| Cholesterol pr. 100 g | |
| Æg, blomme, tørret | 2335 mg |
| Æg, hele, tørret | 1715 mg |
| Æg, blomme, rå | 1281 mg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 1158 mg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 955 mg |
| Æg, and, rå | 884 mg |
| Æg, gås, rå | 852 mg |
| Fiskeolie, hydrogeneret | 655 mg |
| Lever, høne, rå | 555 mg |
| Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 548 mg |
| Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 548 mg |
| Lever, gåse, rå | 515 mg |
| Lever, ande, rå | 515 mg |
| Levertran (Sej) | 492 mg |
| Torsk, levertran | 450 mg |
| Æg, hele, rå | 423 mg |
| Nyre, okse, rå | 411 mg |
| Nyre, kalv, rå | 364 mg |
| Lever, kylling, rå | 345 mg |
| Nyre, svin, rå | 319 mg |
| Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 312 mg |
| Kaviar, uægte (lodderogn) | 312 mg |
| Lever, kalv, rå | 300 mg |
| Lever, okse, rå | 300 mg |
| Lever, svin, rå | 300 mg |
| Lammebrissel, rå | 260 mg |
| Mayonnaise | 260 mg |
| Kråse, kylling, rå | 240 mg |
| Torsk, rogn, rå | 235 mg |
| Torsk, rogn, konserves | 235 mg |
| Torsk, lever, konserves | 235 mg |
| Smør, usaltet | 220 mg |
| Smør, saltet | 220 mg |
| Blæksprutte, rå | 210 mg |
| Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 163 mg |
| Reje, kogt | 160 mg |
| Reje, dybfrost | 160 mg |
| Reje, konserves | 160 mg |
| Krebs, rå | 158 mg |
| Leverpølse | 158 mg |
| Brissel, kalv, rå | 153 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 150 mg |
| Hjerte, okse, råt | 150 mg |
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 146 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 136 mg |
| Hjerte, svin, råt | 131 mg |
| Hummer, kogt | 129 mg |
| Hummer, rå | 129 mg |
| Hummer, konserves | 129 mg |
| Paté, pålæg | 127 mg |
| Creme fraiche 38 % | 127 mg |
| Havarti, 60+ | 126 mg |
| Fløde 38 %, piskefløde | 126 mg |
| Esrom, 60+ | 126 mg |
| Flødeost, 70+ | 122 mg |
| Flæskesvær, snacks | 119 mg |
| Danablu 60+ | 119 mg |
| Brie, 60+ | 111 mg |
| Leverpostej | 110 mg |
| Oksetalg | 109 mg |
| Cheddar, 50+ | 109 mg |
| Ål, røget | 108 mg |
| Ål, rå | 108 mg |
| Mynster, 50+ | 107 mg |
| Sødmælkspulver | 107 mg |
| Flødeost, 60+ | 104 mg |
| Kyllingepølse, pålæg | 104 mg |
| Chesire, 50+ | 103 mg |
| Tunge, svin, rå | 101 mg |
| Fontina, 50+ | 101 mg |
| Remoulade, uspec. | 100 mg |
| St. Paulin, 50+ | 100 mg |
| Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 100 mg |
| Tun i olie, konserves | 100 mg |
| Tunge, kalv, saltet | 100 mg |
| Gåsefedt | 100 mg |
| Parmesan, revet | 99 mg |
| Gruyere, 45+ | 99 mg |
| Mycella, 50+ | 98 mg |
| Danablu 50+ | 97 mg |
| Roquefort, 50+ | 97 mg |
| Emmentaler, 45+ | 96 mg |
| Svenbo, 45+ | 96 mg |
| Due, kød og skind, rå | 95 mg |
| Jomfruhummer, rå | 95 mg |
| Svinefedt, afsmeltet | 95 mg |
| Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 95 mg |
| Leverpostej, fedtreduceret | 94 mg |
| Spegepølse | 92 mg |
| Samsø, 45+ | 92 mg |
| Maribo, 45+ | 92 mg |
| Brie, 50+ | 92 mg |
| Fynbo, 45+ | 91 mg |
| Laks, konserves | 90 mg |
| Due, kød, rå | 90 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 90 mg |
| Myseost, 33+ | 89 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 89 mg |
| Spegepølse, oksekød | 89 mg |
| Skinke, røget | 88 mg |
| Havarti, 45+ | 88 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 88 mg |
| Tunge, okse, rå | 87 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 87 mg |
| Fontina, 45+ | 86 mg |
| Esrom, 45+ | 85 mg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 85 mg |
| Salami | 85 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 84 mg |
| Gås, kød, rå | 84 mg |
| Feta, 50+ | 83 mg |
| Svinespæk, rygspæk | 83 mg |
| Mozzarella, 45+ | 83 mg |
| Danbo, 45+ | 83 mg |
| Klipfisk | 82 mg |
| Lammekød, bryst, råt | 82 mg |
| Rullepølse, lammekød | 82 mg |
| Hingino, 32+ | 82 mg |
| Hornfisk, rå | 82 mg |
| Lammekød, rygstykke, råt | 82 mg |
| Lammekød, slag, råt | 82 mg |
| Smelteost, 45+ | 81 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 80 mg |
| Makrel, røget | 80 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 80 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 80 mg |
| Svinekød, halssnitte, rå | 80 mg |
| Parmesan, 32+ | 80 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 80 mg |
| Grana, 32+ | 80 mg |
| Makrel, rå | 80 mg |
| Camembert, 50+ | 79 mg |
| Kogt oksebryst | 78 mg |
| Krabbe, kogt | 78 mg |
| Lammekød, uspec., råt | 78 mg |
| Fårekød, bov, rå | 78 mg |
| Krabbekløer, konserves | 78 mg |
| Krabbekløer, rå | 78 mg |
| And, brystkød, rå | 77 mg |
| And, kød, rå | 77 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 77 mg |
| Elbo, 40+ | 77 mg |
| And, kød og skind, rå | 76 mg |
| Hestekød, råt | 75 mg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 75 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 75 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 75 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 75 mg |
