Hjerte, kalv, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Hjerte, kalv, råt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
59.7 %
Fedt, total
33.1 %
Kulhydrat, total
7.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
421
kJ
Protein, total
14.9
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
3.7
g
mættede fedtsyrer
1.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
1.8
g
kulhydrat, tilgængelig
1.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
77
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.345
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.67
mg
Niacin
32.7
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
26.7
mg
B6-vitamin
0.314
mg
Pantothensyre
2.8
mg
Biotin
7.3
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
12
μg
C-vitamin
5
mg
Mineraler
Natrium, Na
104
mg
Kalium, K
261
mg
Calcium, Ca
4.42
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
215
mg
Jern, Fe
3.6
mg
Kobber, Cu
0.29
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
1.9
μg
Mangan, Mn
0.032
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
14
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
1.8
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.65
g
C18:0
0.758
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.866
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.541
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.41
g
Sum monoumættede
0.866
g
Sum polyumættede
0.649
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.541
g
Cholesterol
Cholesterol
150
mg
Aminosyrer
Isoleucin
720
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
380
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
690
mg
Tryptofan
1600
mg
Valin
57
mg
Arginin
930
mg
Histidin
410
mg
Alanin
930
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
810
mg
Prolin
690
mg
Serin
690
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0077