Prolin pr. 100 g | |
Gelatine | 13100 mg |
Flæskesvær, snacks | 8000 mg |
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 4700 mg |
Parmesan, revet | 4000 mg |
Parmesan, 32+ | 3500 mg |
Grana, 32+ | 3500 mg |
Skummetmælkspulver | 3500 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 3500 mg |
Hingino, 32+ | 3400 mg |
Samsø, 30+ | 3200 mg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 3200 mg |
Havarti, 30+ | 3200 mg |
Hvedekim, rå | 3200 mg |
Æg, hvide, tørret | 3100 mg |
Maribo, 30+ | 3100 mg |
Gruyere, 45+ | 3100 mg |
Danbo, 30+ | 3000 mg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 3000 mg |
Smelteost, 20+ | 3000 mg |
Danbo, 20+ | 3000 mg |
Emmentaler, 45+ | 3000 mg |
Mozzarella, 30+ | 3000 mg |
Svenbo, 45+ | 2900 mg |
Samsø, 45+ | 2800 mg |
Maribo, 45+ | 2800 mg |
Smelteost, 30+ | 2800 mg |
Elbo, 40+ | 2800 mg |
Cheddar, 50+ | 2800 mg |
Sødmælkspulver | 2700 mg |
Fynbo, 45+ | 2700 mg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 2700 mg |
Havarti, 45+ | 2600 mg |
Fontina, 45+ | 2600 mg |
Camembert, 30+ | 2600 mg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 2600 mg |
Esrom, 45+ | 2500 mg |
Mynster, 50+ | 2500 mg |
Fontina, 50+ | 2500 mg |
Figuraost, 10+ | 2500 mg |
Chesire, 50+ | 2500 mg |
Mozzarella, 45+ | 2500 mg |
St. Paulin, 50+ | 2500 mg |
Smelteost, 45+ | 2500 mg |
Danbo, 45+ | 2500 mg |
Mycella, 50+ | 2300 mg |
Brie, 45+ | 2200 mg |
Sojamel | 2200 mg |
Camembert, 45+ | 2200 mg |
Danablu 50+ | 2100 mg |
Brie, 50+ | 2100 mg |
Roquefort, 50+ | 2100 mg |
Havarti, 60+ | 2000 mg |
Feta, 40+ | 2000 mg |
Sojabønner, tørrede | 2000 mg |
Camembert, 50+ | 2000 mg |
Esrom, 60+ | 2000 mg |
Feta, 50+ | 1900 mg |
Æg, hele, tørret | 1900 mg |
Brie, 60+ | 1800 mg |
Danablu 60+ | 1700 mg |
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 1700 mg |
Hestekød, råt | 1700 mg |
Makaroni, spaghetti, rå | 1600 mg |
Myseost, 33+ | 1600 mg |
Jordnød, tørret | 1500 mg |
Æg, blomme, tørret | 1400 mg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 1400 mg |
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1400 mg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 1300 mg |
Rygeost, 5+ | 1300 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1300 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 1300 mg |
Hytteost, 20+ | 1300 mg |
Gærekstrakt, marmite | 1300 mg |
Kvark, 5+ | 1300 mg |
Jordnøddesmør | 1200 mg |
Tunge, svin, rå | 1200 mg |
Sylte | 1200 mg |
Torsk, rogn, rå | 1200 mg |
Byggryn, rå | 1200 mg |
Rasp | 1200 mg |
Bygmel | 1200 mg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1200 mg |
Tunge, svin, saltet | 1200 mg |
Skinke, røget | 1200 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 1200 mg |
Gær, tørret | 1200 mg |
Kvark, 45+ | 1200 mg |
Solsikkebrød | 1100 mg |
Ostekiks, Cream Crackers | 1100 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 1100 mg |
Gås, kød, rå | 1100 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 1100 mg |
Rundstykke | 1100 mg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 1100 mg |
Hvedegryn, mannagryn | 1100 mg |
Flødeost, 60+ | 1100 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 1100 mg |
Birkes, frø | 1100 mg |
Hørfrø, rå | 1100 mg |
Hvedemel | 1100 mg |
Wienerpølse, ristet | 1100 mg |
Fiberbrød | 1100 mg |
Tvebakker | 1000 mg |
Krydder | 1000 mg |
Pølse, hot dog | 1000 mg |
Mandel, rå | 1000 mg |
Kuller, paneret, stegt | 1000 mg |
Flødeost, 70+ | 1000 mg |
Rygeost, 40+ | 1000 mg |
Wienerpølse | 1000 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 1000 mg |
Pølsebrød | 1000 mg |
Lever, okse, rå | 1000 mg |
Lever, høne, rå | 1000 mg |
Lever, svin, rå | 1000 mg |
Hvedeklid | 1000 mg |
Krabbekløer, rå | 990 mg |
Sesamfrø, afskallede | 990 mg |
Sigtemel | 990 mg |
And, brystkød, rå | 990 mg |
Krabbekløer, konserves | 990 mg |
Musling, kogt | 990 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 980 mg |
Kammerjunkere | 980 mg |
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 980 mg |
Grovfranskbrød | 970 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 970 mg |
Reje, kogt | 960 mg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 960 mg |
Tunge, okse, rå | 960 mg |
Kalkun, kød, rå | 950 mg |
Trekornsbrød | 950 mg |
Fasan, kød og skind, rå | 940 mg |
Kogt oksebryst | 940 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 940 mg |
Kastanjebrød | 940 mg |
Lever, kalv, rå | 940 mg |
Poulard, kød og skind, rå | 940 mg |
Kråse, kylling, rå | 930 mg |
Lever, ande, rå | 930 mg |
