Biotin pr. 100 g | |
Lever, høne, rå | 210 μg |
Lever, kylling, rå | 210 μg |
Gær, tørret | 200 μg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 114 μg |
Bagegær, presset, rå | 60 μg |
Sojabønner, tørrede | 60 μg |
Æg, blomme, rå | 60 μg |
Lever, svin, rå | 44 μg |
Østers, rå | 41 μg |
Lever, kalv, rå | 39 μg |
Grønkål, rå | 36 μg |
Grønkål, dybfrost | 36 μg |
Jordnød, tørret | 34 μg |
Lever, okse, rå | 33 μg |
Nyre, svin, rå | 32 μg |
Paté, pålæg | 27 μg |
Æg, hele, rå | 25 μg |
Nyre, okse, rå | 24 μg |
Hvedeklid | 24 μg |
Leverpostej | 24 μg |
Nyre, kalv, rå | 24 μg |
Leverpostej, fedtreduceret | 23 μg |
Havregryn, uspec. | 19 μg |
Havregryn, ikke beriget | 19 μg |
Havregryn, beriget | 19 μg |
Valnød | 19 μg |
Hjerte, svin, råt | 18.2 μg |
Champignon, konserves | 16 μg |
Skummetmælkspulver | 16 μg |
Champignon, rå | 16 μg |
Flæskesvær, snacks | 14 μg |
Torsk, rogn, rå | 13 μg |
Torsk, rogn, konserves | 13 μg |
Mayonnaise | 12 μg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 12 μg |
Sødmælkspulver | 10 μg |
Sild, rå | 10 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 10 μg |
Snacks, ekspanderet, majsbasis | 9.6 μg |
Kyllingepølse, pålæg | 9 μg |
Snacks, ekstruderet, majsbasis | 8.7 μg |
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 8.3 μg |
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 7.6 μg |
Hjerte, kalv, råt | 7.3 μg |
Makrel, røget | 7 μg |
Makrel i tomat, konserves | 7 μg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 7 μg |
Spegepølse | 7 μg |
Makrel, rå | 7 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 7 μg |
Rasp | 6.2 μg |
Pop corn, traditionelle | 6.1 μg |
Pop Corn (poppede majskærner) | 6.1 μg |
Brie, 50+ | 6 μg |
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 6 μg |
Camembert, 45+ | 6 μg |
Grahamsbrød | 6 μg |
Camembert, 50+ | 6 μg |
Brie, 45+ | 6 μg |
Rugkerner, hele/knækkede | 6 μg |
And, kød og skind, rå | 6 μg |
Brie, 60+ | 6 μg |
Camembert, 30+ | 6 μg |
Banan, rå | 5.5 μg |
Rullepølse | 5.3 μg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 5.2 μg |
Wienerpølse | 5.2 μg |
Medisterpølse, røget | 5.2 μg |
Pølse, hot dog | 5.2 μg |
Wienerpølse, konserves | 5.2 μg |
Wienerpølse, ristet | 5.2 μg |
Sild, røget | 5.1 μg |
Helleflynder, rå | 5 μg |
Hummer, konserves | 5 μg |
Laks, konserves | 5 μg |
Rødtunge, rå | 5 μg |
Helleflynder, røget | 5 μg |
Laks, røget, udskåret | 5 μg |
Hummer, kogt | 5 μg |
Kuller, rå | 5 μg |
Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 5 μg |
Jomfruhummer, rå | 5 μg |
Pumpernickel | 5 μg |
Hummer, rå | 5 μg |
Laks, rå | 5 μg |
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 4.9 μg |
Kødpølse | 4.8 μg |
Bacon i tern, rå | 4.8 μg |
Bacon i skiver, rå | 4.8 μg |
Rugbrød, mørkt | 4.7 μg |
Rugbrød, fuldkorn | 4.5 μg |
Kippers i olie, konserves | 4.5 μg |
Softrugbrød (uden fedtrige frø) | 4.1 μg |
Sardin, i tomat, konserves | 4 μg |
Mariekiks | 4 μg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 4 μg |
Sardin, i olie, konserves | 4 μg |
Småkage, uspec. | 4 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 4 μg |
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 3.7 μg |
Pølser, cocktailpølser | 3.7 μg |
Medisterpølse, rå | 3.7 μg |
Avocado, rå | 3.6 μg |
Ylette naturel | 3.5 μg |
Yoghurt med müsli | 3.5 μg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 3.5 μg |
A38, acidophilus tykmælk | 3.5 μg |
Tykmælk | 3.5 μg |
Yoghurt med jordbær | 3.5 μg |
Yoghurt med appelsinsaft | 3.5 μg |
Yoghurt med peach melba | 3.5 μg |
Yoghurt naturel | 3.5 μg |
Kefir | 3.5 μg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 3.5 μg |
Yoghurt med pære og banan | 3.5 μg |
Letmælksyoghurt med saft | 3.5 μg |
Cultura, syrnet sødmælk | 3.5 μg |
Gulerod, uspec., rå | 3.4 μg |
Gulerod, dansk, rå | 3.4 μg |
Gulerod, importeret, rå | 3.4 μg |
Tunge, kalv, rå | 3.3 μg |
Tunge, kalv, saltet | 3.3 μg |
Flødechokolade | 3 μg |
Ris, polerede, rå | 3 μg |
Tun i tomat, konserves | 3 μg |
Flødechokolade med nødder | 3 μg |
Mørk chokolade | 3 μg |
Ris, brune, rå | 3 μg |
Sigtebrød | 3 μg |
Grønne ærter, rå | 3 μg |
Risengryn, grødris, polerede, rå | 3 μg |
Rugbrød, lyst | 3 μg |
Tomatpure, koncentreret | 3 μg |
