Sprængt nakke, svinekød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Sprængt nakke, svinekød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.7 %
Fedt, total
70.1 %
Kulhydrat, total
0.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1095
kJ
Protein, total
19.5
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
20.6
g
mættede fedtsyrer
7.9
g
monoumætt. fedtsyrer
8.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2
g
Kulhydrat, total
0.1
g
kulhydrat, tilgængelig
0.1
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
57.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.709
μg
D3 cholecalciferol
0.169
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.108
μg
K-vitamin
0
μg
Niacin
3.5
NE
tryptofans bidrag
3.5
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
844
mg
Kalium, K
261
mg
Jern, Fe
0.78
mg
Kobber, Cu
0.084
mg
Zink, Zn
4.9
mg
Kulhydrater
C14:0
0.32
g
C15:0
0
g
C16:0
5.01
g
C17:0
0
g
C18:0
2.56
g
C16:1, n-7
0.639
g
C18:1, n-9
8.09
g
C20:1, n-11
0.213
g
C18:2, n-6
1.7
g
C18:3, n-3
0.213
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.88
g
Sum monoumættede
8.95
g
Sum polyumættede
2.02
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.213
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.7
g
Transfedtsyrer, total
0.038
g
Cholesterol
Cholesterol
72
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
470
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
720
mg
Tyrosin
660
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
720
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
780
mg
Serin
750
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0550