Cornflakes, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Morgenprodukter
Cornflakes, uspec.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7.8 %
Fedt, total
3.1 %
Kulhydrat, total
89.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1559
kJ
Protein, total
7.3
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
83.2
g
kulhydrat, tilgængelig
80.1
g
tilsat sukker
5
g
kostfibre
3.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.02
aTE
alfa-tokoferol
0.02
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.874
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.804
mg
Niacin
0.567
NE
niacin
1.1
mg
tryptofans bidrag
0.567
mg
B6-vitamin
0.754
mg
Pantothensyre
0.185
mg
Folat
223
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
L-dehydroascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
883
mg
Kalium, K
91.6
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
11.9
mg
Phosphor, P
56
mg
Jern, Fe
4.35
mg
Kobber, Cu
0.063
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.11
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
2.6
μg
Nikkel, Ni
7.21
μg
Kulhydrater
Glucose
1.5
g
Lactose
0
g
Maltose
0.53
g
Saccharose
3.6
g
Sukkerarter, ialt
5.63
g
Stivelse
77.7
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.165
g
C17:0
0
g
C18:0
0.032
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.364
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.6
g
C18:3, n-3
0.015
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.197
g
Sum monoumættede
0.364
g
Sum polyumættede
0.615
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.015
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.6
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
280
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
56
mg
Methionin
150
mg
Cystin
92
mg
Phenylalanin
380
mg
Tyrosin
200
mg
Threonin
220
mg
Tryptofan
34
mg
Valin
380
mg
Arginin
160
mg
Histidin
210
mg
Alanin
620
mg
Asparaginsyre
390
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
220
mg
Prolin
780
mg
Serin
360
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0043