Chrom, Cr pr. 100 g | |
Te, blade | 335 μg |
Cacao, pulver | 173 μg |
Abrikos, tørret | 80 μg |
Daddel, tørret | 80 μg |
Cacao, instant, uden mælk, pulver | 78 μg |
Birkes, frø | 75.2 μg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 50 μg |
Lakridskonfekt | 43 μg |
Frugtpålæg, figen | 40.2 μg |
Røget svinefilet | 40 μg |
Musling, konserves | 31.6 μg |
Hamburgerryg, kogt | 30 μg |
Frugtpålæg, uspec. | 25.7 μg |
Musling, kogt | 25.6 μg |
Musling, rå | 25.6 μg |
Snacks, ekspanderet, majsbasis | 25 μg |
Småkage, uspec. | 24 μg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 23.2 μg |
Sojamel | 23 μg |
Kaffe, instant, pulver | 23 μg |
Torsk, lever, rå | 20.9 μg |
Torsk, lever, røget | 20.9 μg |
Dild, rå | 20.3 μg |
Ørred, hav-, rå | 20 μg |
Sesamfrø, afskallede | 20 μg |
Gule ærter (flækærter), rå | 18.8 μg |
Kartoffelchips, grove | 18 μg |
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis | 18 μg |
Sennep, brun, færdiglavet | 17 μg |
Karameller, blandede | 17 μg |
Sennep, gul, færdiglavet | 17 μg |
Sojabønner, tørrede | 16.8 μg |
Lakrids, salt | 16 μg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 16 μg |
Svinefedt, afsmeltet | 15.5 μg |
Cacao, instant, med mælk, pulver | 14 μg |
Salt kød | 14 μg |
Linser, tørrede, uspec. | 13.1 μg |
Roastbeef | 13 μg |
Østers, rå | 12.3 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 12 μg |
Flæskesvær, snacks | 12 μg |
Mandel, rå | 12 μg |
Salami | 12 μg |
Abrikos, konserves, let sukkerlage | 12 μg |
Hvide bønner, tørrede | 11.4 μg |
Brune bønner, tørrede | 11.4 μg |
Rullepølse | 11 μg |
Ananas, rå | 11 μg |
Ananas, konserves | 11 μg |
Kyllingepølse, pålæg | 10.5 μg |
Pumpernickel | 10.1 μg |
Snacks, ekstruderet, majsbasis | 10 μg |
Salt, havsalt (ikke jodberiget) | 10 μg |
Laks, røget, udskåret | 10 μg |
Kaffebønne, ristet, formalet | 10 μg |
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt | 9.4 μg |
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 9.4 μg |
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt | 9.4 μg |
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 9.4 μg |
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt | 9.4 μg |
Trekornsbrød | 9.3 μg |
Kørvel, hakket, dybfrost | 9.3 μg |
Kørvel, rå | 9.3 μg |
Spinat, rå | 9.3 μg |
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt | 9.2 μg |
Lucerne, alfalfa, frø | 9.1 μg |
Tun i tomat, konserves | 9 μg |
Champignon, konserves | 9 μg |
Tun i vand, konserves | 9 μg |
Tun i olie, konserves | 9 μg |
Rosin uden kerner | 8.8 μg |
Mungbønner, tørrede, rå | 8.8 μg |
Aborre, rå | 8.6 μg |
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet | 8.5 μg |
Grønkål, rå | 8.3 μg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 8.1 μg |
Lammekød, bryst, råt | 8.1 μg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 8.1 μg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 8.1 μg |
Lammekød, rygstykke, råt | 8.1 μg |
Lammekød, slag, råt | 8.1 μg |
Lammekød, bov, rå | 8.1 μg |
Jordnøddesmør | 8 μg |
Roulade, uspec. | 8 μg |
Jordnød, tørret | 8 μg |
Ostekiks, Cream Crackers | 8 μg |
Marcipan | 8 μg |
Grahamsbrød | 7.7 μg |
Kikærter, tørrede, rå | 7.6 μg |
Sigtebrød | 7.2 μg |
Surbrød | 7.2 μg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 7.1 μg |
Knude, rå | 7.1 μg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 7.1 μg |
Knækbrød, rug-, fint | 7.1 μg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 7 μg |
Medisterpølse, rå | 7 μg |
Chokolade, fyldt | 7 μg |
Pop Corn (poppede majskærner) | 7 μg |
Pop corn, traditionelle | 7 μg |
Fiberbrød | 7 μg |
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet | 7 μg |
Remoulade, uspec. | 7 μg |
Sylte | 7 μg |
Purløg, rå | 7 μg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 7 μg |
Persille, rå | 7 μg |
Pistacienød, tørret | 6.9 μg |
Pistacienød, tørristet | 6.9 μg |
Sojaolie | 6.8 μg |
Olivenolie | 6.8 μg |
Grovfranskbrød | 6.8 μg |
Majsolie | 6.8 μg |
Jordskok, rå | 6.4 μg |
Hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet | 6.3 μg |
Rugbrød, lyst | 6.21 μg |
Rasp | 6.2 μg |
Franskbrød | 6.2 μg |
Pølsebrød | 6.2 μg |
Rundstykke, spansk | 6.2 μg |
Rundstykke | 6.2 μg |
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 6.1 μg |
Hvilling, rå | 6.1 μg |
Flødechokolade | 6 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 6 μg |
Mørk chokolade | 6 μg |
Hyben pulver, tørret | 6 μg |
Flødechokolade med nødder | 6 μg |
Kogechokolade | 6 μg |
Smør, saltet | 6 μg |
Wienerpølse | 6 μg |
Pølse, hot dog | 6 μg |
Wienerpølse, konserves | 6 μg |
Pølser, cocktailpølser | 6 μg |
Smør, usaltet | 6 μg |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 6 μg |
