K-vitamin pr. 100 g | |
Persille, rå | 790 μg |
Spinat, rå | 560 μg |
Sojaolie | 540 μg |
Spinat, hakket, dybfrost | 340 μg |
Purløg, rå | 310 μg |
Koriander, blade, friske | 310 μg |
Kikærter, tørrede, rå | 264 μg |
Broccoli, rå | 260 μg |
Rosenkål, dybfrost | 250 μg |
Grønkål, rå | 250 μg |
Rosenkål, uspec., rå | 250 μg |
Grønkål, dybfrost | 250 μg |
Sojamel | 200 μg |
Spidskål, rå | 170 μg |
Mungbønner, tørrede, rå | 170 μg |
Brune bønner, tørrede | 170 μg |
Hvide bønner, tørrede | 170 μg |
Rødkål, konserves | 149 μg |
Rødkål, rå | 149 μg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 147 μg |
Salat, hovedsalat, rå | 130 μg |
Salat, Iceberg, rå | 112 μg |
Lever, okse, rå | 104 μg |
Selleri, rod, rå | 100 μg |
Hvedeklid | 83 μg |
Gule ærter (flækærter), rå | 81 μg |
Lever, kylling, rå | 80 μg |
Lever, høne, rå | 80 μg |
Hvidkål, rå | 76 μg |
Mayonnaise | 75 μg |
Grønne ærter, rå | 70 μg |
Grønne ærter, dybfrost | 70 μg |
Grønne ærter, konserves | 70 μg |
Sojabønner, tørrede | 47 μg |
Asparges, uspec., rå | 39 μg |
Hvedekim, rå | 39 μg |
Bønnespirer, mung, rå | 33 μg |
Bønnespirer, uspec., rå | 33 μg |
Grønne bønner, dybfrost | 32 μg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 30 μg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 30 μg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 30 μg |
Lever, svin, rå | 30 μg |
Hvedegryn, mannagryn | 30 μg |
Lever, kalv, rå | 27 μg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 25.8 μg |
Honning | 25 μg |
Jordbær, dybfrost, usukrede | 20 μg |
Grahamsbrød | 20 μg |
Jordbær, rå | 20 μg |
Jordbær, dybfrost, sukrede | 20 μg |
Trekornsbrød | 20 μg |
Agurk, rå | 16.4 μg |
Blomkål, dybfrost | 16 μg |
Kartoffel, uspec., rå | 16 μg |
Blomkål, dansk, rå | 16 μg |
Blomkål, importeret, rå | 16 μg |
Blomkål, uspec., rå | 16 μg |
Gulerod, dansk, rå | 15 μg |
Gulerod, importeret, rå | 15 μg |
Grønne bønner, rå | 14.4 μg |
Gulerod, uspec., rå | 13.2 μg |
Grøntsagsjuice, pasteuriseret | 13 μg |
Kokosfedt | 10 μg |
Leverpostej | 10 μg |
Avocado, rå | 8 μg |
Palmeolie | 8 μg |
Tomat, uspec., rå | 7.9 μg |
Tomat, dansk, rå | 7.9 μg |
Tomatjuice, konserves | 7.9 μg |
Tomat, importeret, rå | 7.9 μg |
Æble, dansk, råt | 3 μg |
Æble, importeret, råt | 3 μg |
Safflowerolie (højt oliesyreindhold) | 3 μg |
Æble, uspec., råt | 3 μg |
Majsolie | 1.9 μg |
Æg, hele, tørret | 1.2 μg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.7 μg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 0.7 μg |
Æg, blomme, rå | 0.7 μg |
Majskolbe, rå | 0.3 μg |
Æg, hele, rå | 0.3 μg |
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker | 0.2 μg |
Rødbede, rå | 0.2 μg |
Rødbede, konserves | 0.2 μg |