B2-vitamin, riboflavin pr. 100 g | |
Gærekstrakt, marmite | 14.3 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 7.4 mg |
Gær, tørret | 4 mg |
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 3.4 mg |
Lever, kylling, rå | 3.4 mg |
Lever, gåse, rå | 3.2 mg |
Lever, okse, rå | 3 mg |
Lever, svin, rå | 2.95 mg |
Æg, hvide, tørret | 2.53 mg |
Lever, høne, rå | 2.5 mg |
Vallepulver, tørret | 2.21 mg |
Lever, kalv, rå | 2.15 mg |
Nyre, okse, rå | 1.9 mg |
Nyre, kalv, rå | 1.9 mg |
Æg, blomme, tørret | 1.88 mg |
Nyre, svin, rå | 1.65 mg |
Æg, hele, tørret | 1.54 mg |
Myseost, 33+ | 1.5 mg |
Koriander, blade, tørrede | 1.5 mg |
Sødmælkspulver | 1.42 mg |
Bagegær, presset, rå | 1.4 mg |
Skummetmælkspulver | 1.36 mg |
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 1.36 mg |
Paté, pålæg | 1.11 mg |
Leverpostej | 1.02 mg |
Leverpostej, fedtreduceret | 1.01 mg |
Hjerte, svin, råt | 1 mg |
Te, blade | 0.95 mg |
Lever, ande, rå | 0.892 mg |
Sælkød, råt | 0.88 mg |
Sojabønner, tørrede | 0.87 mg |
Cornflakes, uspec. | 0.804 mg |
Mandel, rå | 0.8 mg |
Hjerte, okse, råt | 0.75 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 0.728 mg |
Hjerte, kalv, råt | 0.67 mg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 0.65 mg |
Torsk, lever, rå | 0.65 mg |
Torsk, rogn, rå | 0.65 mg |
Torsk, lever, røget | 0.65 mg |
Cornflakes, frosted | 0.64 mg |
Hvedekim, rå | 0.61 mg |
Lucerne, alfalfa, frø | 0.58 mg |
Torsk, rogn, konserves | 0.55 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.545 mg |
Rype, kød, rå | 0.53 mg |
Danablu 50+ | 0.5 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 0.5 mg |
Danablu 60+ | 0.5 mg |
Chesire, 50+ | 0.5 mg |
Emmentaler, 45+ | 0.5 mg |
Cheddar, 50+ | 0.5 mg |
Mycella, 50+ | 0.5 mg |
Gruyere, 45+ | 0.5 mg |
Roquefort, 50+ | 0.5 mg |
Tomat, tørret | 0.489 mg |
Parmesan, revet | 0.486 mg |
Feta, 50+ | 0.45 mg |
Rygeost, 5+ | 0.45 mg |
Camembert, 45+ | 0.45 mg |
Æg, hele, rå | 0.45 mg |
Camembert, 30+ | 0.45 mg |
Rygeost, 40+ | 0.45 mg |
Æg, hvide, rå | 0.45 mg |
And, kød, rå | 0.45 mg |
Camembert, 50+ | 0.45 mg |
Feta, 40+ | 0.45 mg |
Champignon, rå | 0.44 mg |
Fiberbrød | 0.44 mg |
Smelteost, 20+ | 0.436 mg |
Tørkage, kransekage | 0.43 mg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 0.43 mg |
Smelteost, 30+ | 0.43 mg |
Smelteost, 45+ | 0.43 mg |
Dild, rå | 0.43 mg |
Tunge, svin, rå | 0.42 mg |
Tunge, svin, saltet | 0.42 mg |
Kantarel, rå | 0.41 mg |
Æg, and, rå | 0.404 mg |
Champignon, konserves | 0.402 mg |
Flødechokolade | 0.4 mg |
Æg, blomme, rå | 0.4 mg |
Krabbekløer, konserves | 0.395 mg |
Krabbekløer, rå | 0.395 mg |
Æg, gås, rå | 0.382 mg |
Müsli med tilsat sukker. | 0.38 mg |
Müsli uden tilsat sukker. | 0.38 mg |
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. | 0.38 mg |
Gås, kød, rå | 0.377 mg |
Hvedeklid | 0.36 mg |
Fennikel, frø | 0.353 mg |
Makrel, røget | 0.35 mg |
Gås, kød og skind, rå | 0.35 mg |
Marcipan | 0.35 mg |
Makrel, rå | 0.35 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 0.345 mg |
Brie, 45+ | 0.34 mg |
Brie, 60+ | 0.34 mg |
Kørvel, rå | 0.34 mg |
Torsk, lever, konserves | 0.34 mg |
Brie, 50+ | 0.34 mg |
Selleri, blade, rå | 0.34 mg |
Kørvel, hakket, dybfrost | 0.34 mg |
Tunge, okse, rå | 0.335 mg |
Hingino, 32+ | 0.332 mg |
Parmesan, 32+ | 0.332 mg |
Grana, 32+ | 0.332 mg |
Esrom, 45+ | 0.33 mg |
Mynster, 50+ | 0.33 mg |
Havarti, 60+ | 0.33 mg |
Fontina, 45+ | 0.33 mg |
Fontina, 50+ | 0.33 mg |
Samsø, 45+ | 0.33 mg |
Maribo, 45+ | 0.33 mg |
Havarti, 45+ | 0.33 mg |
Mozzarella, 45+ | 0.33 mg |
St. Paulin, 50+ | 0.33 mg |
Fynbo, 45+ | 0.33 mg |
Svenbo, 45+ | 0.33 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 0.33 mg |
Danbo, 45+ | 0.33 mg |
Elbo, 40+ | 0.33 mg |
Esrom, 60+ | 0.33 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 0.33 mg |
Samsø, 30+ | 0.325 mg |
Danbo, 30+ | 0.325 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 0.325 mg |
Havarti, 30+ | 0.325 mg |
Mozzarella, 30+ | 0.325 mg |
Maribo, 30+ | 0.325 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 0.32 mg |
Danbo, 20+ | 0.32 mg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 0.32 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 0.31 mg |
Sojamel | 0.31 mg |
And, brystkød, rå | 0.31 mg |
Ål, rå | 0.31 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 0.31 mg |
Ål, røget | 0.31 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 0.31 mg |
