Rundstykke, spansk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rundstykke, spansk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.1 %
Fedt, total
7.8 %
Kulhydrat, total
79.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1185
kJ
Protein, total
9.4
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
2.5
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
56.6
g
kulhydrat, tilgængelig
53.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2
g
Vand
28.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.177
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.103
mg
Niacin
1.95
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.95
mg
B6-vitamin
0.068
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
70
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
529
mg
Kalium, K
146
mg
Calcium, Ca
72.8
mg
Magnesium, Mg
24.3
mg
Phosphor, P
137
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.72
mg
Jod, I
2.5
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.2
μg
Selen, Se
3.1
μg
Nikkel, Ni
23.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.1
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.35
g
Stivelse
47.6
g
Fedtsyrer
C18:2, n-6
1.08
g
C18:3, n-3
0.108
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.648
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.108
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.08
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1131