Cholesterol pr. 100 g | |
Æg, blomme, tørret | 2335 mg |
Æg, hele, tørret | 1715 mg |
Æg, blomme, rå | 1281 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 1158 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 955 mg |
Æg, and, rå | 884 mg |
Æg, gås, rå | 852 mg |
Fiskeolie, hydrogeneret | 655 mg |
Lever, høne, rå | 555 mg |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 548 mg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 548 mg |
Lever, gåse, rå | 515 mg |
Lever, ande, rå | 515 mg |
Levertran (Sej) | 492 mg |
Torsk, levertran | 450 mg |
Æg, hele, rå | 423 mg |
Nyre, okse, rå | 411 mg |
Nyre, kalv, rå | 364 mg |
Lever, kylling, rå | 345 mg |
Nyre, svin, rå | 319 mg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 312 mg |
Kaviar, uægte (lodderogn) | 312 mg |
Lever, kalv, rå | 300 mg |
Lever, okse, rå | 300 mg |
Lever, svin, rå | 300 mg |
Lammebrissel, rå | 260 mg |
Mayonnaise | 260 mg |
Kråse, kylling, rå | 240 mg |
Torsk, rogn, rå | 235 mg |
Torsk, rogn, konserves | 235 mg |
Torsk, lever, konserves | 235 mg |
Smør, usaltet | 220 mg |
Smør, saltet | 220 mg |
Blæksprutte, rå | 210 mg |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 163 mg |
Reje, kogt | 160 mg |
Reje, dybfrost | 160 mg |
Reje, konserves | 160 mg |
Krebs, rå | 158 mg |
Leverpølse | 158 mg |
Brissel, kalv, rå | 153 mg |
Hjerte, kalv, råt | 150 mg |
Hjerte, okse, råt | 150 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 146 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 136 mg |
Hjerte, svin, råt | 131 mg |
Hummer, kogt | 129 mg |
Hummer, rå | 129 mg |
Hummer, konserves | 129 mg |
Paté, pålæg | 127 mg |
Creme fraiche 38 % | 127 mg |
Havarti, 60+ | 126 mg |
Fløde 38 %, piskefløde | 126 mg |
Esrom, 60+ | 126 mg |
Flødeost, 70+ | 122 mg |
Flæskesvær, snacks | 119 mg |
Danablu 60+ | 119 mg |
Brie, 60+ | 111 mg |
Leverpostej | 110 mg |
Oksetalg | 109 mg |
Cheddar, 50+ | 109 mg |
Ål, røget | 108 mg |
Ål, rå | 108 mg |
Mynster, 50+ | 107 mg |
Sødmælkspulver | 107 mg |
Flødeost, 60+ | 104 mg |
Kyllingepølse, pålæg | 104 mg |
Chesire, 50+ | 103 mg |
Tunge, svin, rå | 101 mg |
Fontina, 50+ | 101 mg |
Remoulade, uspec. | 100 mg |
St. Paulin, 50+ | 100 mg |
Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 100 mg |
Tun i olie, konserves | 100 mg |
Tunge, kalv, saltet | 100 mg |
Gåsefedt | 100 mg |
Parmesan, revet | 99 mg |
Gruyere, 45+ | 99 mg |
Mycella, 50+ | 98 mg |
Danablu 50+ | 97 mg |
Roquefort, 50+ | 97 mg |
Emmentaler, 45+ | 96 mg |
Svenbo, 45+ | 96 mg |
Due, kød og skind, rå | 95 mg |
Jomfruhummer, rå | 95 mg |
Svinefedt, afsmeltet | 95 mg |
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol | 95 mg |
Leverpostej, fedtreduceret | 94 mg |
Spegepølse | 92 mg |
Samsø, 45+ | 92 mg |
Maribo, 45+ | 92 mg |
Brie, 50+ | 92 mg |
Fynbo, 45+ | 91 mg |
Laks, konserves | 90 mg |
Due, kød, rå | 90 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 90 mg |
Myseost, 33+ | 89 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 89 mg |
Spegepølse, oksekød | 89 mg |
Skinke, røget | 88 mg |
Havarti, 45+ | 88 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 88 mg |
Tunge, okse, rå | 87 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 87 mg |
Fontina, 45+ | 86 mg |
Esrom, 45+ | 85 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 85 mg |
Salami | 85 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 84 mg |
Gås, kød, rå | 84 mg |
Feta, 50+ | 83 mg |
Svinespæk, rygspæk | 83 mg |
Mozzarella, 45+ | 83 mg |
Danbo, 45+ | 83 mg |
Klipfisk | 82 mg |
Lammekød, bryst, råt | 82 mg |
Rullepølse, lammekød | 82 mg |
Hingino, 32+ | 82 mg |
Hornfisk, rå | 82 mg |
Lammekød, rygstykke, råt | 82 mg |
Lammekød, slag, råt | 82 mg |
Smelteost, 45+ | 81 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 80 mg |
Makrel, røget | 80 mg |
Sardin, i olie, konserves | 80 mg |
Gås, kød og skind, rå | 80 mg |
Svinekød, halssnitte, rå | 80 mg |
Parmesan, 32+ | 80 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 80 mg |
Grana, 32+ | 80 mg |
Makrel, rå | 80 mg |
Camembert, 50+ | 79 mg |
Kogt oksebryst | 78 mg |
Krabbe, kogt | 78 mg |
Lammekød, uspec., råt | 78 mg |
Fårekød, bov, rå | 78 mg |
Krabbekløer, konserves | 78 mg |
Krabbekløer, rå | 78 mg |
And, brystkød, rå | 77 mg |
And, kød, rå | 77 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 77 mg |
Elbo, 40+ | 77 mg |
And, kød og skind, rå | 76 mg |
Hestekød, råt | 75 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 75 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 75 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 75 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 75 mg |