Tun i vand, konserves | 3 μg |
Grønne ærter, dybfrost | 3 μg |
Chokolade, fyldt | 3 μg |
Salami | 3 μg |
Lammebrissel, rå | 3 μg |
Surbrød | 3 μg |
Kogechokolade | 3 μg |
Ris, parboiled, rå | 3 μg |
Tun i olie, konserves | 3 μg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 3 μg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 2.9 μg |
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet | 2.9 μg |
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 2.8 μg |
Flûte, groft, industrifremstillet | 2.8 μg |
Creme Fraiche 9% | 2.74 μg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 2.7 μg |
Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner | 2.7 μg |
Ribs, rå | 2.6 μg |
Skinke, kogt, konserves | 2.6 μg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 2.6 μg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 2.6 μg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 2.6 μg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 2.6 μg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
Skinkemignon, rå | 2.6 μg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 2.6 μg |
Hestekød, råt | 2.6 μg |
Skinke, røget | 2.6 μg |
Svinekød, halssnitte, rå | 2.6 μg |
Skinke med skank, rå | 2.6 μg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 2.6 μg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 2.6 μg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 2.6 μg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 2.6 μg |
Skinke, røget, kogt | 2.6 μg |
Bayonneskinke, udbenet | 2.6 μg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 2.6 μg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 2.6 μg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 2.6 μg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 2.6 μg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 2.6 μg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 2.6 μg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 2.6 μg |
Svinekam uden svær, rå | 2.6 μg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 2.6 μg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 2.6 μg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 2.6 μg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 2.6 μg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 2.6 μg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 2.6 μg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 2.6 μg |
Svinekød, bov i tern, rå | 2.6 μg |
Svinekam med svær, rå | 2.6 μg |
Svinebov med svær, rå | 2.6 μg |
Hamburgerryg, kogt | 2.5 μg |
Sigtemel | 2.5 μg |
Solbær, rå | 2.4 μg |
Tyttebær, rå | 2.4 μg |
Røget svinefilet | 2.3 μg |
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet | 2.1 μg |
Hjerte, okse, råt | 2 μg |
Høne, kød, rå | 2 μg |
Kalkun, kød og skind, rå | 2 μg |
Kylling, kød og skind, rå | 2 μg |
Tunge, svin, rå | 2 μg |
Skummetmælk, økologisk | 2 μg |
Tunge, svin, saltet | 2 μg |
Høne, kød og skind, rå | 2 μg |
Kalkun, kød, rå | 2 μg |
Cacaoskummetmælk | 2 μg |
Sødmælk (UHT) | 2 μg |
Gedemælk | 2 μg |
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet | 2 μg |
Kalkunkød, hakket, råt | 2 μg |
Hasselnød, tørret | 2 μg |
Paranød | 2 μg |
Kylling, kød, rå | 2 μg |
Skummetmælk | 2 μg |
Blodpølse | 2 μg |
Tunge, okse, rå | 2 μg |
Cacaoskummetmælk (UHT) | 2 μg |
Hamburgerryg, røget | 2 μg |
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 1.91 μg |
Rundstykke | 1.9 μg |
Franskbrød | 1.9 μg |
Grovfranskbrød | 1.9 μg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1.9 μg |
Hindbær, dybfrost | 1.9 μg |
Hindbær, rå | 1.9 μg |
Pølsebrød | 1.9 μg |
Rundstykke, spansk | 1.9 μg |
Hvedemel | 1.9 μg |
Hvedebrød, fint, store | 1.9 μg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 1.9 μg |
Hvedebrød, store, italiensk | 1.9 μg |
Fiberbrød | 1.9 μg |
Jordbærmarmelade | 1.8 μg |
Hindbærmarmelade | 1.8 μg |
Hyldebær, rå | 1.8 μg |
Emmentaler, 45+ | 1.7 μg |
Ymer naturel | 1.7 μg |
Gruyere, 45+ | 1.7 μg |
Chesire, 50+ | 1.7 μg |
Cheddar, 50+ | 1.7 μg |
Kørvel, hakket, dybfrost | 1.6 μg |
Kørvel, rå | 1.6 μg |
Spinat, hakket, dybfrost | 1.6 μg |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 1.6 μg |
Spinat, rå | 1.6 μg |