C20:1, n-11 pr. 100 g | |
Fiskeolie, hydrogeneret | 14.9 g |
Torsk, lever, rå | 6.28 g |
Torsk, lever, røget | 6.28 g |
Torsk, lever, konserves | 5.2 g |
Stenbider, røget | 4.65 g |
Spegesild | 2.74 g |
Hellefisk, røget | 2.65 g |
Makrel, røget | 2.18 g |
Sild, marineret | 2.12 g |
Hellefisk, rå | 2.03 g |
Hellefisk, gravad | 2.02 g |
Sild, marineret, kryddersild | 2.02 g |
Stenbider, rå | 1.91 g |
Makrel, rå | 1.86 g |
Sild, rå | 1.69 g |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 1.54 g |
Wienerbrød, julekage | 1.47 g |
Wienerbrød, smørkrans | 1.47 g |
Skærekage, mazarinkage | 1.46 g |
Makrel, filet, naturel, konserves | 1.46 g |
Småkage, finsk brød | 1.46 g |
Rapsolie (lavt erucasyreindhold) | 1.45 g |
Småkage, vanillekranse | 1.35 g |
Ål, røget | 1.34 g |
Makrel i tomat, konserves | 1.33 g |
Ål, rå | 1.31 g |
Skærekage, sandkage | 1.19 g |
Skærekage, chokoladekage/-pie | 1.1 g |
Torsk, levertran | 1.01 g |
Rapsolie | 1 g |
Mayonnaise | 0.999 g |
Jordnøddeolie | 0.999 g |
Skærekage, citronkage | 0.997 g |
Sild, røget | 0.903 g |
Sild, marineret, i karrysauce | 0.9 g |
Pinjefrø, tørrede | 0.87 g |
Småkage, uspec. | 0.827 g |
Smør, saltet | 0.8 g |
Sildepostej | 0.787 g |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 0.78 g |
Svinefedt, afsmeltet | 0.756 g |
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 0.756 g |
Jordnøddesmør | 0.723 g |
Laks, konserves | 0.645 g |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 0.617 g |
Mayonnaise, fedtreduceret | 0.601 g |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 0.585 g |
Svinespæk, rygspæk | 0.53 g |
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt | 0.51 g |
Ansjos, marineret, konserves | 0.506 g |
Ørred, regnbue-, rå | 0.505 g |
Remoulade, uspec. | 0.503 g |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 0.5 g |
Laks, røget, udskåret | 0.496 g |
Jordnød, tørret | 0.438 g |
Creme fraiche 38 % | 0.435 g |
Esrom, 60+ | 0.434 g |
Havarti, 60+ | 0.432 g |
Flødeost, 70+ | 0.418 g |
Danablu 60+ | 0.409 g |
And, kød og skind, rå | 0.4 g |
Valnøddeolie | 0.4 g |
Brie, 60+ | 0.381 g |
Cheddar, 50+ | 0.375 g |
Mynster, 50+ | 0.367 g |
Flødeost, 60+ | 0.357 g |
Chesire, 50+ | 0.354 g |
Fontina, 50+ | 0.348 g |
Skærekage, formkage, uspec. | 0.347 g |
St. Paulin, 50+ | 0.345 g |
Gruyere, 45+ | 0.341 g |
Mycella, 50+ | 0.338 g |
Roquefort, 50+ | 0.335 g |
Danablu 50+ | 0.335 g |
Svinekød, halssnitte, rå | 0.334 g |
Svenbo, 45+ | 0.331 g |
Emmentaler, 45+ | 0.33 g |
Spegepølse | 0.33 g |
Parmesan, revet | 0.324 g |
Flæskesvær, snacks | 0.323 g |
Maribo, 45+ | 0.318 g |
Samsø, 45+ | 0.316 g |
Brie, 50+ | 0.315 g |
Fynbo, 45+ | 0.314 g |
Fløde 38 %, piskefløde | 0.31 g |
Myseost, 33+ | 0.306 g |
Havarti, 45+ | 0.304 g |
Sødmælkspulver | 0.304 g |
Kiks, fuldkorns-, digestivetype | 0.301 g |
Camembert, 50+ | 0.3 g |
Olivenolie | 0.3 g |
Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 0.298 g |
Fontina, 45+ | 0.295 g |
Ost, fast, 45+, alle typer | 0.293 g |
Esrom, 45+ | 0.291 g |
Feta, 50+ | 0.286 g |
Mozzarella, 45+ | 0.285 g |
Oksetalg | 0.285 g |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 0.285 g |
Hingino, 32+ | 0.28 g |
Smelteost, 45+ | 0.278 g |
Grana, 32+ | 0.273 g |
Parmesan, 32+ | 0.273 g |
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 0.27 g |
Elbo, 40+ | 0.265 g |
Wienerpølse | 0.263 g |
Musling, kogt | 0.262 g |
Pecannød, olieristet | 0.262 g |
Ost, fast, 40+, alle typer | 0.256 g |
Camembert, 45+ | 0.254 g |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.25 g |
Brie, 45+ | 0.249 g |
Salami | 0.228 g |
Svinekød, revelsben, rå | 0.22 g |
Feta, 40+ | 0.218 g |
Havkat, plettet, rå | 0.215 g |
Sprængt nakke, svinekød | 0.213 g |
Pecannød, tørristet | 0.212 g |
Creme fraiche 18 % | 0.211 g |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.21 g |
Havarti, 30+ | 0.21 g |
Pecannød, tørret | 0.205 g |
Fløde 18 % | 0.204 g |
Mozzarella, 30+ | 0.201 g |
Sesamolie | 0.2 g |
Croissant | 0.199 g |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 0.197 g |
Medisterpølse, røget | 0.197 g |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.196 g |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.195 g |
Samsø, 30+ | 0.195 g |
Rullepølse | 0.193 g |
Krydder | 0.191 g |
Wienerbrød, kringle/stang | 0.191 g |
Danbo, 45+ | 0.19 g |