Makrel i tomat, konserves | 75 mg |
Oksekød, tværreb, råt | 74 mg |
Camembert, 45+ | 74 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 74 mg |
Høne, kød og skind, rå | 73 mg |
Oksekød, slag, råt | 73 mg |
Lammekød, bov, rå | 73 mg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 73 mg |
Brie, 45+ | 72 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 72 mg |
Sprængt nakke, svinekød | 72 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 71 mg |
Sej, filet, dybfrost | 71 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 71 mg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 71 mg |
Oksekød, tykbryst, råt | 71 mg |
Kanin, kød, rå | 71 mg |
Sej, filet, rå | 71 mg |
Laks, gravad | 70 mg |
Laks, saltet | 70 mg |
Kylling, kød, rå | 70 mg |
Laks, røget, udskåret | 70 mg |
Lubbe, rå | 70 mg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 70 mg |
Laks, rå | 70 mg |
Fårekød, kølle, rå | 70 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 70 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 69 mg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 69 mg |
Svinekød, revelsben, rå | 69 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 69 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 69 mg |
Blodpølse | 68 mg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 68 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 68 mg |
Oksekød, culotte, rå | 67 mg |
Skinke med skank, rå | 67 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 67 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 67 mg |
Pølser, cocktailpølser | 67 mg |
Kalkunkød, hakket, råt | 67 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 67 mg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 67 mg |
Bacon i tern, rå | 67 mg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 67 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 67 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 67 mg |
Oksekød, hakket, råt | 67 mg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 67 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 66 mg |
Ørred, hav-, rå | 66 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 66 mg |
Fasan, kød, rå | 66 mg |
Brasen, rå | 66 mg |
Høne, kød, rå | 65 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 65 mg |
Tunge, svin, saltet | 65 mg |
Svinekam med svær, rå | 65 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 65 mg |
Småkage, uspec. | 65 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 65 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 65 mg |
Rullepølse | 65 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 65 mg |
Svinebov med svær, rå | 65 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 65 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 65 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 65 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 65 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 65 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 64 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 64 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 64 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 64 mg |
Kalkun, kød, rå | 64 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 64 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 64 mg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 64 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 64 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 64 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 64 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 64 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 63 mg |
Bacon i skiver, rå | 63 mg |
Kuller, paneret, stegt | 63 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 63 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 63 mg |
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 63 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 63 mg |
Feta, 40+ | 63 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 63 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 63 mg |
Svinekam uden svær, rå | 63 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 63 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 62 mg |
Skinke, røget, kogt | 62 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 62 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 62 mg |
Tunge, kalv, rå | 62 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 62 mg |
Sandart, rå | 61.5 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 61 mg |