| niacin pr. 100 g | |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 100 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 97 mg |
| Gær, tørret | 36 mg |
| Risklid | 34 mg |
| Hvedeklid | 29.6 mg |
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 28.1 mg |
| Kaffe, instant, pulver | 22 mg |
| Jordnød, tørret | 20 mg |
| Lever, okse, rå | 17 mg |
| Lever, svin, rå | 16 mg |
| Kaffebønne, ristet, formalet | 15 mg |
| Lever, kalv, rå | 15 mg |
| Jordnøddesmør | 15 mg |
| Tun i vand, konserves | 13.3 mg |
| Tun i olie, konserves | 12.4 mg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 12.2 mg |
| Koriander, blade, tørrede | 10.7 mg |
| Lever, kylling, rå | 10.2 mg |
| Tun i tomat, konserves | 10.1 mg |
| Makrel, røget | 10 mg |
| Laks, røget, udskåret | 10 mg |
| Kanin, kød, rå | 10 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 9.9 mg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 9.1 mg |
| Tomat, tørret | 9.05 mg |
| Laks, saltet | 8.8 mg |
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 8.8 mg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 8.6 mg |
| Hornfisk, rå | 8.5 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 8.5 mg |
| Tun, rå | 8.5 mg |
| Lever, høne, rå | 8.5 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 8.5 mg |
| Kylling, kød, rå | 8.24 mg |
| Nyre, svin, rå | 8.21 mg |
| Hare, rå | 8.07 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 8 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 8 mg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 8 mg |
| Makrel, rå | 8 mg |
| Kalkun, kød, rå | 7.9 mg |
| Røget svinefilet | 7.7 mg |
| Hjerte, okse, råt | 7.5 mg |
| Bagegær, presset, rå | 7.5 mg |
| Te, blade | 7.5 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 7.4 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 7.4 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 7.4 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 7.4 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 7.3 mg |
| Rype, kød, rå | 7.1 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 7.04 mg |
| Laks, konserves | 7 mg |
| Laks, gravad | 7 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 6.9 mg |
| Due, kød, rå | 6.86 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 6.8 mg |
| Kantarel, rå | 6.8 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 6.8 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 6.8 mg |
| Fasan, kød, rå | 6.76 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 6.6 mg |
| Makrel i tomat, konserves | 6.6 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 6.57 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 6.5 mg |
| Hjerte, svin, råt | 6.5 mg |
| Høne, kød, rå | 6.5 mg |
| Lever, ande, rå | 6.5 mg |
| Lever, gåse, rå | 6.5 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 6.43 mg |
| Nyre, okse, rå | 6.4 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 6.3 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 6.3 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 6.2 mg |
| Kartoffelchips, grove | 6.2 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 6.2 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 6.2 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 6.2 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 6.2 mg |
| Pighvarre, rå | 6.1 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 6.1 mg |
| Due, kød og skind, rå | 6.05 mg |
| Fennikel, frø | 6.05 mg |
| Kalvekød, helt magert | 6 mg |
| Laks, rå | 6 mg |
| Sælkød, råt | 6 mg |
| Nyre, kalv, rå | 6 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 6 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 6 mg |
| Kalvekød, magert, råt | 6 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 6 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 6 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 6 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 6 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 6 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 6 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 6 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 6 mg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 5.9 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 5.9 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 5.9 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 5.9 mg |
| Hvedekim, rå | 5.8 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 5.8 mg |
| Majsmel | 5.7 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 5.7 mg |
| Bygmel | 5.7 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 5.7 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 5.7 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 5.7 mg |
| Paté, pålæg | 5.6 mg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 5.6 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 5.6 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 5.6 mg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 5.6 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 5.6 mg |
| Champignon, rå | 5.5 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 5.5 mg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 5.5 mg |
| Byggryn, rå | 5.5 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 5.4 mg |
