| Biotin pr. 100 g | |
| Lever, høne, rå | 210 μg |
| Lever, kylling, rå | 210 μg |
| Gær, tørret | 200 μg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 114 μg |
| Bagegær, presset, rå | 60 μg |
| Sojabønner, tørrede | 60 μg |
| Æg, blomme, rå | 60 μg |
| Lever, svin, rå | 44 μg |
| Østers, rå | 41 μg |
| Lever, kalv, rå | 39 μg |
| Grønkål, rå | 36 μg |
| Grønkål, dybfrost | 36 μg |
| Jordnød, tørret | 34 μg |
| Lever, okse, rå | 33 μg |
| Nyre, svin, rå | 32 μg |
| Paté, pålæg | 27 μg |
| Æg, hele, rå | 25 μg |
| Nyre, okse, rå | 24 μg |
| Hvedeklid | 24 μg |
| Leverpostej | 24 μg |
| Nyre, kalv, rå | 24 μg |
| Leverpostej, fedtreduceret | 23 μg |
| Havregryn, uspec. | 19 μg |
| Havregryn, ikke beriget | 19 μg |
| Havregryn, beriget | 19 μg |
| Valnød | 19 μg |
| Hjerte, svin, råt | 18.2 μg |
| Champignon, konserves | 16 μg |
| Skummetmælkspulver | 16 μg |
| Champignon, rå | 16 μg |
| Flæskesvær, snacks | 14 μg |
| Torsk, rogn, rå | 13 μg |
| Torsk, rogn, konserves | 13 μg |
| Mayonnaise | 12 μg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 12 μg |
| Sødmælkspulver | 10 μg |
| Sild, rå | 10 μg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 10 μg |
| Snacks, ekspanderet, majsbasis | 9.6 μg |
| Kyllingepølse, pålæg | 9 μg |
| Snacks, ekstruderet, majsbasis | 8.7 μg |
| Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 8.3 μg |
| Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 7.6 μg |
| Hjerte, kalv, råt | 7.3 μg |
| Makrel, røget | 7 μg |
| Makrel i tomat, konserves | 7 μg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 7 μg |
| Spegepølse | 7 μg |
| Makrel, rå | 7 μg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 7 μg |
| Rasp | 6.2 μg |
| Pop corn, traditionelle | 6.1 μg |
| Pop Corn (poppede majskærner) | 6.1 μg |
| Brie, 50+ | 6 μg |
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 6 μg |
| Camembert, 45+ | 6 μg |
| Grahamsbrød | 6 μg |
| Camembert, 50+ | 6 μg |
| Brie, 45+ | 6 μg |
| Rugkerner, hele/knækkede | 6 μg |
| And, kød og skind, rå | 6 μg |
| Brie, 60+ | 6 μg |
| Camembert, 30+ | 6 μg |
| Banan, rå | 5.5 μg |
| Rullepølse | 5.3 μg |
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 5.2 μg |
| Wienerpølse | 5.2 μg |
| Medisterpølse, røget | 5.2 μg |
| Pølse, hot dog | 5.2 μg |
| Wienerpølse, konserves | 5.2 μg |
| Wienerpølse, ristet | 5.2 μg |
| Sild, røget | 5.1 μg |
| Helleflynder, rå | 5 μg |
| Hummer, konserves | 5 μg |
| Laks, konserves | 5 μg |
| Rødtunge, rå | 5 μg |
| Helleflynder, røget | 5 μg |
| Laks, røget, udskåret | 5 μg |
| Hummer, kogt | 5 μg |
| Kuller, rå | 5 μg |
| Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 5 μg |
| Jomfruhummer, rå | 5 μg |
| Pumpernickel | 5 μg |
| Hummer, rå | 5 μg |
| Laks, rå | 5 μg |
| Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 4.9 μg |
| Kødpølse | 4.8 μg |
| Bacon i tern, rå | 4.8 μg |
| Bacon i skiver, rå | 4.8 μg |
| Rugbrød, mørkt | 4.7 μg |
| Rugbrød, fuldkorn | 4.5 μg |
| Kippers i olie, konserves | 4.5 μg |
| Softrugbrød (uden fedtrige frø) | 4.1 μg |
| Sardin, i tomat, konserves | 4 μg |
| Mariekiks | 4 μg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 4 μg |
| Sardin, i olie, konserves | 4 μg |
| Småkage, uspec. | 4 μg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 4 μg |
| Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 3.7 μg |
| Pølser, cocktailpølser | 3.7 μg |
| Medisterpølse, rå | 3.7 μg |
| Avocado, rå | 3.6 μg |
| Ylette naturel | 3.5 μg |
| Yoghurt med müsli | 3.5 μg |
| Yoghurt med frugt, uspec. | 3.5 μg |
| A38, acidophilus tykmælk | 3.5 μg |
| Tykmælk | 3.5 μg |
| Yoghurt med jordbær | 3.5 μg |
| Yoghurt med appelsinsaft | 3.5 μg |
| Yoghurt med peach melba | 3.5 μg |
| Yoghurt naturel | 3.5 μg |
| Kefir | 3.5 μg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 3.5 μg |
| Yoghurt med pære og banan | 3.5 μg |
| Letmælksyoghurt med saft | 3.5 μg |
| Cultura, syrnet sødmælk | 3.5 μg |
| Gulerod, uspec., rå | 3.4 μg |
| Gulerod, dansk, rå | 3.4 μg |
| Gulerod, importeret, rå | 3.4 μg |
| Tunge, kalv, rå | 3.3 μg |
| Tunge, kalv, saltet | 3.3 μg |
| Flødechokolade | 3 μg |
| Ris, polerede, rå | 3 μg |
