Kylling, kød og skind, grillstegt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Fjerkræprodukter
Kylling, kød og skind, grillstegt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.4 %
Fedt, total
49.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
816
kJ
Protein, total
24.5
g
total-N
3.9
g
Fedt, total
10.8
g
mættede fedtsyrer
3.1
g
monoumætt. fedtsyrer
4.4
g
polyumætt. fedtsyrer
2.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3
g
Vand
62
g
Vitaminer
A-vitamin
47
RE
Retinol
47
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.5
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
12.8
NE
niacin
8.5
mg
tryptofans bidrag
4.33
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0.3
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
870
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
23
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
0.91
mg
Zink, Zn
1.94
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.017
g
C14:0
0.093
g
C16:0
2.34
g
C18:0
0.648
g
C16:1, n-7
0.615
g
C18:1, n-9
3.71
g
C20:1, n-11
0.109
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.16
g
C18:3, n-3
0.093
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.093
g
C20:5, n-3
0.008
g
C22:5, n-3
0.017
g
C22:6, n-3
0.034
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.1
g
Sum monoumættede
4.43
g
Sum polyumættede
2.41
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.152
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.26
g
Cholesterol
Cholesterol
89
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
2200
mg
Methionin
630
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
900
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
980
mg
Tryptofan
260
mg
Valin
1300
mg
Arginin
1600
mg
Histidin
630
mg
Alanin
1500
mg
Asparaginsyre
2200
mg
Glutaminsyre
3300
mg
Glycin
1400
mg
Prolin
1100
mg
Serin
980
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1035