Kalvekød, helt magert | 930 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 930 mg |
Fårekød, kølle, rå | 930 mg |
Tun, rå | 920 mg |
Franskbrød | 920 mg |
And, kød, rå | 910 mg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 910 mg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 910 mg |
Kalvekød, magert, råt | 910 mg |
Sardin, i olie, konserves | 910 mg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 910 mg |
Fladbrød | 910 mg |
Fennikel, frø | 910 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 900 mg |
Kylling, kød, rå | 900 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 900 mg |
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 900 mg |
Spegepølse, oksekød | 900 mg |
Lever, kylling, rå | 890 mg |
Oksekød, skank (osso-buco), rå | 890 mg |
Kanin, kød, rå | 890 mg |
Blodpølse | 890 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 890 mg |
Oksekød, lårtunge, rå | 890 mg |
Hvide bønner, tørrede | 890 mg |
Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 890 mg |
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 890 mg |
Spegepølse | 890 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 890 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 890 mg |
Oksekød, yderlår, råt | 890 mg |
Rullepølse, lammekød | 880 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 880 mg |
Oksekød, inderlår med kappe, rå | 880 mg |
Oksekød, uspec., magert, råt | 880 mg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 880 mg |
Mariekiks | 880 mg |
Oksekød, uspec., helt magert, råt | 870 mg |
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 870 mg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 870 mg |
Oksekød, mellemskært, råt | 870 mg |
Fasan, kød, rå | 870 mg |
Fårekød, bov, rå | 870 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 870 mg |
Krabbe, kogt | 870 mg |
Hirse, hele korn | 870 mg |
Oksekød, culotte, rå | 870 mg |
Kalkun, kød og skind, rå | 870 mg |
Oksekød, tykkam, rå | 870 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 860 mg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 860 mg |
Lammekød, bov, rå | 860 mg |
Cacao, instant, med mælk, pulver | 860 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 860 mg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 860 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 860 mg |
Pop Corn (poppede majskærner) | 860 mg |
Cacao, pulver | 860 mg |
Kalvekød, middelfedt, råt | 860 mg |
Pop corn, traditionelle | 860 mg |
Hummer, rå | 850 mg |
Høne, kød, rå | 850 mg |
Flødechokolade med nødder | 850 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 850 mg |
Oksekød, klump uden kappe, rå | 850 mg |
Høne, kød og skind, rå | 850 mg |
Pistacienød, tørristet | 850 mg |
Tun i vand, konserves | 850 mg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 850 mg |
Jomfruhummer, rå | 850 mg |
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 850 mg |
Due, kød, rå | 840 mg |
Laks, konserves | 840 mg |
Ål, røget | 840 mg |
Kylling, kød og skind, rå | 840 mg |
Hjerte, svin, råt | 840 mg |
Røget svinefilet | 840 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 840 mg |
Tun i olie, konserves | 840 mg |
Grahamsbrød | 830 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 830 mg |
Kvark, 45+, med vanille | 830 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 830 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 830 mg |
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 830 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 820 mg |
Pistacienød, tørret | 820 mg |
Hjerte, okse, råt | 820 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 820 mg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 820 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 820 mg |
Leverpølse | 820 mg |
Klipfisk | 820 mg |
Wienerpølse, konserves | 810 mg |
Hummer, konserves | 810 mg |
Lever, gåse, rå | 810 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 810 mg |
Hummer, kogt | 810 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 810 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 810 mg |
Rosenkål, efterår (oktober til december), rå | 800 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 800 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 800 mg |
Kalvekød, fedt, råt | 800 mg |
Skinkemignon, rå | 800 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 800 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 800 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 800 mg |
Sigtebrød | 800 mg |