Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Pastaprodukter
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.1 %
Fedt, total
7 %
Kulhydrat, total
78.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1490
kJ
Protein, total
13.1
g
total-N
2.3
g
Fedt, total
2.9
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
73.3
g
kulhydrat, tilgængelig
63.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
9.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
9.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.67
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.11
mg
Niacin
2.33
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.043
mg
Folat
53
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
490
mg
Calcium, Ca
34
mg
Phosphor, P
370
mg
Jern, Fe
4
mg
Kobber, Cu
0.133
mg
Zink, Zn
0.758
mg
Jod, I
1.9
μg
Mangan, Mn
0.51
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
3.8
μg
Kulhydrater
C16:0
0.377
g
C18:0
0.014
g
C20:0
0.014
g
C18:1, n-9
0.304
g
C18:2, n-6
1.21
g
C18:3, n-3
0.087
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.405
g
Sum monoumættede
0.304
g
Sum polyumættede
1.29
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.087
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.21
g
Cholesterol
Isoleucin
600
mg
Leucin
1000
mg
Lysin
300
mg
Methionin
210
mg
Cystin
200
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
250
mg
Threonin
370
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
670
mg
Arginin
530
mg
Histidin
320
mg
Alanin
460
mg
Asparaginsyre
620
mg
Glutaminsyre
4700
mg
Glycin
480
mg
Prolin
1700
mg
Serin
690
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0599