| Bacon i skiver, rå | 5.4 mg |
| Fårekød, bov, rå | 5.4 mg |
| Bacon i tern, rå | 5.4 mg |
| Sild, marineret, i madeirasauce | 5.3 mg |
| Tunge, svin, rå | 5.3 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 5.3 mg |
| And, kød, rå | 5.3 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 5.3 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 5.3 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler) | 5.3 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 5.3 mg |
| Tunge, svin, saltet | 5.3 mg |
| Kongeål (pighaj), rå | 5.2 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 5.2 mg |
| Ørred, regnbue-, rå | 5.2 mg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 5.11 mg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 5.1 mg |
| Ris, brune, rå | 5.09 mg |
| Ris, parboiled, rå | 5 mg |
| Kogt oksebryst | 5 mg |
| Brisling, rå | 5 mg |
| Sild, røget | 5 mg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 5 mg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 5 mg |
| Leverpostej, fedtreduceret | 5 mg |
| Oksekød, slag, råt | 4.9 mg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 4.9 mg |
| Kyllingepølse, pålæg | 4.9 mg |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 4.9 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 4.88 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 4.8 mg |
| Svinekød, spareribs, rå | 4.8 mg |
| Knækbrød, hvede-, fint | 4.8 mg |
| Oksekød, tværreb, råt | 4.8 mg |
| Hirse, hele korn | 4.72 mg |
| Hirseflager | 4.72 mg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 4.7 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 4.52 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 4.52 mg |
| Hestekød, råt | 4.5 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 4.5 mg |
| Kråse, kylling, rå | 4.5 mg |
| Sild, rå | 4.5 mg |
| Kødextrakt, terning | 4.47 mg |
| Leverpostej | 4.4 mg |
| Pinjefrø, tørrede | 4.39 mg |
| Lammekød, bov, rå | 4.3 mg |
| Lammekød, bryst, råt | 4.3 mg |
| Lammekød, slag, råt | 4.3 mg |
| Rullepølse, lammekød | 4.3 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 4.3 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 4.3 mg |
| Lammekød, uspec., råt | 4.3 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 4.3 mg |
| Gås, kød, rå | 4.28 mg |
| Tunge, okse, rå | 4.24 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 4.2 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 4.2 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 4.2 mg |
| Lammebrissel, rå | 4.2 mg |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 4.2 mg |
| Svinekød, revelsben, rå | 4.1 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 4.09 mg |
| Helleflynder, rå | 4 mg |
| Aborre, rå | 4 mg |
| Lammekød, rygstykke, råt | 4 mg |
| Brasen, rå | 4 mg |
| Mandel, rå | 4 mg |
| Rullepølse | 4 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 4 mg |
| Rødspætte, rå | 4 mg |
| Tvebakker | 4 mg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 4 mg |
| Helt, rå | 4 mg |
| Kuller, rå | 4 mg |
| And, kød og skind, rå | 3.93 mg |
| Hamburgerryg, røget | 3.9 mg |
| Skinke, kogt, konserves | 3.9 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 3.9 mg |
| Svinebov med svær, rå | 3.9 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 3.9 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 3.9 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 3.8 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 3.8 mg |
| Ål, rå | 3.8 mg |
| Ål, røget | 3.8 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 3.8 mg |
| Skinke, røget, kogt | 3.8 mg |
| Spegepølse | 3.7 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 3.7 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 3.7 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 3.7 mg |
| Oksekød, hakket, råt | 3.7 mg |
| Champignon, konserves | 3.61 mg |
| Roastbeef | 3.6 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 3.5 mg |
| Ørred, hav-, rå | 3.5 mg |
| Rødtunge, rå | 3.5 mg |
| Søtunge, rå | 3.5 mg |
| Boghvedegryn, rå | 3.5 mg |
| Karry, pulver | 3.47 mg |
| Skinke, røget | 3.4 mg |
| And, brystkød, rå | 3.4 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 3.3 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 3.3 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 3.3 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
| Skinkemignon, rå | 3.3 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 3.3 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 3.3 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 3.3 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 3.3 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 3.3 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 3.3 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 3.3 mg |
| Skinke med skank, rå | 3.3 mg |
| Blæksprutte, rå | 3.2 mg |
| Pastinak, rå | 3.2 mg |
| Tomatpure, koncentreret | 3.08 mg |
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 3 mg |
| Reje, kogt | 3 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 3 mg |
| Brissel, kalv, rå | 3 mg |
| Spegesild | 3 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 3 mg |
| Skrubbe, rå | 3 mg |
| Brosme, rå | 3 mg |
| Tunge, kalv, saltet | 3 mg |