| B6-vitamin pr. 100 g | |
| Krebs, rå | 2.1 mg |
| Gær, tørret | 2 mg |
| Dild, tørret | 1.71 mg |
| Pistacienød, tørret | 1.7 mg |
| Hvedekim, rå | 1.42 mg |
| Hvedeklid | 1.38 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 1.3 mg |
| Pistacienød, tørristet | 1.27 mg |
| Hvidløg, rå | 1.24 mg |
| Frølår, dybfrost | 1.2 mg |
| Karry, pulver | 1.15 mg |
| Bagegær, presset, rå | 1.1 mg |
| Laks, røget, udskåret | 1 mg |
| Lever, okse, rå | 1 mg |
| Tun, rå | 1 mg |
| Laks, rå | 0.975 mg |
| Lever, gåse, rå | 0.93 mg |
| Lever, kalv, rå | 0.9 mg |
| Hornfisk, rå | 0.9 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 0.86 mg |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 0.86 mg |
| Lever, høne, rå | 0.8 mg |
| Lever, kylling, rå | 0.8 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 0.79 mg |
| Hørfrø, rå | 0.79 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 0.79 mg |
| Lever, ande, rå | 0.76 mg |
| Cornflakes, uspec. | 0.754 mg |
| Hirse, hele korn | 0.75 mg |
| Hirseflager | 0.75 mg |
| Fasan, kød, rå | 0.74 mg |
| Valnød | 0.74 mg |
| Ørred, regnbue-, rå | 0.69 mg |
| Lever, svin, rå | 0.665 mg |
| Æg, blomme, tørret | 0.66 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 0.66 mg |
| Gås, kød, rå | 0.64 mg |
| And, brystkød, rå | 0.63 mg |
| Nyre, svin, rå | 0.613 mg |
| Makrel, rå | 0.61 mg |
| Kanin, kød, rå | 0.6 mg |
| Høne, kød, rå | 0.6 mg |
| Vallepulver, tørret | 0.584 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 0.58 mg |
| Sojamel | 0.57 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 0.556 mg |
| Birkes, frø | 0.55 mg |
| Hasselnød, tørret | 0.54 mg |
| Ørred, hav-, rå | 0.539 mg |
| Kartoffelchips, grove | 0.53 mg |
| Due, kød, rå | 0.53 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.53 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 0.508 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.5 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.5 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.5 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 0.5 mg |
| Nyre, kalv, rå | 0.5 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.5 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 0.5 mg |
| Makrel, røget | 0.5 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.5 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.5 mg |
| Hestekød, råt | 0.5 mg |
| Jordnøddesmør | 0.5 mg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0.5 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 0.5 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.5 mg |
| Ris, brune, rå | 0.495 mg |
| Skummetmælkspulver | 0.49 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 0.48 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 0.48 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.48 mg |
| Løg, ristede | 0.48 mg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 0.47 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.46 mg |
| Kalkun, kød, rå | 0.46 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 0.46 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.45 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.45 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.45 mg |
| Laks, konserves | 0.45 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 0.45 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.45 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.44 mg |
| Hjerte, svin, råt | 0.438 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 0.436 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.436 mg |
| Skinke, røget, kogt | 0.436 mg |
| Hellefisk, rå | 0.43 mg |
| Hellefisk, gravad | 0.43 mg |
| Nyre, okse, rå | 0.43 mg |
| Tun i olie, konserves | 0.425 mg |
| Tun i tomat, konserves | 0.425 mg |
| Helleflynder, røget | 0.422 mg |
| Helleflynder, rå | 0.422 mg |
| Sojabønner, tørrede | 0.417 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 0.417 mg |
| Brune bønner, tørrede | 0.415 mg |
| Due, kød og skind, rå | 0.41 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 0.41 mg |
| Kalvekød, helt magert | 0.408 mg |
| Kalvekød, magert, råt | 0.408 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 0.408 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 0.408 mg |
| Ris, parboiled, rå | 0.402 mg |
| Roastbeef | 0.4 mg |
| Boghvedegryn, rå | 0.4 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.4 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 0.4 mg |
| Skinke, røget | 0.4 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.4 mg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 0.4 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 0.4 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 0.4 mg |
| Kylling, kød, rå | 0.39 mg |
| Æg, hele, tørret | 0.388 mg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 0.38 mg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 0.38 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.374 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.37 mg |
| Hamburgerryg, røget | 0.37 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.37 mg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.37 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 0.37 mg |
| Oksekød, tværreb, råt | 0.37 mg |
| Svinebov med svær, rå | 0.37 mg |
| Oksekød, slag, råt | 0.37 mg |
| Bækforel, rå | 0.368 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 0.366 mg |