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost | 0.301 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 0.3 mg |
Lammekød, bryst, råt | 0.3 mg |
Rullepølse, lammekød | 0.3 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 0.3 mg |
Hyben pulver, tørret | 0.3 mg |
Flødechokolade med nødder | 0.3 mg |
Lammekød, slag, råt | 0.3 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 0.3 mg |
Hytteost, 20+ | 0.3 mg |
Kvark, 45+, med vanille | 0.3 mg |
Lammekød, uspec., råt | 0.3 mg |
Persille, rå | 0.3 mg |
Kvark, 5+ | 0.3 mg |
Kvark, 45+ | 0.3 mg |
Lammekød, bov, rå | 0.3 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 0.3 mg |
Grønkål, rå | 0.29 mg |
Koriander, frø | 0.29 mg |
Hirseflager | 0.29 mg |
Hirse, hele korn | 0.29 mg |
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) | 0.286 mg |
Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost | 0.285 mg |
Due, kød, rå | 0.285 mg |
Dild, tørret | 0.284 mg |
Risklid | 0.284 mg |
Karry, pulver | 0.281 mg |
Tunge, kalv, rå | 0.28 mg |
Tunge, kalv, saltet | 0.28 mg |
Fårekød, bov, rå | 0.27 mg |
Hestekød, råt | 0.27 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 0.26 mg |
Brisling, rå | 0.26 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.26 mg |
Sandart, rå | 0.25 mg |
Skinke, kogt, konserves | 0.25 mg |
Frølår, dybfrost | 0.25 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 0.247 mg |
Hørfrø, rå | 0.247 mg |
Sesamfrø, afskallede | 0.247 mg |
Kødextrakt, terning | 0.243 mg |
Laks, saltet | 0.24 mg |
Peber, sort | 0.24 mg |
Spinat, rå | 0.24 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 0.24 mg |
Ylette naturel | 0.238 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.236 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 0.233 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.23 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 0.23 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.23 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.23 mg |
Skinke, røget, kogt | 0.23 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.23 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.23 mg |
Pinjefrø, tørrede | 0.227 mg |
Due, kød og skind, rå | 0.224 mg |
Spinat, hakket, dybfrost | 0.224 mg |
Spegesild | 0.22 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.22 mg |
Hvalkød, råt | 0.22 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.22 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.22 mg |
Fårekød, kølle, rå | 0.22 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.22 mg |
Cashewnød, olieristet | 0.218 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.21 mg |
Skrubbe, rå | 0.21 mg |
Skinkemignon, rå | 0.21 mg |
And, kød og skind, rå | 0.21 mg |
Ørred, regnbue-, rå | 0.21 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.21 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.21 mg |
Skinke med skank, rå | 0.21 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.21 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.21 mg |
Rødspætte, rå | 0.21 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.21 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.21 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.21 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.21 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.21 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.21 mg |
Kefir | 0.203 mg |
Cultura, syrnet sødmælk | 0.203 mg |
Tykmælk | 0.203 mg |
Cashewnød, tørristet | 0.2 mg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 0.2 mg |
Brissel, kalv, rå | 0.2 mg |
Pølser, cocktailpølser | 0.2 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.2 mg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.2 mg |
Kaffebønne, ristet, formalet | 0.2 mg |
Karse, frisk | 0.2 mg |
Pølse, hot dog | 0.2 mg |
Wienerpølse, konserves | 0.2 mg |
Musling, rå | 0.2 mg |
Hasselnød, tørret | 0.2 mg |
Purløg, rå | 0.2 mg |
Sild, røget | 0.2 mg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 0.2 mg |
Nøddepasta, Nutella | 0.2 mg |
Kippers i olie, konserves | 0.2 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 0.2 mg |
Wienerpølse | 0.2 mg |
Kulmule, rå | 0.2 mg |
Sild, rå | 0.2 mg |
Musling, kogt | 0.2 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.2 mg |
Wienerpølse, ristet | 0.2 mg |