| Makrel i tomat, konserves | 75 mg |
| Oksekød, tværreb, råt | 74 mg |
| Camembert, 45+ | 74 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 74 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 73 mg |
| Oksekød, slag, råt | 73 mg |
| Lammekød, bov, rå | 73 mg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 73 mg |
| Brie, 45+ | 72 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 72 mg |
| Sprængt nakke, svinekød | 72 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 71 mg |
| Sej, filet, dybfrost | 71 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 71 mg |
| Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 71 mg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 71 mg |
| Kanin, kød, rå | 71 mg |
| Sej, filet, rå | 71 mg |
| Laks, gravad | 70 mg |
| Laks, saltet | 70 mg |
| Kylling, kød, rå | 70 mg |
| Laks, røget, udskåret | 70 mg |
| Lubbe, rå | 70 mg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 70 mg |
| Laks, rå | 70 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 70 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 70 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 69 mg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 69 mg |
| Svinekød, revelsben, rå | 69 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 69 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 69 mg |
| Blodpølse | 68 mg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 68 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 68 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 67 mg |
| Skinke med skank, rå | 67 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 67 mg |
| Svinekød, spareribs, rå | 67 mg |
| Pølser, cocktailpølser | 67 mg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 67 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 67 mg |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 67 mg |
| Bacon i tern, rå | 67 mg |
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 67 mg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 67 mg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 67 mg |
| Oksekød, hakket, råt | 67 mg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 67 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 66 mg |
| Ørred, hav-, rå | 66 mg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 66 mg |
| Fasan, kød, rå | 66 mg |
| Brasen, rå | 66 mg |
| Høne, kød, rå | 65 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 65 mg |
| Tunge, svin, saltet | 65 mg |
| Svinekam med svær, rå | 65 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 65 mg |
| Småkage, uspec. | 65 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 65 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 65 mg |
| Rullepølse | 65 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 65 mg |
| Svinebov med svær, rå | 65 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 65 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 65 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 65 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 65 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 65 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 64 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 64 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 64 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 64 mg |
| Kalkun, kød, rå | 64 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 64 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 64 mg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 64 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 64 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 64 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 64 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 64 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 63 mg |
| Bacon i skiver, rå | 63 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 63 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 63 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 63 mg |
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 63 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 63 mg |
| Feta, 40+ | 63 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 63 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 63 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 63 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 63 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 62 mg |
| Skinke, røget, kogt | 62 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 62 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 62 mg |
| Tunge, kalv, rå | 62 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 62 mg |
| Sandart, rå | 61.5 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 61 mg |