, med mælk, pulver | 7 mg |
Cacao, instant, uden mælk, pulver | 7 mg |
Pastiller, med sukker, uspec. | 7 mg |
Nyre, okse, rå | 6.9 mg |
Fersken, tørret | 6.8 mg |
Nyre, kalv, rå | 6.8 mg |
Æg, hele, tørret | 6.79 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 6.74 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 6.5 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 6.4 mg |
Paté, pålæg | 6.08 mg |
Lever, okse, rå | 6.05 mg |
Cashewnød, olieristet | 6.05 mg |
Abrikos, tørret | 6 mg |
Hjerte, svin, råt | 6 mg |
Cashewnød, tørristet | 6 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 5.96 mg |
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. | 5.7 mg |
Leverpostej | 5.57 mg |
Pinjefrø, tørrede | 5.53 mg |
Hvide bønner, tørrede | 5.5 mg |
Dild, rå | 5.5 mg |
Æg, blomme, rå | 5.5 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 5.5 mg |
Æg, blomme, tørret | 5.42 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 5.2 mg |
Cornflakes, frosted | 5.2 mg |
Leverpostej, fedtreduceret | 5.17 mg |
Brune bønner, tørrede | 5 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 5 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 5 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 5 mg |
Lever, kalv, rå | 5 mg |
Hvedekim, rå | 5 mg |
Tyggegummi, med sukker, uspec. | 5 mg |
Hirse, hele korn | 4.8 mg |
Hirseflager | 4.8 mg |
Fiberbrød | 4.68 mg |
Due, kød, rå | 4.51 mg |
Spinat, rå | 4.5 mg |
Bygmel | 4.5 mg |
And, brystkød, rå | 4.5 mg |
Mandel, rå | 4.5 mg |
Kaffe, instant, pulver | 4.4 mg |
Cornflakes, uspec. | 4.35 mg |
Hjerte, okse, råt | 4.2 mg |
Pistacienød, tørristet | 4.2 mg |
Vekao | 4.2 mg |
Lakridskonfekt | 4.2 mg |
Hyben pulver, tørret | 4.2 mg |
Pistacienød, tørret | 4.15 mg |
Kaffebønne, ristet, formalet | 4.1 mg |
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 4 mg |
Sojamel | 4 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 4 mg |
Torsk, lever, røget | 4 mg |
Selleri, blade, rå | 4 mg |
Torsk, lever, rå | 4 mg |
Havregryn, uspec. | 3.93 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 3.9 mg |
Æg, and, rå | 3.85 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 3.8 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 3.8 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 3.8 mg |
Havregryn, beriget | 3.77 mg |
Havregryn, ikke beriget | 3.76 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 3.75 mg |
Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec. | 3.7 mg |
Hvalkød, råt | 3.7 mg |
Gærekstrakt, marmite | 3.7 mg |
Æg, gås, rå | 3.64 mg |
Hjerte, kalv, råt | 3.6 mg |
Persille, rå | 3.6 mg |
Kokosmel | 3.6 mg |
Due, kød og skind, rå | 3.54 mg |
Hestekød, råt | 3.5 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 3.5 mg |
Vinbjergssnegle, rå | 3.5 mg |
Krabbekløer, konserves | 3.5 mg |
Krabbekløer, rå | 3.5 mg |
Müsli med tilsat sukker. | 3.5 mg |
Müsli uden tilsat sukker. | 3.5 mg |
Lakrids, uspec. | 3.5 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 3.31 mg |
Nyre, svin, rå | 3.3 mg |
Flødeboller, skumboller | 3.3 mg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 3.3 mg |
Pastiller, sukkerfri, uspec. | 3.3 mg |
Dragéprodukt, uspec. | 3.3 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 3.3 mg |
Müsli, uspec. | 3.28 mg |
Linsespirer, rå | 3.21 mg |
Fladbrød | 3.2 mg |
Reje, kogt | 3.1 mg |
Lakrids, salt | 3.1 mg |
Mælkebøtte, blade, rå | 3.1 mg |
Sukker, brun farin | 3.1 mg |
Muskatnød, hel | 3.04 mg |
Salt, havsalt (ikke jodberiget) | 3 mg |
Østers, rå | 3 mg |
Tomatpure, koncentreret | 2.98 mg |
Dragé, lakrids | 2.9 mg |
Spegepølse, oksekød | 2.86 mg |
Tamarind, rå | 2.8 mg |
Grønkål, konserves | 2.8 mg |
Pecannød, tørristet | 2.8 mg |
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 2.8 mg |
Hasselnød, tørret | 2.8 mg |
Kogechokolade | 2.8 mg |
Mørk chokolade | 2.76 mg |
Hvidløg, tørret, pulver | 2.75 mg |
Gås, kød, rå | 2.57 mg |
Pecannød, tørret | 2.53 mg |
Tunge, okse, rå | 2.5 mg |
