Tun i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Tun i tomat, konserves

Thunnus thynnus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total51.6 %
   Fedt, total46.9 %
   Kulhydrat, total1.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi560kJ
Protein, total17.2g
   total-N2.8g
Fedt, total7g
   mættede fedtsyrer1.1g
   monoumætt. fedtsyrer1.3g
   polyumætt. fedtsyrer3.2g
Kulhydrat, total0.5g
   kulhydrat, tilgængelig0.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand74.1g

Vitaminer
A-vitamin372RE
   Retinol372μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin2.9μg
   D3 cholecalciferol2.9μg
E-vitamin1.2aTE
   alfa-tokoferol1.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.06mg
Niacin13.3NE
   niacin10.1mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.425mg
Pantothensyre0.32mg
Biotin3μg
Folat15μg
B12-vitamin2.2μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na307mg
Kalium, K350mg
Calcium, Ca8mg
Magnesium, Mg27mg
Phosphor, P163mg
Jern, Fe1.2mg
Kobber, Cu0.053mg
Zink, Zn1.8mg
Jod, I7.48μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr9μg
Selen, Se68μg
Nikkel, Ni2μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.8g
C18:00.267g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-91.33g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-62.67g
C18:3, n-30.267g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.267g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.07g
Sum monoumættede1.33g
Sum polyumættede3.2g
Sum n-3 fedtsyrer0.534g
Sum n-6 fedtsyrer2.67g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol47mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1500mg
Lysin1500mg
Methionin550mg
Cystin83mg
Phenylalanin720mg
Tyrosin630mg
Threonin850mg
Tryptofan190mg
Valin1100mg
Arginin990mg
Histidin610mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin720mg
Prolin660mg
Serin720mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0320