Wienerpølse, ristet | 6 μg |
Kokosmel | 5.8 μg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 5.8 μg |
Softrugbrød (uden fedtrige frø) | 5.8 μg |
Spegepølse | 5.8 μg |
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 5.7 μg |
Rugbrød, fuldkorn | 5.7 μg |
Brasen, rå | 5.6 μg |
Krabbekløer, rå | 5.6 μg |
Sandart, rå | 5.4 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 5.3 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 5.3 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 5.3 μg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 5.3 μg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 5.3 μg |
Skinkemignon, rå | 5.3 μg |
Skinke, røget, kogt | 5.3 μg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 5.3 μg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, spareribs, rå | 5.3 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 5.3 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 5.3 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 5.3 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 5.3 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 5.3 μg |
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 5.3 μg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 5.3 μg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 5.3 μg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 5.3 μg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 5.3 μg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 5.3 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 5.3 μg |
Svinespæk, rygspæk | 5.3 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 5.3 μg |
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 5.3 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 5.3 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 5.3 μg |
Svinebov med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 5.3 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 5.3 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 5.3 μg |
Skinke, kogt, konserves | 5.3 μg |
Svinekam uden svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 5.3 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 5.3 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 5.3 μg |
Skinke med skank, rå | 5.3 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 5.3 μg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 5.3 μg |
Kødpølse | 5.3 μg |
Rugbrød, mørkt | 5.3 μg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 5.3 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 5.3 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 5.3 μg |
Hamburgerryg, røget | 5.3 μg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 5.3 μg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 5.3 μg |
Svinekød, bov i tern, rå | 5.3 μg |
Skinke, røget | 5.3 μg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 5.3 μg |
Svinekam med svær, rå | 5.3 μg |
Svinekød, revelsben, rå | 5.3 μg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 5.3 μg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 5.3 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 5.3 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 5.3 μg |
Kalvekød, helt magert | 5.2 μg |
Gedde, rå | 5.13 μg |
Lever, okse, rå | 5.1 μg |
Spinat, hakket, dybfrost | 5 μg |
Salt, bordsalt | 5 μg |
Sirup | 5 μg |
Rødbede, konserves | 5 μg |
Tomatketchup | 5 μg |
Honning | 5 μg |
Tomatpure | 5 μg |
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker | 5 μg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 5 μg |
Tomatpure, koncentreret | 5 μg |
Krabbekløer, konserves | 4.88 μg |
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet | 4.5 μg |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 4.49 μg |
Hvedeklid | 4.4 μg |
Müsli, uspec. | 4.3 μg |
Ris, polerede, rå | 4.2 μg |
Hyldebær, rå | 4.1 μg |
Nyre, okse, rå | 4.1 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 4 μg |
Makaroni, spaghetti, rå | 4 μg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 4 μg |
Kantarel, rå | 4 μg |
Sardin, i olie, konserves | 4 μg |
Tunge, svin, rå | 4 μg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 4 μg |
Oksekød, tværreb, råt | 4 μg |
Kogt oksebryst | 4 μg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 4 μg |
Oksekød, culotte, rå | 4 μg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 4 μg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 4 μg |
Tunge, svin, saltet | 4 μg |
Hvidvin, Rhinskvin | 4 μg |
Hvidvin, medium | 4 μg |
Asparges, konserves | 4 μg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 4 μg |
Oksekød, slag, råt | 4 μg |
Madeira | 4 μg |
Oksekød, yderlår, råt | 4 μg |