Svinekød, kæbeklump, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, kæbeklump, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
65.8 %
Fedt, total
34.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
550
kJ
Protein, total
21.5
g
total-N
3.43
g
Fedt, total
5
g
mættede fedtsyrer
1.83
g
monoumætt. fedtsyrer
2.12
g
polyumætt. fedtsyrer
0.56
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
72.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.52
μg
D3 cholecalciferol
0.08
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.09
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.801
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.153
mg
Niacin
10.7
NE
niacin
6.9
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.337
mg
Pantothensyre
0.85
mg
Biotin
0.85
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
56
mg
Kalium, K
356
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
207
mg
Jern, Fe
0.48
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.005
g
C12:0
0.008
g
C14:0
0.076
g
C16:0
1.13
g
C18:0
0.6
g
C20:0
0.012
g
C16:1, n-7
0.12
g
C18:1, n-9
1.77
g
C18:1, n-7
0.19
g
C20:1, n-11
0.037
g
C18:2, n-6
0.51
g
C18:3, n-3
0.046
g
Andre fedtsyrer
0.073
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.83
g
Sum monoumættede
2.12
g
Sum polyumættede
0.56
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.046
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.51
g
Transfedtsyrer, total
0.023
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1030
mg
Leucin
1540
mg
Lysin
1890
mg
Methionin
510
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
790
mg
Tyrosin
720
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1130
mg
Arginin
1270
mg
Histidin
790
mg
Alanin
1270
mg
Asparaginsyre
1890
mg
Glutaminsyre
2780
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
860
mg
Serin
820
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5007