niacin pr. 100 g | |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 100 mg |
Gærekstrakt, marmite | 97 mg |
Gær, tørret | 36 mg |
Risklid | 34 mg |
Hvedeklid | 29.6 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 28.1 mg |
Kaffe, instant, pulver | 22 mg |
Jordnød, tørret | 20 mg |
Lever, okse, rå | 17 mg |
Lever, svin, rå | 16 mg |
Kaffebønne, ristet, formalet | 15 mg |
Lever, kalv, rå | 15 mg |
Jordnøddesmør | 15 mg |
Tun i vand, konserves | 13.3 mg |
Tun i olie, konserves | 12.4 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 12.2 mg |
Koriander, blade, tørrede | 10.7 mg |
Lever, kylling, rå | 10.2 mg |
Tun i tomat, konserves | 10.1 mg |
Makrel, røget | 10 mg |
Laks, røget, udskåret | 10 mg |
Kanin, kød, rå | 10 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 9.9 mg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 9.1 mg |
Tomat, tørret | 9.05 mg |
Laks, saltet | 8.8 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 8.8 mg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 8.6 mg |
Hornfisk, rå | 8.5 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 8.5 mg |
Tun, rå | 8.5 mg |
Lever, høne, rå | 8.5 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 8.5 mg |
Kylling, kød, rå | 8.24 mg |
Nyre, svin, rå | 8.21 mg |
Hare, rå | 8.07 mg |
Gås, kød og skind, rå | 8 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 8 mg |
Kalkunkød, hakket, råt | 8 mg |
Makrel, rå | 8 mg |
Kalkun, kød, rå | 7.9 mg |
Røget svinefilet | 7.7 mg |
Hjerte, okse, råt | 7.5 mg |
Bagegær, presset, rå | 7.5 mg |
Te, blade | 7.5 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 7.4 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 7.4 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 7.4 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 7.4 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 7.3 mg |
Rype, kød, rå | 7.1 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 7.04 mg |
Laks, konserves | 7 mg |
Laks, gravad | 7 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 6.9 mg |
Due, kød, rå | 6.86 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 6.8 mg |
Kantarel, rå | 6.8 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 6.8 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 6.8 mg |
Fasan, kød, rå | 6.76 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 6.6 mg |
Makrel i tomat, konserves | 6.6 mg |
Høne, kød og skind, rå | 6.57 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 6.5 mg |
Hjerte, svin, råt | 6.5 mg |
Høne, kød, rå | 6.5 mg |
Lever, ande, rå | 6.5 mg |
Lever, gåse, rå | 6.5 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 6.43 mg |
Nyre, okse, rå | 6.4 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 6.3 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 6.3 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 6.2 mg |
Kartoffelchips, grove | 6.2 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 6.2 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 6.2 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 6.2 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 6.2 mg |
Pighvarre, rå | 6.1 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 6.1 mg |
Due, kød og skind, rå | 6.05 mg |
Fennikel, frø | 6.05 mg |
Kalvekød, helt magert | 6 mg |
Laks, rå | 6 mg |
Sælkød, råt | 6 mg |
Nyre, kalv, rå | 6 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 6 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 6 mg |
Kalvekød, magert, råt | 6 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 6 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 6 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 6 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 6 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 6 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 6 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 6 mg |
Hjerte, kalv, råt | 6 mg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 5.9 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 5.9 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 5.9 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 5.9 mg |
Hvedekim, rå | 5.8 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 5.8 mg |
Majsmel | 5.7 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 5.7 mg |
Bygmel | 5.7 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 5.7 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 5.7 mg |
Oksekød, culotte, rå | 5.7 mg |
Paté, pålæg | 5.6 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 5.6 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 5.6 mg |
Hamburgerryg, kogt | 5.6 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 5.6 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 5.6 mg |
Champignon, rå | 5.5 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 5.5 mg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 5.5 mg |
Byggryn, rå | 5.5 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 5.4 mg |