Smelteost, 30+ | 0.187 g |
Medisterpølse, rå | 0.186 g |
Kartoffelchips, grove | 0.186 g |
Maribo, 30+ | 0.186 g |
Ost, fast, 30+, alle typer | 0.181 g |
Kødpølse | 0.177 g |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.176 g |
Pistacienød, tørristet | 0.175 g |
Kvark, 45+ | 0.175 g |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.17 g |
Høne, kød og skind, rå | 0.17 g |
Kvark, 45+, med vanille | 0.17 g |
Svinekød, spareribs, rå | 0.17 g |
Pølser, cocktailpølser | 0.17 g |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.17 g |
Dressing, fransk | 0.169 g |
Pistacienød, tørret | 0.169 g |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.16 g |
Bacon i tern, rå | 0.16 g |
Cashewnød, olieristet | 0.158 g |
Paté, pålæg | 0.158 g |
Dressing, thousand island | 0.158 g |
Poulard, kød og skind, rå | 0.157 g |
Bacon i skiver, rå | 0.157 g |
Fløde 13 % (UHT) | 0.151 g |
Æg, blomme, tørret | 0.148 g |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.148 g |
Tvebakker | 0.146 g |
Krabbe, kogt | 0.145 g |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 0.145 g |
Skinke med skank, rå | 0.144 g |
Laks, rå | 0.143 g |
Wienerbrød, spandauer | 0.142 g |
Smelteost, 20+ | 0.14 g |
Leverpostej | 0.14 g |
Cashewnød, tørristet | 0.139 g |
Musling, rå | 0.138 g |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.133 g |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.13 g |
Svinekam med svær, rå | 0.13 g |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.13 g |
Wienerbrød, uspec. | 0.129 g |
Ost, fast, 20+, alle typer | 0.125 g |
Camembert, 30+ | 0.125 g |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.12 g |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.12 g |
Havkat, rå | 0.118 g |
Kylling, kød og skind, rå | 0.118 g |
Rygeost, 40+ | 0.117 g |
Æg, hele, tørret | 0.116 g |
Kartoffel, pommes frites, friturestegte | 0.115 g |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.115 g |
Flødechokolade med nødder | 0.112 g |
Helleflynder, rå | 0.111 g |
Helleflynder, røget | 0.111 g |
Fløde 13 % | 0.109 g |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 0.109 g |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 0.107 g |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.106 g |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.105 g |
Creme Fraiche 9% | 0.103 g |
Tunge, okse, rå | 0.102 g |
Fløde 9 %, syrnet | 0.102 g |
Fiskefrikadelle | 0.102 g |
Valnød | 0.101 g |
Danbo, 20+ | 0.101 g |
Majsolie | 0.1 g |
Paranød | 0.1 g |
Palmeolie | 0.1 g |
Gåsefedt | 0.1 g |
Tunge, kalv, rå | 0.1 g |
Laks, gravad | 0.099 g |
Fløde 9 % | 0.098 g |
Danbo, 30+ | 0.097 g |
Roulade, uspec. | 0.095 g |
Oksekød, culotte, rå | 0.094 g |
Flødechokolade | 0.093 g |
Skinke, røget, kogt | 0.092 g |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 0.092 g |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.091 g |
Æg, blomme, rå | 0.091 g |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 0.09 g |
Svinekam uden svær, rå | 0.09 g |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.087 g |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 0.087 g |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.087 g |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 0.086 g |
Oksekød, spidsbryst, råt | 0.085 g |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.085 g |
Svinebov med svær, rå | 0.085 g |
Hasselnød, tørret | 0.083 g |
Oksekød, hakket, råt | 0.083 g |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.083 g |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.08 g |
Sardin, i tomat, konserves | 0.08 g |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.078 g |
Bayonneskinke, udbenet | 0.078 g |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.076 g |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 0.076 g |
Rødfisk, rå | 0.076 g |
Kyllingepølse, pålæg | 0.075 g |
Figuraost, 10+ | 0.074 g |
Skinke, røget | 0.072 g |
Sesamfrø, afskallede | 0.072 g |
Sesamfrø, hele, tørrede | 0.071 g |
Tunge, svin, saltet | 0.065 g |
Tunge, svin, rå | 0.065 g |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.064 g |
Frugtkvark | 0.063 g |
Hytteost, 20+ | 0.061 g |
Hestekød, råt | 0.052 g |
Krabbekløer, konserves | 0.051 g |
Krabbekløer, rå | 0.051 g |
Hornfisk, rå | 0.051 g |
Hørfrø, rå | 0.049 g |