| Asparaginsyre pr. 100 g | |
| Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 10100 mg |
| Æg, hvide, tørret | 8300 mg |
| Gelatine | 5100 mg |
| Æg, hele, tørret | 4800 mg |
| Sojamel | 4800 mg |
| Sojabønner, tørrede | 4200 mg |
| Jordnød, tørret | 3700 mg |
| Gær, tørret | 3500 mg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 3500 mg |
| Flæskesvær, snacks | 3300 mg |
| Æg, blomme, tørret | 3300 mg |
| Jordnøddesmør | 3200 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 3000 mg |
| Skummetmælkspulver | 2900 mg |
| Hørfrø, rå | 2800 mg |
| Musling, kogt | 2700 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 2700 mg |
| Parmesan, revet | 2700 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 2600 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 2600 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 2600 mg |
| Skinke, røget | 2600 mg |
| Reje, kogt | 2600 mg |
| Klipfisk | 2600 mg |
| Tun, rå | 2500 mg |
| Gule ærter (flækærter), rå | 2500 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 2500 mg |
| Krabbekløer, rå | 2500 mg |
| Krabbekløer, konserves | 2500 mg |
| Mandel, rå | 2400 mg |
| Parmesan, 32+ | 2400 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 2400 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 2400 mg |
| Grana, 32+ | 2400 mg |
| Fasan, kød, rå | 2300 mg |
| Tun i olie, konserves | 2300 mg |
| Hingino, 32+ | 2300 mg |
| Sødmælkspulver | 2300 mg |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 2300 mg |
| Tun i vand, konserves | 2300 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 2200 mg |
| Gås, kød, rå | 2200 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 2200 mg |
| Kanin, kød, rå | 2200 mg |
| Birkes, frø | 2200 mg |
| Krabbe, kogt | 2200 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 2200 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 2200 mg |
| Maribo, 30+ | 2100 mg |
| Gruyere, 45+ | 2100 mg |
| Hummer, rå | 2100 mg |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 2100 mg |
| Samsø, 30+ | 2100 mg |
| Laks, konserves | 2100 mg |
| Helleflynder, rå | 2100 mg |
| Helleflynder, røget | 2100 mg |
| Jomfruhummer, rå | 2100 mg |
| Kippers i olie, konserves | 2100 mg |
| Sild, røget | 2100 mg |
| Havarti, 30+ | 2100 mg |
| Mozzarella, 30+ | 2000 mg |
| Smelteost, 20+ | 2000 mg |
| Hummer, kogt | 2000 mg |
| Hummer, konserves | 2000 mg |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 2000 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 2000 mg |
| Kuller, rå | 2000 mg |
| Danbo, 30+ | 2000 mg |
| Laks, røget, udskåret | 2000 mg |
| Tomat, tørret | 2000 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 2000 mg |
| Danbo, 20+ | 2000 mg |
| Laks, gravad | 2000 mg |
| Emmentaler, 45+ | 2000 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 2000 mg |
| Lever, høne, rå | 2000 mg |
| Hornfisk, rå | 2000 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 2000 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 2000 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 1970 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 1970 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 1960 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 1960 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 1950 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 1900 mg |
| Elbo, 40+ | 1900 mg |
| Laks, rå | 1900 mg |
| Kalkun, kød, rå | 1900 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 1900 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 1900 mg |
| Tunge, svin, saltet | 1900 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1900 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 1900 mg |
| Musling, konserves | 1900 mg |
| Kalvekød, helt magert | 1900 mg |
| Tunge, svin, rå | 1900 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 1900 mg |
| Søtunge, rå | 1900 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 1900 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 1900 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 1900 mg |
| And, brystkød, rå | 1900 mg |
| Torsk, filet, røget, med skind | 1900 mg |
| Samsø, 45+ | 1900 mg |
| Maribo, 45+ | 1900 mg |
| Kalvekød, magert, råt | 1900 mg |
| Ål, røget | 1900 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 1900 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 1900 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 1900 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 1900 mg |
| Smelteost, 30+ | 1900 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 1900 mg |
| Svenbo, 45+ | 1900 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 1900 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 1900 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 1900 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 1890 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 1860 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 1830 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 1820 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 1820 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 1800 mg |
| Lever, ande, rå | 1800 mg |
| Makrel, røget | 1800 mg |
| Høne, kød, rå | 1800 mg |
| And, kød, rå | 1800 mg |
