Hvedekerner, hele/knækkede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Mel
Hvedekerner, hele/knækkede
Triticum aestivum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.8 %
Fedt, total
4.9 %
Kulhydrat, total
83.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1439
kJ
Protein, total
10.7
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
2
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
75.4
g
kulhydrat, tilgængelig
64.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
11
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
10.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.4
aTE
alfa-tokoferol
1.4
mg
K-vitamin
30
μg
B1-vitamin, thiamin
0.35
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.125
mg
Niacin
2
NE
niacin
5.6
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.355
mg
Pantothensyre
1.1
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
384
mg
Calcium, Ca
26.3
mg
Magnesium, Mg
116
mg
Phosphor, P
272
mg
Jern, Fe
3.5
mg
Kobber, Cu
0.32
mg
Zink, Zn
2.8
mg
Jod, I
2.7
μg
Mangan, Mn
3.6
mg
Chrom, Cr
1.2
μg
Selen, Se
4.1
μg
Nikkel, Ni
29
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.54
g
Sukkerarter, ialt
0.54
g
Stivelse
61.4
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.265
g
C17:0
0
g
C18:0
0.015
g
C20:0
0.012
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.22
g
C20:1, n-11
0.005
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.855
g
C18:3, n-3
0.06
g
C20:4, n-6
0.003
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.291
g
Sum monoumættede
0.231
g
Sum polyumættede
0.918
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.06
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.858
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
440
mg
Leucin
790
mg
Lysin
260
mg
Methionin
170
mg
Cystin
180
mg
Phenylalanin
550
mg
Tyrosin
240
mg
Threonin
290
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
510
mg
Arginin
400
mg
Histidin
240
mg
Alanin
350
mg
Asparaginsyre
460
mg
Glutaminsyre
3600
mg
Glycin
390
mg
Prolin
1200
mg
Serin
550
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0863