Bacon i skiver, rå | 5.4 mg |
Fårekød, bov, rå | 5.4 mg |
Bacon i tern, rå | 5.4 mg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 5.3 mg |
Tunge, svin, rå | 5.3 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 5.3 mg |
And, kød, rå | 5.3 mg |
Sardin, i olie, konserves | 5.3 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 5.3 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 5.3 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 5.3 mg |
Tunge, svin, saltet | 5.3 mg |
Kongeål (pighaj), rå | 5.2 mg |
Fårekød, kølle, rå | 5.2 mg |
Ørred, regnbue-, rå | 5.2 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 5.11 mg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 5.1 mg |
Ris, brune, rå | 5.09 mg |
Ris, parboiled, rå | 5 mg |
Kogt oksebryst | 5 mg |
Brisling, rå | 5 mg |
Sild, røget | 5 mg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 5 mg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 5 mg |
Leverpostej, fedtreduceret | 5 mg |
Oksekød, slag, råt | 4.9 mg |
Oksekød, tykbryst, råt | 4.9 mg |
Kyllingepølse, pålæg | 4.9 mg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 4.9 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 4.88 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 4.8 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 4.8 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 4.8 mg |
Oksekød, tværreb, råt | 4.8 mg |
Hirse, hele korn | 4.72 mg |
Hirseflager | 4.72 mg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 4.7 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 4.52 mg |
Sesamfrø, afskallede | 4.52 mg |
Hestekød, råt | 4.5 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 4.5 mg |
Kråse, kylling, rå | 4.5 mg |
Sild, rå | 4.5 mg |
Kødextrakt, terning | 4.47 mg |
Leverpostej | 4.4 mg |
Pinjefrø, tørrede | 4.39 mg |
Lammekød, bov, rå | 4.3 mg |
Lammekød, bryst, råt | 4.3 mg |
Lammekød, slag, råt | 4.3 mg |
Rullepølse, lammekød | 4.3 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 4.3 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 4.3 mg |
Lammekød, uspec., råt | 4.3 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 4.3 mg |
Gås, kød, rå | 4.28 mg |
Tunge, okse, rå | 4.24 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 4.2 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 4.2 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 4.2 mg |
Lammebrissel, rå | 4.2 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 4.2 mg |
Svinekød, revelsben, rå | 4.1 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 4.09 mg |
Helleflynder, rå | 4 mg |
Aborre, rå | 4 mg |
Lammekød, rygstykke, råt | 4 mg |
Brasen, rå | 4 mg |
Mandel, rå | 4 mg |
Rullepølse | 4 mg |
Kuller, paneret, stegt | 4 mg |
Rødspætte, rå | 4 mg |
Tvebakker | 4 mg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 4 mg |
Helt, rå | 4 mg |
Kuller, rå | 4 mg |
And, kød og skind, rå | 3.93 mg |
Hamburgerryg, røget | 3.9 mg |
Skinke, kogt, konserves | 3.9 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 3.9 mg |
Svinebov med svær, rå | 3.9 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 3.9 mg |
Svinekam uden svær, rå | 3.9 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 3.8 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 3.8 mg |
Ål, rå | 3.8 mg |
Ål, røget | 3.8 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 3.8 mg |
Skinke, røget, kogt | 3.8 mg |
Spegepølse | 3.7 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 3.7 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 3.7 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 3.7 mg |
Oksekød, hakket, råt | 3.7 mg |
Champignon, konserves | 3.61 mg |
Roastbeef | 3.6 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 3.5 mg |
Ørred, hav-, rå | 3.5 mg |
Rødtunge, rå | 3.5 mg |
Søtunge, rå | 3.5 mg |
Boghvedegryn, rå | 3.5 mg |
Karry, pulver | 3.47 mg |
Skinke, røget | 3.4 mg |
And, brystkød, rå | 3.4 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 3.3 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 3.3 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 3.3 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
Skinkemignon, rå | 3.3 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 3.3 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 3.3 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 3.3 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 3.3 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 3.3 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 3.3 mg |
Skinke med skank, rå | 3.3 mg |
Blæksprutte, rå | 3.2 mg |
Pastinak, rå | 3.2 mg |
Tomatpure, koncentreret | 3.08 mg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 3 mg |
Reje, kogt | 3 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 3 mg |
Brissel, kalv, rå | 3 mg |
Spegesild | 3 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 3 mg |
Skrubbe, rå | 3 mg |
Brosme, rå | 3 mg |
Tunge, kalv, saltet | 3 mg |