| Sild, rå | 0.366 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 0.364 mg |
| Blæksprutte, rå | 0.36 mg |
| Avocado, rå | 0.36 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.357 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.357 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.356 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.355 mg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 0.355 mg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 0.355 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.353 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.35 mg |
| Tunge, svin, saltet | 0.35 mg |
| Sild, røget | 0.35 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.35 mg |
| Havkat, plettet, rå | 0.35 mg |
| Kippers i olie, konserves | 0.35 mg |
| Havkat, rå | 0.35 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 0.35 mg |
| Tunge, svin, rå | 0.35 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 0.35 mg |
| Grønkål, rå | 0.35 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 0.35 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 0.348 mg |
| Jordnød, tørret | 0.348 mg |
| Peber, sort | 0.34 mg |
| And, kød, rå | 0.34 mg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.34 mg |
| Salt kød | 0.34 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 0.337 mg |
| Tomat, tørret | 0.332 mg |
| Bygmel | 0.33 mg |
| Majsmel | 0.33 mg |
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 0.33 mg |
| Kastanje, ægte, rå | 0.33 mg |
| Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis | 0.33 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 0.33 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.33 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 0.33 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.33 mg |
| Cashewnød, olieristet | 0.323 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 0.32 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.32 mg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.32 mg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.32 mg |
| Kogt oksebryst | 0.32 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 0.32 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.32 mg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 0.32 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.32 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 0.314 mg |
| Rødspætte, rå | 0.314 mg |
| Søtunge, rå | 0.314 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.31 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
| Skinke med skank, rå | 0.31 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.31 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.31 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.31 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.31 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.31 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.31 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.31 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.31 mg |
| Skinkemignon, rå | 0.31 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.309 mg |
| Peberfrugt, rød, rå | 0.305 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.304 mg |
| Sødmælkspulver | 0.302 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.301 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 0.301 mg |
| Karse, frisk | 0.3 mg |
| Røget svinefilet | 0.3 mg |
| Te, blade | 0.3 mg |
| Krabbekløer, rå | 0.3 mg |
| Hare, rå | 0.3 mg |
| Krabbe, kogt | 0.3 mg |
| Æg, blomme, rå | 0.3 mg |
| Byggryn, rå | 0.3 mg |
| Krabbekløer, konserves | 0.3 mg |
| Dild, rå | 0.3 mg |
| Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå | 0.299 mg |
| Banan, rå | 0.299 mg |
| Rødtunge, rå | 0.296 mg |
| Yams, rå | 0.293 mg |
| Fladbrød | 0.293 mg |
| Knækbrød, hvede-, fint | 0.293 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 0.293 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 0.29 mg |
| Rugkerner, hele/knækkede | 0.284 mg |
| Rosenkål, uspec., rå | 0.28 mg |
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 0.28 mg |
| Tvebakker | 0.28 mg |
| Boghvedemel | 0.28 mg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.28 mg |
| Peber, chili, rå | 0.278 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 0.278 mg |
| Skinke, kogt, konserves | 0.27 mg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.27 mg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.27 mg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.27 mg |
| Svinekam med svær, rå | 0.27 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.27 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.27 mg |
| Knækbrød, rug-, fint | 0.265 mg |
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 0.265 mg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.261 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.26 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.26 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.26 mg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.26 mg |
| Hjerte, okse, råt | 0.26 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.26 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.26 mg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.26 mg |
| Ising, rå | 0.257 mg |
| Cashewnød, tørristet | 0.256 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.251 mg |
| Feta, 50+ | 0.25 mg |