Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.2 %
Fedt, total
70.2 %
Kulhydrat, total
17.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
404
kJ
Protein, total
3
g
total-N
0.47
g
Fedt, total
7.7
g
mættede fedtsyrer
4.98
g
monoumætt. fedtsyrer
2.07
g
polyumætt. fedtsyrer
0.22
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
3.8
g
tilsat sukker
7.6
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
76.5
g
Vitaminer
A-vitamin
68
RE
Retinol
65
μg
ß-caroten
34
μg
D-vitamin
0.13
μg
D3 cholecalciferol
0.13
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
0.75
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.67
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0.3
μg
C-vitamin
0.9
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
140
mg
Calcium, Ca
105
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
80
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
10.1
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.1
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.4
g
Maltose
0
g
Saccharose
7.6
g
Sukkerarter, ialt
12
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.26
g
C6:0
0.17
g
C8:0
0.11
g
C10:0
0.24
g
C12:0
0.3
g
C14:0
0.85
g
C16:0
2.28
g
C18:0
0.78
g
C14:1, n-5
0.11
g
C16:1, n-7
0.17
g
C18:1, n-9
1.71
g
C20:1, n-11
0.087
g
C18:2, n-6
0.16
g
C18:3, n-3
0.058
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.98
g
Sum monoumættede
2.07
g
Sum polyumættede
0.22
g
Transfedtsyrer, total
0.34
g
Cholesterol
Cholesterol
25
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
290
mg
Lysin
270
mg
Methionin
75
mg
Cystin
23
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
130
mg
Tryptofan
40
mg
Valin
210
mg
Arginin
100
mg
Histidin
85
mg
Alanin
99
mg
Asparaginsyre
240
mg
Glutaminsyre
600
mg
Glycin
61
mg
Prolin
290
mg
Serin
170
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0866