| B1-vitamin, thiamin pr. 100 g | |
| Gærekstrakt, marmite | 9.7 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 9.1 mg |
| Risklid | 2.75 mg |
| Gær, tørret | 2.33 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 2.1 mg |
| Hvedekim, rå | 1.45 mg |
| Dressing, thousand island | 1.45 mg |
| Koriander, blade, tørrede | 1.25 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 1.14 mg |
| Paranød | 1.13 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 1.09 mg |
| Lucerne, alfalfa, frø | 1.08 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 1.07 mg |
| Røget svinefilet | 1.04 mg |
| Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 0.93 mg |
| Torsk, rogn, rå | 0.93 mg |
| Jordnød, tørret | 0.91 mg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 0.9 mg |
| Hvedeklid | 0.89 mg |
| Cornflakes, uspec. | 0.874 mg |
| Sojabønner, tørrede | 0.874 mg |
| Pistacienød, tørret | 0.87 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 0.87 mg |
| Birkes, frø | 0.849 mg |
| Pistacienød, tørristet | 0.84 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.838 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.837 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.835 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.834 mg |
| Cornflakes, frosted | 0.83 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.83 mg |
| Gule ærter (flækærter), rå | 0.82 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
| Skinkemignon, rå | 0.81 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.81 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.81 mg |
| Skinke med skank, rå | 0.81 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.81 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.81 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
| Svinebov med svær, rå | 0.81 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.81 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.81 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 0.81 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.81 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.81 mg |
| Hamburgerryg, røget | 0.81 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 0.801 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 0.791 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 0.791 mg |
| Hørfrø, rå | 0.791 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.789 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.752 mg |
| Skinke, røget, kogt | 0.75 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.75 mg |
| Sojamel | 0.75 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 0.75 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.743 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 0.739 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.738 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.731 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.72 mg |
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.711 mg |
| Bacon i skiver, rå | 0.7 mg |
| Bacon i tern, rå | 0.7 mg |
| Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 0.67 mg |
| Pecannød, tørret | 0.66 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.65 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.65 mg |
| Svinekam med svær, rå | 0.65 mg |
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.642 mg |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 0.637 mg |
| Svinekød, spareribs, rå | 0.63 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 0.621 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 0.62 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.62 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 0.62 mg |
| Ris, parboiled, rå | 0.61 mg |
| Müsli med tilsat sukker. | 0.59 mg |
| Müsli uden tilsat sukker. | 0.59 mg |
| Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. | 0.59 mg |
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.57 mg |
| Svinekød, revelsben, rå | 0.568 mg |
| Lever, ande, rå | 0.562 mg |
| Lever, gåse, rå | 0.56 mg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.53 mg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.53 mg |
| Tomat, tørret | 0.528 mg |
| Skinke, kogt, konserves | 0.52 mg |
| Vallepulver, tørret | 0.519 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 0.5 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 0.5 mg |
| Sylte | 0.49 mg |
| Ris, brune, rå | 0.48 mg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.48 mg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.48 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.48 mg |
| Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.48 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.48 mg |
| Lever, kylling, rå | 0.48 mg |
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.48 mg |
| Rullepølse | 0.48 mg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.48 mg |
| Pecannød, olieristet | 0.473 mg |
| Bagegær, presset, rå | 0.47 mg |
| Hvidløg, tørret, pulver | 0.466 mg |
| Pecannød, tørristet | 0.45 mg |
| Fiberbrød | 0.45 mg |
| Hjerte, svin, råt | 0.44 mg |
| Skummetmælkspulver | 0.44 mg |
| Nyre, okse, rå | 0.44 mg |
