Tun i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Tun i tomat, konserves
Thunnus thynnus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
51.6 %
Fedt, total
46.9 %
Kulhydrat, total
1.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
560
kJ
Protein, total
17.2
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
7
g
mættede fedtsyrer
1.1
g
monoumætt. fedtsyrer
1.3
g
polyumætt. fedtsyrer
3.2
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
74.1
g
Vitaminer
A-vitamin
372
RE
Retinol
372
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.9
μg
D3 cholecalciferol
2.9
μg
E-vitamin
1.2
aTE
alfa-tokoferol
1.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
13.3
NE
niacin
10.1
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.425
mg
Pantothensyre
0.32
mg
Biotin
3
μg
Folat
15
μg
B12-vitamin
2.2
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
307
mg
Kalium, K
350
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
27
mg
Phosphor, P
163
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.053
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
7.48
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9
μg
Selen, Se
68
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.8
g
C18:0
0.267
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.33
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.67
g
C18:3, n-3
0.267
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.267
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.07
g
Sum monoumættede
1.33
g
Sum polyumættede
3.2
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.534
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.67
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
47
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
550
mg
Cystin
83
mg
Phenylalanin
720
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
850
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
1100
mg
Arginin
990
mg
Histidin
610
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
720
mg
Prolin
660
mg
Serin
720
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0320