Kørvel, hakket, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Kørvel, hakket, dybfrost
Anthriscus cerefolium (L.) Hoffm.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
30.4 %
Fedt, total
18.5 %
Kulhydrat, total
51.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
105
kJ
Protein, total
2.2
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
3.7
g
kulhydrat, tilgængelig
1.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
93.1
g
Vitaminer
A-vitamin
249
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
2990
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.9
aTE
alfa-tokoferol
2.9
mg
B1-vitamin, thiamin
0.125
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.34
mg
Niacin
1.98
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
0.483
mg
B6-vitamin
0.026
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.6
μg
Folat
220
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
37
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
597
mg
Calcium, Ca
145
mg
Magnesium, Mg
34
mg
Phosphor, P
39.9
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.073
mg
Zink, Zn
1.1
mg
Jod, I
2.8
μg
Mangan, Mn
1.7
mg
Chrom, Cr
9.3
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
4.2
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.075
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.015
g
C18:2, n-6
0.124
g
C18:3, n-3
0.263
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.078
g
Sum monoumættede
0.015
g
Sum polyumættede
0.387
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.263
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.124
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
95
mg
Leucin
160
mg
Lysin
130
mg
Methionin
35
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
100
mg
Tyrosin
67
mg
Threonin
81
mg
Tryptofan
29
mg
Valin
120
mg
Arginin
95
mg
Histidin
42
mg
Alanin
140
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
240
mg
Glycin
99
mg
Prolin
84
mg
Serin
95
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1273