B6-vitamin pr. 100 g | |
Krebs, rå | 2.1 mg |
Gær, tørret | 2 mg |
Dild, tørret | 1.71 mg |
Pistacienød, tørret | 1.7 mg |
Hvedekim, rå | 1.42 mg |
Hvedeklid | 1.38 mg |
Gærekstrakt, marmite | 1.3 mg |
Pistacienød, tørristet | 1.27 mg |
Hvidløg, rå | 1.24 mg |
Frølår, dybfrost | 1.2 mg |
Karry, pulver | 1.15 mg |
Bagegær, presset, rå | 1.1 mg |
Laks, røget, udskåret | 1 mg |
Lever, okse, rå | 1 mg |
Tun, rå | 1 mg |
Laks, rå | 0.975 mg |
Lever, gåse, rå | 0.93 mg |
Lever, kalv, rå | 0.9 mg |
Hornfisk, rå | 0.9 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 0.86 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 0.86 mg |
Lever, høne, rå | 0.8 mg |
Lever, kylling, rå | 0.8 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 0.79 mg |
Hørfrø, rå | 0.79 mg |
Sesamfrø, afskallede | 0.79 mg |
Lever, ande, rå | 0.76 mg |
Cornflakes, uspec. | 0.754 mg |
Hirse, hele korn | 0.75 mg |
Hirseflager | 0.75 mg |
Fasan, kød, rå | 0.74 mg |
Valnød | 0.74 mg |
Ørred, regnbue-, rå | 0.69 mg |
Lever, svin, rå | 0.665 mg |
Æg, blomme, tørret | 0.66 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 0.66 mg |
Gås, kød, rå | 0.64 mg |
And, brystkød, rå | 0.63 mg |
Nyre, svin, rå | 0.613 mg |
Makrel, rå | 0.61 mg |
Kanin, kød, rå | 0.6 mg |
Høne, kød, rå | 0.6 mg |
Vallepulver, tørret | 0.584 mg |
Gås, kød og skind, rå | 0.58 mg |
Sojamel | 0.57 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 0.556 mg |
Birkes, frø | 0.55 mg |
Hasselnød, tørret | 0.54 mg |
Ørred, hav-, rå | 0.539 mg |
Kartoffelchips, grove | 0.53 mg |
Due, kød, rå | 0.53 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.53 mg |
Hvide bønner, tørrede | 0.508 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.5 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.5 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.5 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 0.5 mg |
Nyre, kalv, rå | 0.5 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.5 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 0.5 mg |
Makrel, røget | 0.5 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.5 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.5 mg |
Hestekød, råt | 0.5 mg |
Jordnøddesmør | 0.5 mg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0.5 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 0.5 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.5 mg |
Ris, brune, rå | 0.495 mg |
Skummetmælkspulver | 0.49 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 0.48 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 0.48 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.48 mg |
Løg, ristede | 0.48 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 0.47 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.46 mg |
Kalkun, kød, rå | 0.46 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 0.46 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.45 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.45 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.45 mg |
Laks, konserves | 0.45 mg |
Oksekød, culotte, rå | 0.45 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.45 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.44 mg |
Hjerte, svin, råt | 0.438 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.436 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.436 mg |
Skinke, røget, kogt | 0.436 mg |
Hellefisk, rå | 0.43 mg |
Hellefisk, gravad | 0.43 mg |
Nyre, okse, rå | 0.43 mg |
Tun i olie, konserves | 0.425 mg |
Tun i tomat, konserves | 0.425 mg |
Helleflynder, røget | 0.422 mg |
Helleflynder, rå | 0.422 mg |
Sojabønner, tørrede | 0.417 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 0.417 mg |
Brune bønner, tørrede | 0.415 mg |
Due, kød og skind, rå | 0.41 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 0.41 mg |
Kalvekød, helt magert | 0.408 mg |
Kalvekød, magert, råt | 0.408 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 0.408 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 0.408 mg |
Ris, parboiled, rå | 0.402 mg |
Roastbeef | 0.4 mg |
Boghvedegryn, rå | 0.4 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.4 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 0.4 mg |
Skinke, røget | 0.4 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.4 mg |
Kalkunkød, hakket, råt | 0.4 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 0.4 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.4 mg |
Kylling, kød, rå | 0.39 mg |
Æg, hele, tørret | 0.388 mg |
Oksekød, tykbryst, råt | 0.38 mg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 0.38 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.374 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.37 mg |
Hamburgerryg, røget | 0.37 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.37 mg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.37 mg |
Svinekam uden svær, rå | 0.37 mg |
Oksekød, tværreb, råt | 0.37 mg |
Svinebov med svær, rå | 0.37 mg |
Oksekød, slag, råt | 0.37 mg |
Bækforel, rå | 0.368 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 0.366 mg |
Sild, rå | 0.366 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 0.364 mg |