| Valnød | 0.44 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 0.437 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.433 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.43 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.43 mg |
| Tamarind, rå | 0.428 mg |
| Havregryn, beriget | 0.424 mg |
| Havregryn, uspec. | 0.424 mg |
| Hirseflager | 0.421 mg |
| Hirse, hele korn | 0.421 mg |
| And, brystkød, rå | 0.42 mg |
| Dild, tørret | 0.418 mg |
| Skinke, røget | 0.41 mg |
| Fennikel, frø | 0.408 mg |
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.406 mg |
| Hasselnød, tørret | 0.39 mg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.39 mg |
| Løg, ristede | 0.39 mg |
| Boghvedegryn, rå | 0.39 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 0.39 mg |
| Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.39 mg |
| Havregryn, ikke beriget | 0.387 mg |
| Spegepølse | 0.38 mg |
| Nyre, kalv, rå | 0.375 mg |
| Rugkerner, hele/knækkede | 0.37 mg |
| Pinjefrø, tørrede | 0.364 mg |
| Cashewnød, olieristet | 0.363 mg |
| And, kød, rå | 0.36 mg |
| Boghvedemel | 0.35 mg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 0.35 mg |
| Brune bønner, tørrede | 0.35 mg |
| Medisterpølse, røget | 0.349 mg |
| Muskatnød, hel | 0.346 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 0.345 mg |
| Fladbrød | 0.34 mg |
| Knækbrød, rug-, fint | 0.34 mg |
| Sigtemel | 0.34 mg |
| Bønnespirer, soja, rå | 0.34 mg |
| Hjerte, okse, råt | 0.335 mg |
| Tunge, svin, rå | 0.33 mg |
| Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %) | 0.33 mg |
| Majsmel | 0.33 mg |
| Tunge, svin, saltet | 0.33 mg |
| Bygmel | 0.33 mg |
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 0.33 mg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0.33 mg |
| Sødmælkspulver | 0.325 mg |
| Müsli, uspec. | 0.317 mg |
| Kødpølse | 0.314 mg |
| Grønne ærter, rå | 0.31 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 0.306 mg |
| Lever, høne, rå | 0.3 mg |
| Lever, svin, rå | 0.3 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 0.3 mg |
| Knækbrød, hvede-, fint | 0.3 mg |
| Æg, blomme, tørret | 0.29 mg |
| Nyre, svin, rå | 0.29 mg |
| Due, kød, rå | 0.283 mg |
| Grønne ærter, dybfrost | 0.283 mg |
| Mandel, rå | 0.275 mg |
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 0.27 mg |
| Solsikkebrød | 0.261 mg |
| Karry, pulver | 0.253 mg |
| Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis | 0.251 mg |
| Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 0.25 mg |
| Torsk, rogn, konserves | 0.25 mg |
| Kastanje, ægte, rå | 0.24 mg |
| Koriander, frø | 0.239 mg |
| Kastanjebrød | 0.238 mg |
| Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %) | 0.234 mg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 0.232 mg |
| Laks, røget, udskåret | 0.23 mg |
| Valnøddebrød | 0.23 mg |
| Svinekød, halssnitte, rå | 0.23 mg |
| Laks, rå | 0.23 mg |
| Linsespirer, rå | 0.228 mg |
| Skrubbe, rå | 0.22 mg |
| Pizza napolitana, dybfrost | 0.22 mg |
| Pizza, dybfrost, uspec. | 0.22 mg |
| Rype, kød, rå | 0.22 mg |
| Æg, blomme, rå | 0.22 mg |
| Pizza romana, dybfrost | 0.22 mg |
| Grahamsbrød | 0.216 mg |
| Kartoffelchips, grove | 0.212 mg |
| Due, kød og skind, rå | 0.212 mg |
| Rødspætte, rå | 0.21 mg |
| Hvedegryn, mannagryn | 0.21 mg |
| Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.21 mg |
| Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 0.21 mg |
| Tang, konbu, tørret (kelp) | 0.21 mg |
| Hvidløg, rå | 0.2 mg |
| Brissel, kalv, rå | 0.2 mg |
| Sælkød, råt | 0.2 mg |
| Rasp | 0.2 mg |
| Cashewnød, tørristet | 0.2 mg |
| Laks, gravad | 0.2 mg |
| Okra, gumbo, rå | 0.2 mg |
| Medisterpølse, rå | 0.2 mg |
| And, kød og skind, rå | 0.197 mg |
| Paté, pålæg | 0.196 mg |
| Æg, hele, tørret | 0.195 mg |
| Grovbolle | 0.192 mg |
| Rugbrød, mørkt | 0.191 mg |
| Flûte, groft, industrifremstillet | 0.19 mg |
| Mælkebøtte, blade, rå | 0.19 mg |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 0.19 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 0.19 mg |
| Dild, rå | 0.19 mg |
| Hvedemel | 0.189 mg |
| Rugbrød, lyst | 0.188 mg |
| Sigtebrød | 0.182 mg |
| Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 0.182 mg |
| Lammekød, bryst, råt | 0.18 mg |
| Lever, kalv, rå | 0.18 mg |
| Knude, rå | 0.18 mg |
| Havkat, plettet, rå | 0.18 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 0.18 mg |
| Karse, frisk | 0.18 mg |
| Rødspætte, filet, paneret, dybfrost | 0.18 mg |
| Lammekød, slag, råt | 0.18 mg |
| Lammekød, uspec., råt | 0.18 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 0.18 mg |
| Rullepølse, lammekød | 0.18 mg |
| Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.18 mg |
| Lammekød, bov, rå | 0.18 mg |
| Havkat, rå | 0.18 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 0.18 mg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 0.179 mg |
| Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.178 mg |
| Rundstykke, spansk | 0.177 mg |
| Torsk, filet, paneret, rå | 0.17 mg |
| Fårekød, bov, rå | 0.17 mg |
| Lever, okse, rå | 0.17 mg |
| Jordnøddesmør | 0.17 mg |
| Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 0.17 mg |
| Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet | 0.167 mg |
| Grovfranskbrød | 0.167 mg |