B1-vitamin, thiamin pr. 100 g | |
Gærekstrakt, marmite | 9.7 mg |
Kødextrakt, flydende, Bovril | 9.1 mg |
Risklid | 2.75 mg |
Gær, tørret | 2.33 mg |
Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 2.1 mg |
Hvedekim, rå | 1.45 mg |
Dressing, thousand island | 1.45 mg |
Koriander, blade, tørrede | 1.25 mg |
Svinemørbrad, afpudset, rå | 1.14 mg |
Paranød | 1.13 mg |
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 1.09 mg |
Lucerne, alfalfa, frø | 1.08 mg |
Svinekød, uspec., magert, råt | 1.07 mg |
Røget svinefilet | 1.04 mg |
Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 0.93 mg |
Torsk, rogn, rå | 0.93 mg |
Jordnød, tørret | 0.91 mg |
Skinke, kogt, skiveskåret | 0.9 mg |
Hvedeklid | 0.89 mg |
Cornflakes, uspec. | 0.874 mg |
Sojabønner, tørrede | 0.874 mg |
Pistacienød, tørret | 0.87 mg |
Hamburgerryg, kogt | 0.87 mg |
Birkes, frø | 0.849 mg |
Pistacienød, tørristet | 0.84 mg |
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.838 mg |
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.837 mg |
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.835 mg |
Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.834 mg |
Cornflakes, frosted | 0.83 mg |
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.83 mg |
Gule ærter (flækærter), rå | 0.82 mg |
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
Skinkemignon, rå | 0.81 mg |
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.81 mg |
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.81 mg |
Skinke med skank, rå | 0.81 mg |
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.81 mg |
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.81 mg |
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.81 mg |
Svinebov med svær, rå | 0.81 mg |
Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.81 mg |
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.81 mg |
Svinekam uden svær, rå | 0.81 mg |
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.81 mg |
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.81 mg |
Hamburgerryg, røget | 0.81 mg |
Svinekød, kæbeklump, rå | 0.801 mg |
Sesamfrø, afskallede | 0.791 mg |
Sesamfrø, hele, tørrede | 0.791 mg |
Hørfrø, rå | 0.791 mg |
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 0.789 mg |
Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.752 mg |
Skinke, røget, kogt | 0.75 mg |
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.75 mg |
Sojamel | 0.75 mg |
Bayonneskinke, udbenet | 0.75 mg |
Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.743 mg |
Svinekød, bovsteaks, rå | 0.739 mg |
Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.738 mg |
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.731 mg |
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.72 mg |
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.711 mg |
Bacon i skiver, rå | 0.7 mg |
Bacon i tern, rå | 0.7 mg |
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 0.67 mg |
Pecannød, tørret | 0.66 mg |
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.65 mg |
Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.65 mg |
Svinekam med svær, rå | 0.65 mg |
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.642 mg |
Svinekød, ribbensteg, rå | 0.637 mg |
Svinekød, spareribs, rå | 0.63 mg |
Mungbønner, tørrede, rå | 0.621 mg |
Svinebov, helt afpudset, rå | 0.62 mg |
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.62 mg |
Svinekød, bov i tern, rå | 0.62 mg |
Ris, parboiled, rå | 0.61 mg |
Müsli med tilsat sukker. | 0.59 mg |
Müsli uden tilsat sukker. | 0.59 mg |
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec. | 0.59 mg |
Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.57 mg |
Svinekød, revelsben, rå | 0.568 mg |
Lever, ande, rå | 0.562 mg |
Lever, gåse, rå | 0.56 mg |
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.53 mg |
Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.53 mg |
Tomat, tørret | 0.528 mg |
Skinke, kogt, konserves | 0.52 mg |
Vallepulver, tørret | 0.519 mg |
Kikærter, tørrede, rå | 0.5 mg |
Linser, tørrede, uspec. | 0.5 mg |
Sylte | 0.49 mg |
Ris, brune, rå | 0.48 mg |
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.48 mg |
Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.48 mg |
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.48 mg |
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.48 mg |
Svinekød, ribsteaks, rå | 0.48 mg |
Lever, kylling, rå | 0.48 mg |
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.48 mg |
Rullepølse | 0.48 mg |
Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.48 mg |
Pecannød, olieristet | 0.473 mg |
Bagegær, presset, rå | 0.47 mg |
Hvidløg, tørret, pulver | 0.466 mg |
Pecannød, tørristet | 0.45 mg |
Fiberbrød | 0.45 mg |
Hjerte, svin, råt | 0.44 mg |
Skummetmælkspulver | 0.44 mg |
Nyre, okse, rå | 0.44 mg |
Valnød | 0.44 mg |
Hvide bønner, tørrede | 0.437 mg |
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 0.433 mg |
Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.43 mg |
Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.43 mg |
Tamarind, rå | 0.428 mg |
Havregryn, beriget | 0.424 mg |
Havregryn, uspec. | 0.424 mg |
Hirseflager | 0.421 mg |
Hirse, hele korn | 0.421 mg |
And, brystkød, rå | 0.42 mg |
Dild, tørret | 0.418 mg |
Skinke, røget | 0.41 mg |
Fennikel, frø | 0.408 mg |
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.406 mg |
Hasselnød, tørret | 0.39 mg |
Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 0.39 mg |
Løg, ristede | 0.39 mg |
Boghvedegryn, rå | 0.39 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede | 0.39 mg |
Kartoffel, chips (franske kartofler) | 0.39 mg |
Havregryn, ikke beriget | 0.387 mg |
Spegepølse | 0.38 mg |
Nyre, kalv, rå | 0.375 mg |
Rugkerner, hele/knækkede | 0.37 mg |
Pinjefrø, tørrede | 0.364 mg |
Cashewnød, olieristet | 0.363 mg |
And, kød, rå | 0.36 mg |
Boghvedemel | 0.35 mg |
Hvedekerner, hele/knækkede | 0.35 mg |
Brune bønner, tørrede | 0.35 mg |
Medisterpølse, røget | 0.349 mg |
Muskatnød, hel | 0.346 mg |
Hjerte, kalv, råt | 0.345 mg |
Fladbrød | 0.34 mg |
Knækbrød, rug-, fint | 0.34 mg |
Sigtemel | 0.34 mg |
Bønnespirer, soja, rå | 0.34 mg |
Hjerte, okse, råt | 0.335 mg |
Tunge, svin, rå | 0.33 mg |
Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %) | 0.33 mg |
Majsmel | 0.33 mg |
Tunge, svin, saltet | 0.33 mg |
Bygmel | 0.33 mg |
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 0.33 mg |
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 0.33 mg |
Sødmælkspulver | 0.325 mg |
Müsli, uspec. | 0.317 mg |
Kødpølse | 0.314 mg |
Grønne ærter, rå | 0.31 mg |
Hjerte, høne (kylling), råt | 0.306 mg |
Lever, høne, rå | 0.3 mg |
Lever, svin, rå | 0.3 mg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 0.3 mg |
Knækbrød, hvede-, fint | 0.3 mg |
Æg, blomme, tørret | 0.29 mg |
Nyre, svin, rå | 0.29 mg |
Due, kød, rå | 0.283 mg |
Grønne ærter, dybfrost | 0.283 mg |
Mandel, rå | 0.275 mg |
Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 0.27 mg |
Solsikkebrød | 0.261 mg |
Karry, pulver | 0.253 mg |
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis | 0.251 mg |
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 0.25 mg |
Torsk, rogn, konserves | 0.25 mg |
Kastanje, ægte, rå | 0.24 mg |
Koriander, frø | 0.239 mg |
Kastanjebrød | 0.238 mg |
Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %) | 0.234 mg |
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 0.232 mg |
Laks, røget, udskåret | 0.23 mg |
Valnøddebrød | 0.23 mg |
Svinekød, halssnitte, rå | 0.23 mg |
Laks, rå | 0.23 mg |
Linsespirer, rå | 0.228 mg |
Skrubbe, rå | 0.22 mg |
Pizza napolitana, dybfrost | 0.22 mg |
Pizza, dybfrost, uspec. | 0.22 mg |
Rype, kød, rå | 0.22 mg |
Æg, blomme, rå | 0.22 mg |
Pizza romana, dybfrost | 0.22 mg |
Grahamsbrød | 0.216 mg |
Kartoffelchips, grove | 0.212 mg |
Due, kød og skind, rå | 0.212 mg |
Rødspætte, rå | 0.21 mg |
Hvedegryn, mannagryn | 0.21 mg |
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.21 mg |
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 0.21 mg |
Tang, konbu, tørret (kelp) | 0.21 mg |
Hvidløg, rå | 0.2 mg |
Brissel, kalv, rå | 0.2 mg |
Sælkød, råt | 0.2 mg |
Rasp | 0.2 mg |
Cashewnød, tørristet | 0.2 mg |
Laks, gravad | 0.2 mg |
Okra, gumbo, rå | 0.2 mg |
Medisterpølse, rå | 0.2 mg |
And, kød og skind, rå | 0.197 mg |
Paté, pålæg | 0.196 mg |
Æg, hele, tørret | 0.195 mg |
Grovbolle | 0.192 mg |
Rugbrød, mørkt | 0.191 mg |
Flûte, groft, industrifremstillet | 0.19 mg |
Mælkebøtte, blade, rå | 0.19 mg |
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 0.19 mg |
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 0.19 mg |
Dild, rå | 0.19 mg |
Hvedemel | 0.189 mg |
Rugbrød, lyst | 0.188 mg |
Sigtebrød | 0.182 mg |
Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 0.182 mg |
Lammekød, bryst, råt | 0.18 mg |
Lever, kalv, rå | 0.18 mg |
Knude, rå | 0.18 mg |
Havkat, plettet, rå | 0.18 mg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 0.18 mg |
Karse, frisk | 0.18 mg |
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost | 0.18 mg |
Lammekød, slag, råt | 0.18 mg |
Lammekød, uspec., råt | 0.18 mg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 0.18 mg |
Rullepølse, lammekød | 0.18 mg |
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.18 mg |
Lammekød, bov, rå | 0.18 mg |
Havkat, rå | 0.18 mg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 0.18 mg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 0.179 mg |
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet | 0.178 mg |
Rundstykke, spansk | 0.177 mg |
Torsk, filet, paneret, rå | 0.17 mg |
Fårekød, bov, rå | 0.17 mg |
Lever, okse, rå | 0.17 mg |
Jordnøddesmør | 0.17 mg |
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 0.17 mg |
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet | 0.167 mg |
Grovfranskbrød | 0.167 mg |