Oksekød, slag, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, slag, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.3 %
Fedt, total
80.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1387
kJ
Protein, total
16.1
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
30.1
g
mættede fedtsyrer
12.7
g
monoumætt. fedtsyrer
14.4
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
52.8
g
Vitaminer
A-vitamin
38
RE
Retinol
38
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.906
aTE
alfa-tokoferol
0.906
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.105
mg
Niacin
7.9
NE
niacin
4.9
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.47
mg
Biotin
0
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
250
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
3.8
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.905
g
C15:0
0.17
g
C16:0
7.61
g
C17:0
0.34
g
C18:0
3.68
g
C14:1, n-5
0.424
g
C16:1, n-7
1.78
g
C18:1, n-9
11.9
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.566
g
C18:3, n-3
0.368
g
C20:4, n-6
0.283
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.7
g
Sum monoumættede
14.4
g
Sum polyumættede
1.22
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.368
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.849
g
Transfedtsyrer, total
0.849
g
Cholesterol
Cholesterol
73
mg
Aminosyrer
Isoleucin
770
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
390
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
620
mg
Tyrosin
520
mg
Threonin
670
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
820
mg
Arginin
950
mg
Histidin
540
mg
Alanin
930
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
880
mg
Prolin
720
mg
Serin
640
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0440