| Skrubbe, rå | 1800 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 1800 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 1800 mg |
| Fennikel, frø | 1800 mg |
| Rødtunge, rå | 1800 mg |
| Cheddar, 50+ | 1800 mg |
| Spegepølse, oksekød | 1800 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 1800 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 1800 mg |
| Torsk, filet, kogt | 1800 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 1800 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 1800 mg |
| Kylling, kød, rå | 1800 mg |
| Hasselnød, tørret | 1800 mg |
| Tun i tomat, konserves | 1800 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 1800 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 1800 mg |
| Reje, dybfrost | 1800 mg |
| Pistacienød, tørret | 1800 mg |
| Kogt oksebryst | 1800 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 1800 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 1800 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 1800 mg |
| Lever, okse, rå | 1800 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 1800 mg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 1800 mg |
| Torsk, filet, rå | 1800 mg |
| Reje, konserves | 1800 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1800 mg |
| Camembert, 30+ | 1800 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 1800 mg |
| Fynbo, 45+ | 1800 mg |
| Lever, svin, rå | 1800 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 1800 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 1800 mg |
| Rødspætte, rå | 1800 mg |
| Sild, rå | 1800 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1800 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 1800 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 1780 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 1760 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 1760 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 1750 mg |
| Skinkemignon, rå | 1750 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 1750 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 1700 mg |
| Danbo, 45+ | 1700 mg |
| Lammekød, bov, rå | 1700 mg |
| Lever, kylling, rå | 1700 mg |
| Due, kød, rå | 1700 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 1700 mg |
| Kråse, kylling, rå | 1700 mg |
| Boghvedegryn, rå | 1700 mg |
| Svinebov med svær, rå | 1700 mg |
| Cashewnød, olieristet | 1700 mg |
| Sprængt nakke, svinekød | 1700 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 1700 mg |
| Esrom, 45+ | 1700 mg |
| Mynster, 50+ | 1700 mg |
| Fårekød, bov, rå | 1700 mg |
| Torsk, rogn, rå | 1700 mg |
| Rullepølse, lammekød | 1700 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 1700 mg |
| Havarti, 45+ | 1700 mg |
| Fontina, 45+ | 1700 mg |
| Fontina, 50+ | 1700 mg |
| Figuraost, 10+ | 1700 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 1700 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 1700 mg |
| Chesire, 50+ | 1700 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 1700 mg |
| Makrel, rå | 1700 mg |
| Hestekød, råt | 1700 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 1700 mg |
| Smelteost, 45+ | 1700 mg |
| Svinekam med svær, rå | 1700 mg |
| Pighvarre, rå | 1700 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 1700 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 1700 mg |
| Mozzarella, 45+ | 1700 mg |
| St. Paulin, 50+ | 1700 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 1700 mg |
| Cacao, pulver | 1700 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 1700 mg |
| Skinke, røget, kogt | 1700 mg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 1700 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 1700 mg |
| Røget svinefilet | 1700 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 1700 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 1700 mg |
| Salt kød | 1700 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 1700 mg |
| Boghvedemel | 1600 mg |
| Havkat, plettet, rå | 1600 mg |
| Hamburgerryg, røget | 1600 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 1600 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 1600 mg |
| Lever, kalv, rå | 1600 mg |
| Hjerte, okse, råt | 1600 mg |
| Ål, rå | 1600 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 1600 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 1600 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 1600 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 1600 mg |
| Havkat, rå | 1600 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 1600 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 1600 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 1600 mg |
| Valnød | 1600 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 1560 mg |
| Svinekød, spareribs, rå | 1510 mg |
| Mycella, 50+ | 1500 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 1500 mg |
| Tunge, okse, rå | 1500 mg |
| Æg, blomme, rå | 1500 mg |
| Skinke med skank, rå | 1500 mg |
| Rullepølse | 1500 mg |
| Lever, gåse, rå | 1500 mg |
| Brie, 45+ | 1500 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 1500 mg |
| Hjerte, svin, råt | 1500 mg |
| Hvedekim, rå | 1500 mg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 1500 mg |