Kartoffelchips, grove | 2.5 mg |
Paranød | 2.5 mg |
Sirup | 2.5 mg |
Gås, kød og skind, rå | 2.5 mg |
Kråse, kylling, rå | 2.49 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 2.47 mg |
Pecannød, olieristet | 2.47 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 2.46 mg |
Rosin uden kerner | 2.4 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 2.4 mg |
Syre (krydderplante), rå | 2.4 mg |
Fårekød, kølle, rå | 2.4 mg |
Byggryn, rå | 2.4 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 2.4 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 2.4 mg |
Tunge, kalv, saltet | 2.3 mg |
Tunge, kalv, rå | 2.3 mg |
Sennep, gul, færdiglavet | 2.3 mg |
Pop Corn (poppede majskærner) | 2.3 mg |
Pop corn, traditionelle | 2.3 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 2.3 mg |
Karse, frisk | 2.3 mg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 2.3 mg |
Kammerjunkere | 2.29 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 2.2 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 2.2 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 2.2 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 2.2 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 2.2 mg |
Sauce, shaslik | 2.2 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 2.2 mg |
Figen, tørret | 2.2 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 2.2 mg |
Tunge, svin, saltet | 2.15 mg |
Tunge, svin, rå | 2.15 mg |
Bønnespirer, soja, rå | 2.1 mg |
Jordnøddesmør | 2.1 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 2.1 mg |
Torsk, lever, konserves | 2.1 mg |
Boghvedemel | 2.1 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 2.1 mg |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 2.1 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 2.1 mg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 2.1 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 2.1 mg |
Valnød | 2.1 mg |
Oksekød, hakket, råt | 2.1 mg |
Oksekød, culotte, rå | 2.1 mg |
Roastbeef | 2.1 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 2.1 mg |
Rullepølse, lammekød | 2.06 mg |
Kogt oksebryst | 2.04 mg |
Valnøddebrød | 2.01 mg |
Grønkål, rå | 2 mg |
Spinat, hakket, dybfrost | 2 mg |
Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %) | 2 mg |
Grønkål, dybfrost | 2 mg |
Æg, hele, rå | 2 mg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 2 mg |
Sardin, i olie, konserves | 2 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 2 mg |
Jomfruhummer, rå | 2 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 2 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 1.98 mg |
Soja sauce | 1.93 mg |
Tørkage, napoleonshatte | 1.91 mg |
Rundstykke | 1.91 mg |
Tørkage, mazariner | 1.91 mg |
Tofu, sojabønneost | 1.9 mg |
Jordnød, tørret | 1.9 mg |
Marcipan | 1.9 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1.9 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 1.9 mg |
Tørkage, uspec. | 1.9 mg |
Pizza romana, dybfrost | 1.85 mg |
Sauce, gravad laks | 1.85 mg |
Pumpernickel | 1.83 mg |
Kyllingepølse, pålæg | 1.82 mg |
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker | 1.82 mg |
Chokolade, fyldt | 1.81 mg |
Sennep, brun, færdiglavet | 1.8 mg |
Fårekød, bov, rå | 1.8 mg |
Kokosnød, rå | 1.8 mg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 1.8 mg |
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 1.8 mg |
Bladbede, sølvbede, rå | 1.8 mg |
Pizza napolitana, dybfrost | 1.8 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 1.8 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 1.8 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1.8 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1.8 mg |
Grønne ærter, rå | 1.8 mg |
Koriander, blade, friske | 1.77 mg |
Skinke, røget, kogt | 1.77 mg |
Tebirkes | 1.76 mg |
Pizza, dybfrost, uspec. | 1.73 mg |
Frugtpålæg, uspec. | 1.71 mg |
Rugbrød, mørkt | 1.7 mg |
Tun i vand, konserves | 1.7 mg |
Makaroni, spaghetti, rå | 1.7 mg |