Blæksprutte, rå | 0.36 mg |
Avocado, rå | 0.36 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.357 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.357 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.356 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.355 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 0.355 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 0.355 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.353 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.35 mg |
Tunge, svin, saltet | 0.35 mg |
Sild, røget | 0.35 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.35 mg |
Havkat, plettet, rå | 0.35 mg |
Kippers i olie, konserves | 0.35 mg |
Havkat, rå | 0.35 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.35 mg |
Tunge, svin, rå | 0.35 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.35 mg |
Grønkål, rå | 0.35 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 0.35 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 0.348 mg |
Jordnød, tørret | 0.348 mg |
Peber, sort | 0.34 mg |
And, kød, rå | 0.34 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.34 mg |
Salt kød | 0.34 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.337 mg |
Tomat, tørret | 0.332 mg |
Bygmel | 0.33 mg |
Majsmel | 0.33 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 0.33 mg |
Kastanje, ægte, rå | 0.33 mg |
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis | 0.33 mg |
Hamburgerryg, kogt | 0.33 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.33 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 0.33 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.33 mg |
Cashewnød, olieristet | 0.323 mg |
Høne, kød og skind, rå | 0.32 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.32 mg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.32 mg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.32 mg |
Kogt oksebryst | 0.32 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 0.32 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.32 mg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.32 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.32 mg |
Hjerte, kalv, råt | 0.314 mg |
Rødspætte, rå | 0.314 mg |
Søtunge, rå | 0.314 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.31 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
Skinke med skank, rå | 0.31 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.31 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.31 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.31 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.31 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.31 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.31 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.31 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
Skinkemignon, rå | 0.31 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.309 mg |
Peberfrugt, rød, rå | 0.305 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.304 mg |
Sødmælkspulver | 0.302 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.301 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.301 mg |
Karse, frisk | 0.3 mg |
Røget svinefilet | 0.3 mg |
Te, blade | 0.3 mg |
Krabbekløer, rå | 0.3 mg |
Hare, rå | 0.3 mg |
Krabbe, kogt | 0.3 mg |
Æg, blomme, rå | 0.3 mg |
Byggryn, rå | 0.3 mg |
Krabbekløer, konserves | 0.3 mg |
Dild, rå | 0.3 mg |
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå | 0.299 mg |
Banan, rå | 0.299 mg |
Rødtunge, rå | 0.296 mg |
Yams, rå | 0.293 mg |
Fladbrød | 0.293 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 0.293 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 0.293 mg |
Fårekød, kølle, rå | 0.29 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 0.284 mg |
Rosenkål, uspec., rå | 0.28 mg |
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 0.28 mg |
Tvebakker | 0.28 mg |
Boghvedemel | 0.28 mg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.28 mg |
Peber, chili, rå | 0.278 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 0.278 mg |
Skinke, kogt, konserves | 0.27 mg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.27 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.27 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.27 mg |
Svinekam med svær, rå | 0.27 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.27 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.27 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 0.265 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 0.265 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.261 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.26 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.26 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.26 mg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.26 mg |
Hjerte, okse, råt | 0.26 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.26 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.26 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.26 mg |
Ising, rå | 0.257 mg |
Cashewnød, tørristet | 0.256 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.251 mg |
Feta, 50+ | 0.25 mg |