C20:4, n-6 pr. 100 g | |
Æg, blomme, tørret | 0.834 g |
Hjerte, høne (kylling), råt | 0.72 g |
Torsk, lever, røget | 0.661 g |
Torsk, lever, rå | 0.661 g |
Æg, hele, tørret | 0.568 g |
Torsk, lever, konserves | 0.547 g |
Hjerte, svin, råt | 0.482 g |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 0.371 g |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.354 g |
Ansjos, marineret, konserves | 0.321 g |
Æg, and, rå | 0.319 g |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 0.318 g |
Lever, høne, rå | 0.308 g |
Oksekød, slag, råt | 0.283 g |
Oksekød, tværreb, råt | 0.281 g |
Æg, gås, rå | 0.279 g |
Oksekød, tykbryst, råt | 0.275 g |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.266 g |
Oksekød, tyndbryst, råt | 0.261 g |
Lever, ande, rå | 0.26 g |
Kalvekød, fedt, råt | 0.25 g |
Kalkun, kød og skind, rå | 0.246 g |
Due, kød, rå | 0.22 g |
Kråse, kylling, rå | 0.216 g |
Kogt oksebryst | 0.203 g |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.2 g |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 0.198 g |
Hestekød, råt | 0.198 g |
Havkat, plettet, rå | 0.195 g |
Paté, pålæg | 0.192 g |
Leverpostej | 0.174 g |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.163 g |
Due, kød og skind, rå | 0.16 g |
Helleflynder, røget | 0.154 g |
Nyre, svin, rå | 0.154 g |
Helleflynder, rå | 0.154 g |
Leverpostej, fedtreduceret | 0.15 g |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.143 g |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.135 g |
Musling, kogt | 0.133 g |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.133 g |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.132 g |
Æg, hele, rå | 0.126 g |
Tunge, kalv, saltet | 0.125 g |
Oksekød, tykkam, rå | 0.125 g |
Kalvekød, middelfedt, råt | 0.124 g |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 0.119 g |
Skinke, røget | 0.109 g |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.107 g |
Havkat, rå | 0.107 g |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.1 g |
Bomuldsfrøolie | 0.1 g |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.098 g |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 0.093 g |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.088 g |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.086 g |
Oksekød, mellemskært, råt | 0.085 g |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 0.083 g |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 0.083 g |
Musling, rå | 0.082 g |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.081 g |
Høne, kød og skind, rå | 0.08 g |
Høne, kød, rå | 0.08 g |
Lammebrissel, rå | 0.077 g |
Poulard, kød og skind, rå | 0.074 g |
Oksekød, uspec., magert, råt | 0.073 g |
Kanin, kød, rå | 0.072 g |
Lever, gåse, rå | 0.07 g |
Kylling, kød og skind, rå | 0.063 g |
Rødtunge, rå | 0.062 g |
Oksekød, lårtunge, rå | 0.061 g |
Oksekød, yderlår, råt | 0.058 g |
Søtunge, rå | 0.057 g |
Kalvekød, magert, råt | 0.056 g |
Nyre, okse, rå | 0.056 g |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.056 g |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.047 g |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.045 g |
Skinke, kogt, konserves | 0.045 g |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.042 g |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.04 g |
Laks, konserves | 0.039 g |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.038 g |
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 0.037 g |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.037 g |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0.036 g |
Roastbeef | 0.035 g |
Hamburgerryg, røget | 0.034 g |
Hamburgerryg, kogt | 0.033 g |
Hornfisk, rå | 0.031 g |
Nyre, kalv, rå | 0.031 g |
Røget svinefilet | 0.03 g |
Salt kød | 0.025 g |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.024 g |
Kalvekød, helt magert | 0.024 g |
Krabbe, kogt | 0.024 g |
Østers, rå | 0.017 g |
Avocado, rå | 0.016 g |
Hvedekim, rå | 0.012 g |
Krabbekløer, konserves | 0.009 g |
Krabbekløer, rå | 0.009 g |
Hvedeklid | 0.009 g |
Rødfisk, rå | 0.008 g |
Hummer, konserves | 0.006 g |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 0.006 g |
Hummer, kogt | 0.006 g |
Jomfruhummer, rå | 0.005 g |
Hummer, rå | 0.005 g |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 0.004 g |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.003 g |
Fladbrød | 0.003 g |
Hvedekerner, hele/knækkede | 0.003 g |
Hvedemel | 0.002 g |
Brosme, rå | 0.002 g |
Hvedegryn, mannagryn | 0.002 g |
Fersken, tørret | 0.002 g |
Gelatine | 0.001 g |