| Tun i tomat, konserves | 3 μg |
| Flødechokolade med nødder | 3 μg |
| Mørk chokolade | 3 μg |
| Ris, brune, rå | 3 μg |
| Sigtebrød | 3 μg |
| Grønne ærter, rå | 3 μg |
| Risengryn, grødris, polerede, rå | 3 μg |
| Rugbrød, lyst | 3 μg |
| Tomatpure, koncentreret | 3 μg |
| Tun i vand, konserves | 3 μg |
| Grønne ærter, dybfrost | 3 μg |
| Chokolade, fyldt | 3 μg |
| Salami | 3 μg |
| Lammebrissel, rå | 3 μg |
| Surbrød | 3 μg |
| Kogechokolade | 3 μg |
| Ris, parboiled, rå | 3 μg |
| Tun i olie, konserves | 3 μg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 3 μg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 2.9 μg |
| Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet | 2.9 μg |
| Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 2.8 μg |
| Flûte, groft, industrifremstillet | 2.8 μg |
| Creme Fraiche 9% | 2.74 μg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 2.7 μg |
| Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner | 2.7 μg |
| Ribs, rå | 2.6 μg |
| Skinke, kogt, konserves | 2.6 μg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 2.6 μg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 2.6 μg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 2.6 μg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 2.6 μg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
| Skinkemignon, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 2.6 μg |
| Hestekød, råt | 2.6 μg |
| Skinke, røget | 2.6 μg |
| Svinekød, halssnitte, rå | 2.6 μg |
| Skinke med skank, rå | 2.6 μg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 2.6 μg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 2.6 μg |
| Skinke, røget, kogt | 2.6 μg |
| Bayonneskinke, udbenet | 2.6 μg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 2.6 μg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 2.6 μg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 2.6 μg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 2.6 μg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 2.6 μg |
| Svinekam uden svær, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 2.6 μg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 2.6 μg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 2.6 μg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 2.6 μg |
| Svinekam med svær, rå | 2.6 μg |
| Svinebov med svær, rå | 2.6 μg |
| Hamburgerryg, kogt | 2.5 μg |
| Sigtemel | 2.5 μg |
| Solbær, rå | 2.4 μg |
| Tyttebær, rå | 2.4 μg |
| Røget svinefilet | 2.3 μg |
| Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet | 2.1 μg |
| Hjerte, okse, råt | 2 μg |
| Høne, kød, rå | 2 μg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 2 μg |
| Kylling, kød og skind, rå | 2 μg |
| Tunge, svin, rå | 2 μg |
| Skummetmælk, økologisk | 2 μg |
| Tunge, svin, saltet | 2 μg |
| Høne, kød og skind, rå | 2 μg |
| Kalkun, kød, rå | 2 μg |
| Cacaoskummetmælk | 2 μg |
| Sødmælk (UHT) | 2 μg |
| Gedemælk | 2 μg |
| Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet | 2 μg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 2 μg |
| Hasselnød, tørret | 2 μg |
| Paranød | 2 μg |
| Kylling, kød, rå | 2 μg |
| Skummetmælk | 2 μg |
| Blodpølse | 2 μg |
| Tunge, okse, rå | 2 μg |
| Cacaoskummetmælk (UHT) | 2 μg |
| Hamburgerryg, røget | 2 μg |
| Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 1.91 μg |
| Rundstykke | 1.9 μg |
| Franskbrød | 1.9 μg |
| Grovfranskbrød | 1.9 μg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1.9 μg |
| Hindbær, dybfrost | 1.9 μg |
| Hindbær, rå | 1.9 μg |
| Pølsebrød | 1.9 μg |
| Rundstykke, spansk | 1.9 μg |
| Hvedemel | 1.9 μg |
| Hvedebrød, fint, store | 1.9 μg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 1.9 μg |
| Hvedebrød, store, italiensk | 1.9 μg |
| Fiberbrød | 1.9 μg |
| Jordbærmarmelade | 1.8 μg |
| Hindbærmarmelade | 1.8 μg |
| Hyldebær, rå | 1.8 μg |
| Emmentaler, 45+ | 1.7 μg |
| Ymer naturel | 1.7 μg |
| Gruyere, 45+ | 1.7 μg |
| Chesire, 50+ | 1.7 μg |
| Cheddar, 50+ | 1.7 μg |
| Kørvel, hakket, dybfrost | 1.6 μg |
| Kørvel, rå | 1.6 μg |
| Spinat, hakket, dybfrost | 1.6 μg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 1.6 μg |
| Spinat, rå | 1.6 μg |