Rødbede, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Rødbede, konserves
Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
6.2 %
Fedt, total
4.2 %
Kulhydrat, total
89.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
255
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
14.4
g
kulhydrat, tilgængelig
12.4
g
tilsat sukker
3.4
g
kostfibre
2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
83.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0.583
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
7
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.08
aTE
alfa-tokoferol
0.08
mg
K-vitamin
0.2
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
0.24
NE
niacin
0.157
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.1
mg
Biotin
0
μg
Folat
37
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
194
mg
Kalium, K
330
mg
Calcium, Ca
22.7
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
24.2
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.21
mg
Zink, Zn
0.31
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
0.72
mg
Chrom, Cr
5
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
3.4
μg
Kulhydrater
Fructose
0.29
g
Glucose
0.35
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
11.8
g
Sukkerarter, ialt
12.4
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.055
g
C18:0
0.002
g
C18:1, n-9
0.031
g
C18:2, n-6
0.126
g
C18:3, n-3
0.025
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.058
g
Sum monoumættede
0.031
g
Sum polyumættede
0.151
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.026
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.126
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
19
mg
Leucin
21
mg
Lysin
22
mg
Methionin
5
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
9
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
18
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
26
mg
Arginin
19
mg
Histidin
10
mg
Alanin
24
mg
Asparaginsyre
51
mg
Glutaminsyre
290
mg
Glycin
18
mg
Prolin
11
mg
Serin
30
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0233