Mungbønner, tørrede, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Mungbønner, tørrede, rå
Phaseolus radiatus L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.8 %
Fedt, total
3 %
Kulhydrat, total
70.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1380
kJ
Protein, total
23.9
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
62.6
g
kulhydrat, tilgængelig
47.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
15
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
9.5
g
Vitaminer
A-vitamin
5.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
68
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.9
aTE
alfa-tokoferol
1.9
mg
K-vitamin
170
μg
B1-vitamin, thiamin
0.621
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.233
mg
Niacin
6.58
NE
niacin
2.25
mg
tryptofans bidrag
4.33
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.2
mg
Folat
625
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
12.2
mg
L-ascorbinsyre
12.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
15
mg
Kalium, K
1246
mg
Calcium, Ca
88
mg
Magnesium, Mg
189
mg
Phosphor, P
395
mg
Jern, Fe
6.74
mg
Kobber, Cu
0.941
mg
Zink, Zn
2.68
mg
Mangan, Mn
1.04
mg
Chrom, Cr
8.8
μg
Selen, Se
8.8
μg
Nikkel, Ni
330
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.257
g
C18:0
0.073
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.165
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.367
g
C18:3, n-3
0.028
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.36
g
Sum monoumættede
0.165
g
Sum polyumættede
0.394
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.028
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.367
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
990
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
290
mg
Cystin
210
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
260
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1700
mg
Histidin
690
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
2700
mg
Glutaminsyre
4200
mg
Glycin
960
mg
Prolin
1100
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0485