Glycin pr. 100 g | |
Gelatine | 22200 mg |
Flæskesvær, snacks | 13500 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 5400 mg |
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 3600 mg |
Æg, hvide, tørret | 2900 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 1900 mg |
Gær, tørret | 1800 mg |
Jordnød, tørret | 1800 mg |
Sojamel | 1700 mg |
Hørfrø, rå | 1700 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1700 mg |
Tunge, svin, saltet | 1600 mg |
Æg, hele, tørret | 1600 mg |
Tunge, svin, rå | 1600 mg |
Skinke, røget | 1600 mg |
Jordnøddesmør | 1500 mg |
Sylte | 1500 mg |
Sesamfrø, afskallede | 1500 mg |
Sojabønner, tørrede | 1500 mg |
Krabbekløer, rå | 1500 mg |
Krabbekløer, konserves | 1500 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1400 mg |
Gærekstrakt, marmite | 1400 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 1400 mg |
Mandel, rå | 1400 mg |
Reje, kogt | 1400 mg |
Sardin, i olie, konserves | 1400 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 1400 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 1400 mg |
Klipfisk | 1400 mg |
Rødspætte, rå | 1400 mg |
Gås, kød, rå | 1300 mg |
Hummer, rå | 1300 mg |
Jomfruhummer, rå | 1300 mg |
Krabbe, kogt | 1300 mg |
Wienerpølse, ristet | 1300 mg |
Spegepølse | 1300 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 1200 mg |
Hummer, kogt | 1200 mg |
Kalkun, kød, rå | 1200 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 1200 mg |
Hummer, konserves | 1200 mg |
Tun, rå | 1200 mg |
Musling, kogt | 1200 mg |
Wienerpølse | 1200 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 1200 mg |
Pølse, hot dog | 1200 mg |
Hvedekim, rå | 1200 mg |
Kuller, paneret, stegt | 1200 mg |
Lever, svin, rå | 1200 mg |
Hornfisk, rå | 1200 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 1150 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 1150 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 1140 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 1140 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 1140 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 1110 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 1100 mg |
Ål, rå | 1100 mg |
Birkes, frø | 1100 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 1100 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 1100 mg |
Kogt oksebryst | 1100 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 1100 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 1100 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 1100 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 1100 mg |
And, brystkød, rå | 1100 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 1100 mg |
Kylling, kød, rå | 1100 mg |
Høne, kød og skind, rå | 1100 mg |
Kanin, kød, rå | 1100 mg |
Kalvekød, helt magert | 1100 mg |
Ål, røget | 1100 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 1100 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 1100 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1100 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 1100 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 1100 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 1100 mg |
Lever, okse, rå | 1100 mg |
Fårekød, kølle, rå | 1100 mg |
Nyre, kalv, rå | 1100 mg |
Kalvekød, magert, råt | 1100 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 1100 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 1100 mg |
Tun i vand, konserves | 1100 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 1100 mg |
Leverpølse | 1100 mg |
Oksekød, culotte, rå | 1100 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1100 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1100 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 1100 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 1100 mg |
Fasan, kød, rå | 1100 mg |
Lever, ande, rå | 1100 mg |
Lever, høne, rå | 1100 mg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 1100 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 1100 mg |
Salami | 1100 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 1100 mg |
Tun i olie, konserves | 1100 mg |
Fennikel, frø | 1100 mg |
Spegepølse, oksekød | 1100 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 1100 mg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 1100 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 1100 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 1080 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 1060 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 1060 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 1060 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 1050 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 1050 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 1030 mg |
Svinekam uden svær, rå | 1020 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 1020 mg |
Skinkemignon, rå | 1020 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 1020 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 1020 mg |
Due, kød, rå | 1000 mg |
Høne, kød, rå | 1000 mg |
And, kød, rå | 1000 mg |
Skrubbe, rå | 1000 mg |
Rullepølse, lammekød | 1000 mg |
Lever, kalv, rå | 1000 mg |
Pistacienød, tørristet | 1000 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 1000 mg |
Æg, blomme, tørret | 1000 mg |
Laks, gravad | 1000 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 1000 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 1000 mg |
Hestekød, råt | 1000 mg |
Hjerte, svin, råt | 1000 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 1000 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 1000 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 1000 mg |
Gås, kød og skind, rå | 1000 mg |
Hvedeklid | 1000 mg |
Nyre, okse, rå | 1000 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 1000 mg |
Skinke, røget, kogt | 1000 mg |
Sprængt nakke, svinekød | 1000 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 1000 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 1000 mg |
Fårekød, bov, rå | 990 mg |
Blodpølse | 990 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 990 mg |
Svinekam med svær, rå | 990 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 990 mg |
Laks, røget, udskåret | 990 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 990 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 990 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 990 mg |
Lammekød, bov, rå | 980 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 980 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 980 mg |
Kippers i olie, konserves | 980 mg |
Nyre, svin, rå | 970 mg |
Pistacienød, tørret | 970 mg |
Reje, dybfrost | 970 mg |
Tunge, kalv, rå | 970 mg |
Tunge, kalv, saltet | 970 mg |
Laks, rå | 960 mg |
Kråse, kylling, rå | 960 mg |
Hjerte, okse, råt | 960 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 960 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 960 mg |
Tunge, okse, rå | 960 mg |
Lammebrissel, rå | 960 mg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 960 mg |
Lever, kylling, rå | 950 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 950 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 950 mg |
Reje, konserves | 950 mg |
Salt kød | 950 mg |
Wienerpølse, konserves | 950 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 950 mg |
Lever, gåse, rå | 940 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 940 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 940 mg |
Laks, konserves | 940 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 930 mg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 930 mg |
Svinebov med svær, rå | 930 mg |
Medisterpølse, rå | 930 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 930 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 920 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 920 mg |
Sild, røget | 920 mg |
Due, kød og skind, rå | 920 mg |
And, kød og skind, rå | 920 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 920 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 910 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 910 mg |
Hamburgerryg, kogt | 910 mg |
Hamburgerryg, røget | 910 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 900 mg |
Oksekød, tværreb, råt | 900 mg |
Sild, rå | 900 mg |
Helleflynder, røget | 890 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 890 mg |
Helleflynder, rå | 890 mg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 890 mg |
Makrel, røget | 880 mg |
Kuller, rå | 880 mg |
Torsk, filet, røget, med skind | 880 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 880 mg |
Oksekød, slag, råt | 880 mg |
Torsk, filet, kogt | 870 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 870 mg |
Oksekød, tykbryst, råt | 870 mg |
Musling, konserves | 870 mg |
Søtunge, rå | 870 mg |
Torsk, filet, rå | 870 mg |
Skinke med skank, rå | 870 mg |
Røget svinefilet | 870 mg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 860 mg |
Cashewnød, olieristet | 860 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 850 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 850 mg |
Medisterpølse, røget | 850 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 840 mg |
Hasselnød, tørret | 840 mg |
Makrel, rå | 840 mg |
Sardin, i tomat, konserves | 840 mg |
Lammekød, rygstykke, råt | 830 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 820 mg |
Hvide bønner, tørrede | 820 mg |
Bacon i tern, rå | 813 mg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 810 mg |
Rullepølse | 810 mg |
Cashewnød, tørristet | 810 mg |
Hjerte, kalv, råt | 810 mg |
Valnød | 810 mg |
Pighvarre, rå | 790 mg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 790 mg |
Ansjos, marineret, konserves | 790 mg |
Rødtunge, rå | 790 mg |
Makrel i tomat, konserves | 780 mg |
Parmesan, revet | 780 mg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 770 mg |
Lammekød, slag, råt | 770 mg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 770 mg |
Lammekød, bryst, råt | 770 mg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 770 mg |
Havregryn, uspec. | 770 mg |
Havregryn, ikke beriget | 770 mg |
Lammekød, uspec., råt | 770 mg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 768 mg |
Bacon i skiver, rå | 760 mg |